Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova @fifitko25 babenky ja len kukaaaaam 🙂 to je uzasne, mojenky moc moc gratulujem 🙂 🙂 🙂
@mattuliatko30 no asi tak. uz ich tam chcem velmi vidiet. chcem si rano urobit test zajtra a uvidim ze co. v nedelu ma prist mrcha tak som zvedava 🙂
@lusinda1989 mnam a take kyslaste jablcka??????vcera som bola pri starkej a mala take fajne kyslaste. joj mnam. nieco kysle by som si hned dala. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@vardzikova inak ahojky 😀 to ano kukam ako puk 😨 ale aj stak som si myslela, ze budeeees 😀 a foto nemas?
@vardzikova ahoj a kedy presne si zacala s platenim(datum)? nemas doma to rozhodnutie zo socialky, ze kolko platis? tam je aj datum napisany, ze od kedy? hm? a ked si si nikdy predtym neplatila DNP, tak aj narok na PN bude az po uplynuti 270dni...
@mata_ba hej..aj výtok je príznak....ale ja mávam tiež aj pred ms hustý biely výtok...nejaké dva dni..tak neviem... 😒
@anett6212 moja ..tak ráno hneď testík odfoť 🙂 a pridaj, nech sa tešíme s tebou 😉
@mattuliatko30 ak tam uvidim // tak ho tu hned dam. ale ja sa radsej nehccem tesit.
@annie6 nie nikdy som si neplatila DNP.. a presne neviem ktory datum musim sa doma pozrieť ..
babulky mohla by som otehotniet hned po mrche aj napriek tomu ze ovulku mavam az po 16DC? lebo beriem Duphaston od 16 do 25DC takze v podstate ovulku nemam...mavam ju len v ten mesiac ked dufik neuzivam...bolo by mozne ze by som otehotnela i napriek tomu?

@mattuliatko30 a myslis,ze aj vytok moze byt priznak?alebo mam nejaky zapal?ale ked som mala zapal,to bolo ovela horsie,co sa bolesti tyka..