Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
No tak ja už po obede .. idem niečo konečne robiť 😉
@vardzikova @fifitko25 babenky ja len kukaaaaam 🙂 to je uzasne, mojenky moc moc gratulujem 🙂 🙂 🙂
@mattuliatko30 no asi tak. uz ich tam chcem velmi vidiet. chcem si rano urobit test zajtra a uvidim ze co. v nedelu ma prist mrcha tak som zvedava 🙂
@lusinda1989 mnam a take kyslaste jablcka??????vcera som bola pri starkej a mala take fajne kyslaste. joj mnam. nieco kysle by som si hned dala. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@bubacik5 to kukaš čo 😀 😀 😀 tak som kukala aj ja rano 😀 😀
@vardzikova inak ahojky 😀 to ano kukam ako puk 😨 ale aj stak som si myslela, ze budeeees 😀 a foto nemas?
@mata_ba isto ti povie....bože budem tu sedieť večer, čo napíšeš 🙂
@vardzikova ahoj a kedy presne si zacala s platenim(datum)? nemas doma to rozhodnutie zo socialky, ze kolko platis? tam je aj datum napisany, ze od kedy? hm? a ked si si nikdy predtym neplatila DNP, tak aj narok na PN bude az po uplynuti 270dni...
@mata_ba hej..aj výtok je príznak....ale ja mávam tiež aj pred ms hustý biely výtok...nejaké dva dni..tak neviem... 😒
@anett6212 moja ..tak ráno hneď testík odfoť 🙂 a pridaj, nech sa tešíme s tebou 😉
@mattuliatko30 ak tam uvidim // tak ho tu hned dam. ale ja sa radsej nehccem tesit.
@bubacik5 foto milačik nemam pridam zajtra ked testnem ešte raz .. 😉
@annie6 nie nikdy som si neplatila DNP.. a presne neviem ktory datum musim sa doma pozrieť ..
@mattuliatko30 no ved to..aj ja..ale toto mam uz urcite 4 dni.
babulky mohla by som otehotniet hned po mrche aj napriek tomu ze ovulku mavam az po 16DC? lebo beriem Duphaston od 16 do 25DC takze v podstate ovulku nemam...mavam ju len v ten mesiac ked dufik neuzivam...bolo by mozne ze by som otehotnela i napriek tomu?

@mattuliatko30 a myslis,ze aj vytok moze byt priznak?alebo mam nejaky zapal?ale ked som mala zapal,to bolo ovela horsie,co sa bolesti tyka..