icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
15. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a presne tak. moje segry to vyuzili a ja nic. svagrina je v druhom mesiaci a ona si to vobec neplatila je to divne no co uz. mohla si prilepsit. a stat chce, aby sa deti rodili lebo je nizka porodnost. tak to bude este nizsia kedze z materskej sa vyzit neda a z rodicovskeho uz vobec nie.

l_e_n_o_c_k_a
15. jan 2012

@lucecita a tu alchemilku pijes aj cez mrchu? ci ako?

lucecita
15. jan 2012

@gelinka75 ja pijem alchemilku od posledného dňa mrchy až po ovu...ty piješ gynastan, že? a teraz som si objednala tú macu, ale to je posledné čo skúšam...listovku ani nepamätám kedy som naposledy brala a semiačka ani grepový džús nepapám...hlienu mávam niekedy až moc, že sa to mm nepáči, takže keby ho bolo ešte viacej, tak ma aj z postele vyhodí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
15. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a nie, tú pijem od posledného dňa, keď mám už len špinenie po ovu...jednu šialku denne, ale teraz si budem dávať dve šialky...celkom mi zachutil 😀

l_e_n_o_c_k_a
15. jan 2012

@lucecita ja som ju tiez zacala pit, teraz som to akosi zanedbala 😅 ... aj mne celkom chuti, tak budem pokracovat po mrche, ktora dufam pride cim skor

anett6212
15. jan 2012

@lucecita ja som zacala vcera ten grepovy dzus. mm je zase naopak nabudeny ked mam hlien. jeho to vzrusuje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a vyskusam aj tie semiacka a idem si od mrchy merat teplotu nech spoznam svoje telo. a tu macu sme si objednlai spolu. som zvedava co to je. nech uz to mam doma ze tym dopujem muza. macu budes aj ty papat?

lucecita
15. jan 2012

@anett6212 asi si ju dám aj ja, nech ma to nabudí 😀 😀 😀 😀 a je dobrá aj na pleť, ja mám mastnú s tými hnusnými bodkami čiernymi a neviem sa ich zbaviť, tak uvidím čo tá maca na to urobí 😀 😀

anett6212
15. jan 2012

@lucecita aj ja rozmyslam ze si ju dam. ale asi len jednu za den nech viem co to robi na mna a muzovi dam rovno dve na den 🙂 ja mam zase suchu plet a tiez cierne bodky po nose a cele 😖 dufam ze zaberie a ze budeme o chvilu tehu aj my 🙂

lusinda1989
15. jan 2012

@spula22 hej hej kvoli tomu ze je to duch pre nich to nic neznamena ale pre man to znamena teda neskutocne vela 🙂

anett6212
15. jan 2012

@lusinda1989 a robila si si aj dnes test? vsak si???????? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lusinda1989
15. jan 2012

@vardzikova dakujeeeem mojaaaaa 🙂 mam tu druhu ciarku asi taku silnu ako ty 🙂

lusinda1989
15. jan 2012

@anett6212 nie nie az zajtr rano si urobim druhy 🙂 a skocim mozno aj k doktorke na krv.. nech mi to potvrdi lebo bez potvrdenia od doktorky mi nikto neveri

lusinda1989
15. jan 2012

@anett6212 moja co je tu nove? dlho som tu nebola 🙂

lucecita
15. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a a kedy má prísť mrchaňa? ja som 3DC, ak už mi bude končiť a teším sa na čajík 😀

anett6212
15. jan 2012

@lusinda1989 no ved to. bez papiera dnes nikto nicomu neveri.

anett6212
15. jan 2012

@lusinda1989 tak nic. akurat vcera sme tu mali objednavaci den na macu. tehulky nepribudli, ale mata_ba bude isto tehotna ma priznaky vsetky. a tka

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 ked ja som nedockavaaa :-/ moj drahy sa uz s bruskom rozprava..ach jaj..dufam,ze mam naozaj len nizke hcg..

anett6212
15. jan 2012

@lucecita aj ja mam 3 den mrchu 😒 inak tu alchemilku pijes len tak kratko?

