Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 cykly som vždy mala 30 dnové a ovu na cca 14 den. Akurát minulý mesiac som mala posunutú ovu a MS o týžden. bola som chorá a este k tomu som dostala aj mykozu. zrejme to mi ju posunulo. Ked som teraz dostala MS, tak som pila 2x denne alchemilku, myslíš, že preto som teoreticky mohla dostať ovu skôr? A hlien som si niejak nesledovala. Ale posledné 2 dni som sa cítila akosi mokro 😒 Myslíš, že ak by som mala 2 dni po ovu, tak je dobre sa este snažilkovať?
@franzziska hmmm????
@vardzikova budem sa snazit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a co testovala si aj dnes???????
@vardzikova vyskusam to. nic za to nedam. aspon sa nebudem len liekmi napchavat 🙂
@lenkahh no mozne je vsetko 😀 ak ovu bola naozaj 2 dni dozadu, tak teoreticky uz snazilkovanie nepomoze, ale vyskusat to mozete, niektore baby otehotneju v priebehu cyklu a nie presne ked je ovu, alchemilka vie dost ovplyvnit cyklus viacerym babam tu skratilo o par dni a snazilkovali ste uz ci nie
@vardzikova milaik to uz je trosku priznak tehu 😀 ja som unavena vkuse 🙂.neboj pekne si oddychuj a davaj na fazulku pozor 😀 😀
@fifitko25 tak nestresuj 🙂 neboj všetko je ako má byť..ja som bola 30DC keď som si v deň očakávanej mrchy robila dva testy a boli tam duchovia..kukni moje fotky 🙂 takže tehu isto si, len je to ešte len úplný začiatok..ja som volala doktorovi a objednal ma až na 11.1, že dovtedy by tam aj tak nič nebolo vidno, tak som išla a bola tam fazuľka maličká ;)
@kandee1201 270 dni som mala v decembri... co sa tyka marodky, ja marodovat mozem, no budem pracovat z domu 😉
no baby, že bomba... my sme sa večer pohádali a mm že, no jasné a zajtra ma budeš nútiť do sexu... tak som povedala, že na to aby zabudol, že ho kašlem... no a vstali sme rovnako nafučaní a ja nemám chuť sa mu vtierať, lebo som fakt naštvaná, takže tento cyklus považujem zrejme za stratený, keďže ovu mám mať dnes, zajtra podľa predpokladov... 😠
@evikaba ja tiež dúfam, že nepríde 🙂 na budúci mesiac mám ist na preventívku a doky vravel, že ak dovtedy nic tak nasadí hormony a budem chodit na folykulometriu. preto som ten mesiac poctivo merala teplotu, kúpila som si aj ovu testy, ale som to s nimi asi prešvihla 😉 esteže tam bola ta rýchlovka 😀 😀
jaj hruza ,ked to tu vsetko citam 🙂 (v dobrom zmysle slova myslim ) kolko sil davame do toho ....jaj babi dufam,ze sa nam to vsetkym podari 🙂

Ahojte na teste mám zas ducha od piatku stále rovnaká intenzita... Je to dobre? Nemalo by to silniet? Včera večer som však vypila asi pol litra vody, myslite si, že som si mohla zriedit moc? Začínam stresovat ☹