icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aknedz
13. jan 2012

@zasha dakujem, si zlata, lebo ja som nevedela presne 😉

aknedz
13. jan 2012

@fifitko25 skus aj ten woman secret, nie su take drahe a ak ti staci pruzkovy, tak tam maju teraz akciove balenie, ze su dva v jednom a stoji cca 2,50 Eur

chorucka
13. jan 2012

@azzura a ty moj ako sa mas dnes? Nechce sa mi citat 😀

azzura
13. jan 2012

@chorucka normal a ty

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba tak ti drzim palce, nech tam mas fazulku. len on to est easi neuvidi, ale nech ti zoberie krv a z krvi zisti lekar skor ako z mocu

luciok
13. jan 2012

@azzura Som z toho nervozna, pretože sa nevyznám vo vlastnom tele, či už ovulka bola či ešte len bude. Dnes si musím kúpiť ovu testy, hádam ma to vyvedie z mojich pochybností...

azzura
13. jan 2012

@luciok sa musis naucit poznat svoje telo, neboj po par cyklos uz budes doma v tom 😀

luciok
13. jan 2012

@azzura nieee ja nechcem po pár cykloch, ja chcem hneeeeď 😢 😢

chorucka
13. jan 2012

@azzura ja zatial v pohode teplota 37.2 Rano trosku na mrchu ale hned to preslo Na USG ŠŽ ok len mam na krku vela uzliniek benigneho vzhladu Pod pazuchou su ok Ze to mam zo zapalu ale ked krv neukazala ziadny zapal tak neviem

azzura
13. jan 2012

@luciok moja a vies co ja vsetko chcem a mam prd 😒 . Proste musis vyckat a mozno budes mat take stastie ze sa ti na prvy sup podari 😉

chorucka
13. jan 2012

@luciok ahoj Posluchaj
@azzura vie co vravi ja som sa tu kadecomu priucila 😀

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212 dakujem ale stale sa bojim,ze mojmu telu len sibe..ale uvidi to podla sliznice mozno..

azzura
13. jan 2012

@chorucka super, sa krasne drzi teplota, len tak vydrz. A som rada ze si aj po zdravotnej stranke v podstate ok. Aj ja mavam tie navalove mrchovske bolesti a potom prejdu, nechapem.

kandee1201
13. jan 2012

@vardzikova no vidiiiiiiiiiiiiiiis ty co si tu najviac stresovala 😀 a po dvoch mesiacoch snazenia sup a je to to tam.Tesim sa na foto ked uz bude vidno moja

azzura
13. jan 2012

@mata_ba a kedy ides tomu doktorovi, až buduci tyzden? Furt grcas? Pocuj a ty si si ten hormon nevygrcala a tak ti nema co ukazat 😉

gelinka75
13. jan 2012

@luciok
@azzura musime byt trpezlive baby, nic sa neda robit 😉

kandee1201
13. jan 2012

@mata_ba co gratulujes komu este aj fifitko ma pozit.test?uslo mi daco kym som tu nebola?

azzura
13. jan 2012

@gelinka75 hmm, chytila ma depka z tych nasich tehuliek a aj vcera mi kamoska oznamila ze cakaju 2 a ani nevie ako. Prajem im to, ale aj tak som na nervy, že este dokydy budem cakat

luciok
13. jan 2012

@azzura Prvý šup už bol a nič ☹
@chorucka Už budem dobrá, budem poslúchať 😉

anett6212
13. jan 2012

@mata_ba neviem no. ale nech ti zoberie krv a z krvi zisti vsetko

azzura
13. jan 2012

@luciok moja ja sa snazim uz vyse roka ....a hovno z toho akurat same problemy zistia

luciok
13. jan 2012

@gelinka75 Veď hej, nič nenarobíme, ale to čakanie je hroooozné

kandee1201
13. jan 2012

@fifitko25 aj ty mas ducha?no ci paaaaaaaaaaaaaaaaaaaanecku s vardzikovou naraz blahozelam a lette kupit dalsie testy 😀 😀 😀

luciok
13. jan 2012

@azzura Už som ticho 🤐

gelinka75
13. jan 2012

@azzura nedepkuj prosim ta, mas vyssiu sancu ako ja a vidis, ja som nejak zmierena s osudom, proste to tak asi ma byt, ale aspon som v pohode ze to riesime a bude to, a aj ty to riesis, takze klud a budeme pozitivne mysliet

azzura
13. jan 2012

@luciok 😀 prepac, vybila som si na tebe zlost 😉

azzura
13. jan 2012

@gelinka75 ja viem, bla bla bla, ale uz som z toho unavena. Ok, to ma prejde, a som si myslela ze uz som odolna voci tehulkam 😀 . A najviac to trva nam starym korytnackam ☹

luciok
13. jan 2012

@azzura Ale nie, veď máš pravdu. Snažíme sa len druhý mesiac, to ešte nič neznamená.

vardzikova
13. jan 2012

@kandee1201 pridam neboj sa 😉 🙂

azzura
13. jan 2012

@luciok ale jasne že ta to stve, lebo si si aj ty myslela že to pojde ako po masle, žial realita je ina...zijeme v strese a v zlom životnom prostredí 😒