icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

annie6
13. jan 2012

@aknedz toto mi napisali, som sa pytala : ak je subeh zamestnania a DNP, tak kazde sa pocita zvlast, cize 270 dni z PNP zo zamestnania a 270 dni z DNP...

lusinda1989
13. jan 2012

@anett6212 dakujem budem to potrebovat 🙂

anett6212
13. jan 2012

@lusinda1989 a kde ides na pohovor?

vardzikova
13. jan 2012

@sandy3911 dakujem 😉

bubacik5
13. jan 2012

@vardzikova sak a preco sa z toho netesis? je ti luto kvoli svadbe?

vardzikova
13. jan 2012

@annie6 ako narok na materske? ako to myslia?

aknedz
13. jan 2012

@annie6 aha, dakujem 🙂

annie6
13. jan 2012

@vardzikova ze materska je vyplacana 34tyzdnov...kuk: http://www.socpoist.sk/materske/1293s

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova počuj, zavolaj si na infolinku 0220461912 je to na sociálku v Ba, povedz im tam svoj prípad a ona ti najlepšie povie ako si na tom...nekúskuj si info od každého, lebo budeš mať v tom hokej...ak ho už aj nemáš.... 😀 😀 je tam milá pani, kolegyňa s ňou hovorila...

vardzikova
13. jan 2012

@bubacik5 aj kôli svadbe aj kôli tomu DNP.. 😒

aknedz
13. jan 2012

@annie6 🙂 tak uz som z toho fakt jeleň 😀 hlavne ze si to budem moct doplatit za rovnaku sumu az do materskej....ci ani to nie? Myslim, ze tak to hovorili v telke, ze tie co si to uz platia udu moct za rovnaku sumu pokracovat aj po 1.2

bubacik5
13. jan 2012

@vardzikova ale ved si platis a budes mat narok na vyssiu matersku? ci? to mozem byt ja nestastna ked sa mi nezadari do konca tohto mesiaca, ze som zbytocne vyhodila peniaze ☹ ved uvidis...nejak bolo nejak bude. a mas sa tesit z fazulky 🙂 to je teraz podstatne

aknedz
13. jan 2012

@vardzikova ano @lucecita ma pravdu, lebo aj ja sa tu vzdy tak necham rozhadzat, ze uz potom ani sama neviem 😀 najlepsie je zajst aj osobne priamo na socialku, kam patris a tam sa popytaj, ak povies, ze si tehu oni ti radi poradia....nemaju len radi, ked sa tam chodia vypytovat baby, ktore este nemaju co riesit 😉

lucecita
13. jan 2012

@aknedz tak tak....presne, alebo stačí ak teraz @vardzikova zdvihne telefón a vytočí to číselko, tam jej najlepšie poradia....ja by som z týchto kúskovacích informácii nič nemala...

mattuliatko30
13. jan 2012

@nikasv29 ty si mala mrchu???....a kedy ti došla?...veď si písala,že môžeš byťtehu 😒

annie6
13. jan 2012

@aknedz toto ano, pokial nemas zaplatene 270dni, platis po starom bez problemov 🙂

mata_ba
13. jan 2012

@anett6212 ved ja aj som brutalne nervozna.. 😀 a moooooc ti drzim rano palceky..

vardzikova
13. jan 2012

@bubacik5 no ved si platim len može byť že nesplnim tych 270 dni vieš 😉

annie6
13. jan 2012

@bubacik5 ak sa nezadari do konca mesiaca, tak ak chces, treba sa ist odhlasit a nasledne prihlasit, ale do 31.1 najneskor, a budes si moct platit este 270dni po starom a ak v priebehu platenia otehotnies, budes mat narok na matersku tak ci tak 😒

vardzikova
13. jan 2012

@lucecita milačik ja už som zobrala a vytočila telefon 😀 😀 😀 maš pravdu ta pani bola mila ale povedala mi len to čo som vedela bud to stiham alebo nie ..

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova no vidíš, tak tu prosím ťa nestraš s tým 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale daj sa aj na tú PNku od neviem akého týždňa...alebo mne teraz povedala, že mne platí PN od prvého dňa ako marodujem....takže si môžeš vybrať...

bubacik5
13. jan 2012

@vardzikova ono ti to nevychadza? ja som myslela ze ti to vyjde

annie6
13. jan 2012

@vardzikova tak si skontroluj doma presne datum od kedy platis a tak si lepsie vypocitas tych 270dni 😉

vardzikova
13. jan 2012

@lucecita no dobre ale PN budem mať vyššiu vieš,, ja som predtym nikdy nebola dobrovoľne pripoistena

chorucka
13. jan 2012

@lucecita ahoj zlatino tak ako? Este ti je zle? 😖

lucecita
13. jan 2012

@vardzikova ja viem, máš to v IP... 😉 😉 😉

bubacik5
13. jan 2012

@annie6 ale ved to by som potom nesplnala 270 dni. mne radili zo socialky, ze ak sa mi nepodari mam sa rychlo prihlasit na to po novom, platit si tie tri naraz. a ked otehotniem ukoncit si to. a dostanem peniaze z toho co som mala zaplatene, lebo to budu brat ako nepretrzite poistenie s novym....lenze problem je v tom, ze najmensie sa plati 115 e ci kolko a na to nemaaam

lucecita
13. jan 2012

@chorucka ahojky, dneska ma len prehnalo...ale som hladná jak vlk, môžem začať pomaly so zemiakmi alebo ryžou ale neomastenými...len suchými...ale nevadí, aspoň dačo...ale pokračujem ďalej na PN 😀 😀 😀 a dostala som mrchu dneska 😀 a ty ako?

mata_ba
13. jan 2012

baby za polhodku odchadzam..drzte mi palce,prosim..alebo radsej paste..lebo kolko palcov tolko chyb..bojiiiiiiim

lucecita
13. jan 2012

@mata_ba kam ideš?