Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby dobruuuuuuuuuuuuuuu, som zvedava, ktore na koniec rano testnu 😉
Dobre ranko prajem..takze mrcha nikde a test negativny.. :-/
Dobre ranko aj ja prajem mrcha takisto nikde a test tiez negativny :(
@mata_ba ja to iste :(
baby ako som sa zobudila kvoli meraniu tak teraz nemozem zaspat inac dnes 23DC a 37.2 Ked som si merala taka bolest ze u z som myslela ze mrcha je tu ale znova to preslo 😒 Idem dat sprchu a ranajky a bezim na USG.
@zuzanka9999 tak ma to stve..ked ma prist mrcha nech pride..a nie takto.ale dnes ma prsia bolia viac ako vcera..
Dobre ranko lasky moje.. tak dnes som si urobila test do ktoreho som bola doootlačena 😠 aka je pravdepodobosť že test nemusel vyjsť dobre,,, lebo ja pozeram na ten svoj a nedokažem uveriť tej druhej čiaročke .. duch 😲
@vardzikova hura huraaa mame tehulku Gratulujem 😀 😀 😀 😀
@chorucka moja ale ved to ešte nemusi byť pravda ... škoda že nemam ešte jeden aby som si urobila 😀 😀 😀 😀
@vardzikova nevadi ja si myslim ze tak za 3dni // uz budu len krajsie Som vravela mata_ba nech skusi ovu Ak uz nemas tehu.test tak skus ovu aspon sa presvecime ci to funguje 😀
@vardzikova mooooooooooooja 😀 😀 😀 davaj foto 😀 😀 😀 ja som verila ze ty budes tehu 😀 😀 😀
@mata_ba nebooooj skus este urobit v nedelu rano o dva dni, kolky si DC?
@vardzikova supeeeeeeeeeeeeeer daj sem foto sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiim 🙂))))))))))
@mata_ba tebe uz dlhsie meska nie?k doktorovi nejdes?
@vardzikova to je super, mame tehulku. streda sa nam posunula, ale nevadi. tesim sa s tebou a cakame na foto
@mata_ba to fakt?. 😒 😒 tak som dúfala,že tu každá napíšete ,že máte dve čiaročky ☹
@zuzanka9999 ale baby 😒 😒 to snáď nieee....tak ale všetko je ešte možnééé....
@vardzikova mojáááááá...to faaaakt????...daj fotooooo 🙂 aj my chceme vidieť duchaaaa 🙂 🙂 teším sa...moc moc moc
tak baby, ako som predpokladala...dnes mrcha dorazila...a teplota klesla zase...tak ale aspoň budem doma cez víkend....a nepretrpím to v práci...
@mattuliatko30 no bohuzial zasa nic, ja len dufam ze nebudem musiet ist na vyvolavacku a ze pride ta mrcha, vzdy lepsie ako ist na vyvolavku. bo dnes som 38 DC a tehu test by mi uz asi ukazal // ak by som bola, dnes je siesty den meskania.
@zuzanka9999 no to máš už dosť 38DC...ja som minule tiež tak bola a išla som ...a do 6 dní mi ms prišla...niekedy tomu musí dopomôcť doktor...ale už to mám zase upravené... 😒 .... 😒
@mattuliatko30 jj v stredu volam doktorke, ak dovtedy nepride, snad dojde:( pockam este. v septembri mi meskala 12 dni a dosla potom. mam aj vela strsu v robote tak mozno i preto meska. pekny dnik musim ist uz do prace a dakujem zatial papa
@zuzanka9999 ja som minuly mesiac dostala mrchu az na 40 den, lebo sa mi ovulka posunula kvoli predvianocnym stresom v praci az na 26 DC. Ale kedze som si merala teplotu, tak som nebola az tak v strese a mrcha dosla presne na 14 DPO ☹ Nemala si aj ty nejake stresy alebo nebola si chora? Ak nie, tak potom je stale mozne, ze si tehu len mas nizku hladinu hormonov. Aj Spule ukazalo // az na 39DC. Ale potesilo by, keby si uz konecne vedela na com si, hm?
@zuzanka9999 veď uvidíš...počkaj ešte....skús ešte jeden testík.....možno objavíš ducha trošku neskôr 😉
@vardzikova aj ja mám ducha 😅 😅
@ivka228 ja mam kazdy den v podstate stres v praci, ale tento tyzden extremny bo sa mi toho cez dofcu nakopylo a nestiham terminy, tak vcera som mala taky stres ze som myslela ze ma slahne. no je mozne ved skoda ze si nemeerieam, chcem zacat po mrche a ako zistim pri merani ze bola ovu???? musim ist do prace vecer napisem zatial papa🙂)))

@l_e_n_o_c_k_a zavolam, dobruuuuuuuuuuuuuu