Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@barushkaaam aj ja ceeeem taky vyrus 😀 😀 😀 😀 😀
@barushkaaam ahoj..tak tebe az tak neskoro ukazalo 2// ? lebo ja som mala dostat mrchu v pondelok a neprisla.testla som saale na testiku NIC ☹...
@snubenci08 cize aj ovu test ti moze ukazat tehu? a aka ma byt ciarka? nevies ? 😀 😀 😀
@carie32 jaaaaj no nemusela by prist 😀 nie nezacala chcem zacat po mrche, este stale ju mam:( a ty si zacala, ci zacnes tiez neskor?
@snubenci08 dobre ranko dufam, ze podozrenie na tehu a nie ovu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@barushkaaam : dakujem 🙂 uz sa na to strasne tesim 🙂
@eri28 : tak tfuj, tfuj ..nech su tam krasne 2 // 🙂
moje drahe dnes vsetko tk rychlo, rno mam test z nemciny v skole, a okolo 15 tej cupitam na gyndu ,ale chvalabohu, nejdem do prce, ja tam teraz nevladzem upratujem v hoteli v amsterdame
baby mate vyriesenu otazku buduce maminy este robite chvilu, alebo hned doma hrosite 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dobre ranko baby
ahojko, dnes ziadna tehu? Tato tema sa mi velmi paci, lebo je pozitivna a vela bab postupne tehotnie.....supis 🙂
@zuzanka9999 ahoj, ja chcem začať merať tiež po mrche. teraz to určite nemá význam... dneska som 45 DC a furt nič... ale ani nemám nijaké pocity že by tá mrcha mala prísť... žiadne bolesti podbruška, krížov, vôbec nič...
ach jaj vidím to vyvolávačku 🙄
brá ránko babuly, co nového?
Ahojte dievčatá. Rada by som sa k vám pridala, ak môžem. Bola som tu na MK už na jar pri snažilkách, skoro som sa presunula k tehulkám, ale len na chvilku, lebo potom to nevyšlo. Rada by som si vymieňala s vami skúsenosti a cítila od Vás podporu. Takže som tiež snažilka 🙂 a po 4 pokusoch inseminácie dnes idem poslať žiadosť do poisťovne na ivf. Má s tým niektorá z vás skúsenosť? Prosím, budem rada, ak mi niečo napíšete v tomto smere. Som z Košíc a chodím do SPLN-u ku Dr. Hredzákovi. Chodíte tam niektorá? Zatiaľ ďakujem za skoré odpovede a prajem krásny deň.

@eri28 ahoj a neskusala si sa testnut 🙂 🙂 🙂 ci dake kolajnice niesu??