Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 dakujem budem to potrebovat 🙂
@lusinda1989 a kde ides na pohovor?
@sandy3911 dakujem 😉
@vardzikova sak a preco sa z toho netesis? je ti luto kvoli svadbe?
@annie6 ako narok na materske? ako to myslia?
@vardzikova ze materska je vyplacana 34tyzdnov...kuk: http://www.socpoist.sk/materske/1293s
@vardzikova počuj, zavolaj si na infolinku 0220461912 je to na sociálku v Ba, povedz im tam svoj prípad a ona ti najlepšie povie ako si na tom...nekúskuj si info od každého, lebo budeš mať v tom hokej...ak ho už aj nemáš.... 😀 😀 je tam milá pani, kolegyňa s ňou hovorila...
@bubacik5 aj kôli svadbe aj kôli tomu DNP.. 😒
@vardzikova ale ved si platis a budes mat narok na vyssiu matersku? ci? to mozem byt ja nestastna ked sa mi nezadari do konca tohto mesiaca, ze som zbytocne vyhodila peniaze ☹ ved uvidis...nejak bolo nejak bude. a mas sa tesit z fazulky 🙂 to je teraz podstatne
@vardzikova ano @lucecita ma pravdu, lebo aj ja sa tu vzdy tak necham rozhadzat, ze uz potom ani sama neviem 😀 najlepsie je zajst aj osobne priamo na socialku, kam patris a tam sa popytaj, ak povies, ze si tehu oni ti radi poradia....nemaju len radi, ked sa tam chodia vypytovat baby, ktore este nemaju co riesit 😉
@aknedz tak tak....presne, alebo stačí ak teraz @vardzikova zdvihne telefón a vytočí to číselko, tam jej najlepšie poradia....ja by som z týchto kúskovacích informácii nič nemala...
@nikasv29 ty si mala mrchu???....a kedy ti došla?...veď si písala,že môžeš byťtehu 😒
@bubacik5 no ved si platim len može byť že nesplnim tych 270 dni vieš 😉
@lucecita milačik ja už som zobrala a vytočila telefon 😀 😀 😀 maš pravdu ta pani bola mila ale povedala mi len to čo som vedela bud to stiham alebo nie ..
@vardzikova no vidíš, tak tu prosím ťa nestraš s tým 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale daj sa aj na tú PNku od neviem akého týždňa...alebo mne teraz povedala, že mne platí PN od prvého dňa ako marodujem....takže si môžeš vybrať...
@vardzikova ono ti to nevychadza? ja som myslela ze ti to vyjde
@vardzikova tak si skontroluj doma presne datum od kedy platis a tak si lepsie vypocitas tych 270dni 😉
@lucecita no dobre ale PN budem mať vyššiu vieš,, ja som predtym nikdy nebola dobrovoľne pripoistena
@vardzikova ja viem, máš to v IP... 😉 😉 😉
@annie6 ale ved to by som potom nesplnala 270 dni. mne radili zo socialky, ze ak sa mi nepodari mam sa rychlo prihlasit na to po novom, platit si tie tri naraz. a ked otehotniem ukoncit si to. a dostanem peniaze z toho co som mala zaplatene, lebo to budu brat ako nepretrzite poistenie s novym....lenze problem je v tom, ze najmensie sa plati 115 e ci kolko a na to nemaaam
baby za polhodku odchadzam..drzte mi palce,prosim..alebo radsej paste..lebo kolko palcov tolko chyb..bojiiiiiiim

@aknedz toto mi napisali, som sa pytala : ak je subeh zamestnania a DNP, tak kazde sa pocita zvlast, cize 270 dni z PNP zo zamestnania a 270 dni z DNP...