anett6212
15. jan 2012

@mata_ba uvidis budes mat len nizku hladinu hormonu. nic viac v tom nebude. uvidis. nechaj testovanie tak aspon na par dni a uvidis. urob si v stredu alebo este neskor

anett6212
15. jan 2012

baby ja mam divny pocit stale.... mam sice mrchu, ale aj ked som bola prvykrat tehu, tak som ju mal. sice prsia ma uz nebolia, ale strasne casto chodim na wcko. a moj jedalnicek sa zdvojnasobil. vkuse som haldna a unavena. aj teraz by som lahla a spala. a este ma aj krize bolia

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 hej tiez som si pivedala,ze kaslem asi na cele testy..sestrina svagrina sa dokonca hadala,ze je tehu s doktor..tej to ani krv nepotvrdila,ale ona vedela,ze je..a az po dvoch tyzdnoch meskania jej to potvrdil test..a potom uz aj doktor..

nancycka
15. jan 2012

konecne som sem zavitala a co vidim, krasne sa nam to tu mnozi, tak gratulujem vsetkum novym tehulkam, to su nadherne novinky....tu je moj graf:
www.fertilityfriend.com/home/3a0e00/
vcera v noci som mala asi hodinu krce dole akoby uz uz mala prist mrcha, ale ma prist az o tyzden, dnes ma bolia cici tak, ze sa bojim aj pohnut, ale snazim s nemysliet na to, ze by to nieco mohlo znamenat......uz sa mi to parkart stalo, ze to aj vyzeralo a nic, aj ked pred rokmi....som bola u reumatologa, musim brat tie lieky na lupus, snad to nic nesposobi, ziadne malformacie....teraz som ich vysadila, lebo sa mi zdalo, ze mi je po nich hrozne tazko, a ta unava.....vratili sa horucky a svalove bolesti, tak reumy nakazal, ze ked nahodou tento mesiac nie som tehu, musim s liekmi zacat znova. pocas tehu sa zacat nesmu......tak uvidim, co bude tento mesiac, osud ukaze.... drzim vsetkym palceky, nech sa uz zadari. mne sa to na grafe BT pekne zvysuje, som taka zvedava......

lucecita
15. jan 2012

@anett6212 ona sa pije len do ovu, aby sa nepoškodila fazuľka, keby sa podarilo...a niekto radí piť ju od 1DC, niekto od konca mrchy...tak neviem...jeden cyklus som ju pila od 1DC a minulý som až od konca mrchy a idem tak aj teraz...ty ju piješ už teraz?

anett6212
15. jan 2012

@mata_ba no vidis. kazda sme ina. ja som mala kramy ked som bola prvykrat tehotna. sla som na preventivku a doktor mi hovori z esom tehu. a ja v soku

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 moja sestra mala do tretieho mesiaca mrchu..drzim palce..

anett6212
15. jan 2012

@lucecita ja ju este nepijem, rozmyslam ci si ju kupovat ci nie

l_e_n_o_c_k_a
15. jan 2012

@lucecita no mala prist v piatok hnusoba... dufam, ze nebudem musiet ist na vyvolavacku, trosku ma pobolieva lavy vajecnik, tam bol aj zlte teliesko- takze dufam, ze pride cim skor, bo musim ist 3DC na krv

anett6212
15. jan 2012

@mata_ba ja osm to tiez mala. normalne som zvedava. po mrche si mam potom urobit test? lebo cez mrchu sa neda nie? ci ako teraz? ja vobec neviem. a inak vsimla som si, ze mam inu farbu. je uplne svetlulinka oproti minulym kedy som ju mala takmer ciernu. joj ja neviem. sibe mi uz 😖

mata_ba
15. jan 2012

@anett6212 verim,ze uz to dopadne dobre..moc ti to zelam..

anett6212
15. jan 2012

@mata_ba dakujem ved aj ja tebe zelam nech ti to vyjde. dva dni na nete nebudem. a uz sa tesim na stredu ked zistim ze uz ti aj test vysiel 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