icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
12. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a zavolam, dobruuuuuuuuuuuuuu

eri28
12. jan 2012

baby dobruuuuuuuuuuuuuuu, som zvedava, ktore na koniec rano testnu 😉

mata_ba
13. jan 2012

Dobre ranko prajem..takze mrcha nikde a test negativny.. :-/

zuzanka9999
13. jan 2012

Dobre ranko aj ja prajem mrcha takisto nikde a test tiez negativny :(

zuzanka9999
13. jan 2012

@mata_ba ja to iste :(

chorucka
13. jan 2012

@mata_ba ahoj no toto ze negativny a teplotu si merias?

chorucka
13. jan 2012

baby ako som sa zobudila kvoli meraniu tak teraz nemozem zaspat inac dnes 23DC a 37.2 Ked som si merala taka bolest ze u z som myslela ze mrcha je tu ale znova to preslo 😒 Idem dat sprchu a ranajky a bezim na USG.

mata_ba
13. jan 2012

@zuzanka9999 tak ma to stve..ked ma prist mrcha nech pride..a nie takto.ale dnes ma prsia bolia viac ako vcera..

mata_ba
13. jan 2012

@chorucka chcela som zacat po mrche..a vidis ako to je..ach jaj

chorucka
13. jan 2012

@mata_ba mala si skusit urobit ovu test Niektore baby to skusili a mali // a neskorej aj na tehu teste uz mali //

mata_ba
13. jan 2012

@chorucka ja ovu doma nemam..takze tak..

vardzikova
13. jan 2012

Dobre ranko lasky moje.. tak dnes som si urobila test do ktoreho som bola doootlačena 😠 aka je pravdepodobosť že test nemusel vyjsť dobre,,, lebo ja pozeram na ten svoj a nedokažem uveriť tej druhej čiaročke .. duch 😲

chorucka
13. jan 2012

@vardzikova hura huraaa mame tehulku Gratulujem 😀 😀 😀 😀

vardzikova
13. jan 2012

@chorucka moja ale ved to ešte nemusi byť pravda ... škoda že nemam ešte jeden aby som si urobila 😀 😀 😀 😀

chorucka
13. jan 2012

@vardzikova nevadi ja si myslim ze tak za 3dni // uz budu len krajsie Som vravela mata_ba nech skusi ovu Ak uz nemas tehu.test tak skus ovu aspon sa presvecime ci to funguje 😀

kandee1201
13. jan 2012

@vardzikova mooooooooooooja 😀 😀 😀 davaj foto 😀 😀 😀 ja som verila ze ty budes tehu 😀 😀 😀

zuzanka9999
13. jan 2012

@mata_ba nebooooj skus este urobit v nedelu rano o dva dni, kolky si DC?
@vardzikova supeeeeeeeeeeeeeer daj sem foto sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiim 🙂))))))))))

kandee1201
13. jan 2012

@mata_ba tebe uz dlhsie meska nie?k doktorovi nejdes?

ivka228
13. jan 2012

@vardzikova to je super, mame tehulku. streda sa nam posunula, ale nevadi. tesim sa s tebou a cakame na foto

mattuliatko30
13. jan 2012

@mata_ba to fakt?. 😒 😒 tak som dúfala,že tu každá napíšete ,že máte dve čiaročky ☹

mattuliatko30
13. jan 2012

@zuzanka9999 ale baby 😒 😒 to snáď nieee....tak ale všetko je ešte možnééé....

mattuliatko30
13. jan 2012

@vardzikova mojáááááá...to faaaakt????...daj fotooooo 🙂 aj my chceme vidieť duchaaaa 🙂 🙂 teším sa...moc moc moc

mattuliatko30
13. jan 2012

tak baby, ako som predpokladala...dnes mrcha dorazila...a teplota klesla zase...tak ale aspoň budem doma cez víkend....a nepretrpím to v práci...

zuzanka9999
13. jan 2012

@mattuliatko30 no bohuzial zasa nic, ja len dufam ze nebudem musiet ist na vyvolavacku a ze pride ta mrcha, vzdy lepsie ako ist na vyvolavku. bo dnes som 38 DC a tehu test by mi uz asi ukazal // ak by som bola, dnes je siesty den meskania.

mattuliatko30
13. jan 2012

@zuzanka9999 no to máš už dosť 38DC...ja som minule tiež tak bola a išla som ...a do 6 dní mi ms prišla...niekedy tomu musí dopomôcť doktor...ale už to mám zase upravené... 😒 .... 😒

zuzanka9999
13. jan 2012

@mattuliatko30 jj v stredu volam doktorke, ak dovtedy nepride, snad dojde:( pockam este. v septembri mi meskala 12 dni a dosla potom. mam aj vela strsu v robote tak mozno i preto meska. pekny dnik musim ist uz do prace a dakujem zatial papa

ivka228
13. jan 2012

@zuzanka9999 ja som minuly mesiac dostala mrchu az na 40 den, lebo sa mi ovulka posunula kvoli predvianocnym stresom v praci az na 26 DC. Ale kedze som si merala teplotu, tak som nebola az tak v strese a mrcha dosla presne na 14 DPO ☹ Nemala si aj ty nejake stresy alebo nebola si chora? Ak nie, tak potom je stale mozne, ze si tehu len mas nizku hladinu hormonov. Aj Spule ukazalo // az na 39DC. Ale potesilo by, keby si uz konecne vedela na com si, hm?

mattuliatko30
13. jan 2012

@zuzanka9999 veď uvidíš...počkaj ešte....skús ešte jeden testík.....možno objavíš ducha trošku neskôr 😉

fifitko25
13. jan 2012

@vardzikova aj ja mám ducha 😅 😅

zuzanka9999
13. jan 2012

@ivka228 ja mam kazdy den v podstate stres v praci, ale tento tyzden extremny bo sa mi toho cez dofcu nakopylo a nestiham terminy, tak vcera som mala taky stres ze som myslela ze ma slahne. no je mozne ved skoda ze si nemeerieam, chcem zacat po mrche a ako zistim pri merani ze bola ovu???? musim ist do prace vecer napisem zatial papa🙂)))