Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova veru ze je. tak vies ked ich vidim a viem ze nam sa endari tak je to hrozne pre mna. a uz tu robim vyse roka. a tie babatka ked vidim v tych kociaroch no od krasy. tie deti su nadherne. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lusinda1989 zajtra mu zavolam a opytam sa kedy mam prisť 😉 a ty kedy pojdeš?
@lusinda1989 no vidis. tak potom fajne. ty si stastna, priatel tak isto vsak? a my sme tiez stastne ze si tehu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@capuletka dakujem 😉 a vy sa ako dlho snažite?
@mezike mojka pride to vtedy ked to budeš najmenej čakať uvidiš ,, ako aj ja 😀
@anett6212 tak to ti verim musi to byť hrozne, ja by som to asi neprežila ..
@vardzikova no teraz ked sa nam uz dlhsie nedari tak mne sa tu uz ani chodit nechce. je to pre mna velmi tazke. a este ked stale zakaznicky pridu a opytaju sa a co nedari sa????? tak to je uz riadna pecka. vtedy mam chut sa rozplakat ☹
@vardzikova no neviem, či u mna bude take, že najmenej budem čakať, veď ja nedokážem myslieť na nič iné. Myslela som, že keď si budeme perábať bytík, nebudem na to myslieť, ale nedokázala som to nečakať, nemyslieť na to a to sa snažíme ešte len kratučko ☹
@vardzikova ja chcem ist zajtra na krv rano iba k sestricke a s potom sa telefonicky dohodnem ked budem volat za vysledky 🙂
@anett6212 hej hej sak po takej dlhej dbe on bol prvy ktory o zacal vzdavat prestaval dufat zeby sme mohli mat vlastne mimi...
@vardzikova ako som vyssie pisala...zatial som sem prisla len pre inspiraciu a aby sa mi splnil moj sen raz babatko mat :( ja mam endometriozu... a terazmam polrocnu liecbu, som dost vystrasena teraz ze ci vobec dieta bude... mam len 23, ale naj by bolo otehotniet hned po liecbe...ale priatel dieta nechce...tak sa snazim verit v to, ze sa to zmeni a po liecbe sa "zadari" 😢
@anett6212 ale na ne sa vykasli do toho im je nic...a sem k nam neprestavaj chodit budes nam chybat my sme a budeme tvoja opora 🙂
@vardzikova to ano. uvidi sa buduci tyzden....hadam v nedelu by mala prist
@fifitko25 a ja som si robila iba repi clear lebo mama test som nemala doma ,, mojka ale ved maš krasnych dušikov 😉 😉 😉 😉
@anett6212 no tak to ti mojka verim, milačik neboj zadari sa len treba nato hlavne čas 😉 niekto ho potrebuje viac niekto menej ale v konečnom dôsledku sa určite podari 😀
@mezike ja viem lasko je to ťažke ja som bola uplne rovnaka ,, tiež som nad tym musela stale uvažovať a ked som ešte videla nieaku tehulku tak to bola už uplna katastrofa
@vardzikova mám ešte jeden mamatest doma, skúsim ešte zajtra... pobolieva ma na pravej strane, tam som mala vajko... nie je to taká bolesť, čo by som nemohla vydržať, je to skôr také "podtrhávanie".... ľavá strana ma nebolí. A od rána mám neskutočne zvýšenú žalúdočnú kyselinu ble 🙄
@lusinda1989 tak u mojho dokyho sa neobjednava prideš a čakaš, ja radšej zavolam lebo možno povie že mam prisť trošku neskôr alebo neviem
@capuletka oj mojka tak ti budem držať pršteky aby si sa hlavne vyliečila a aby sa aj to babo zadarilo 😉
@bubacik5 akoooooooooo? mala by prisť? to dufam žartuješ 😠 😠 😠 😠 😠 nepride 😉
@vardzikova sak aj u mojej je to tak ale ked mi potvrdi z krvy hormon podla toho bude aj asi vediet ze kedy mam prist nie???
@zuzanka9999 to dufam aj ja..drzim paste 🙂
@vardzikova ja sa necham prekvapit co bude...nejako to neriesim, lebo budeme mat tu svadbu 😀
@vardzikova no v poslednom čase aj mna rozhadze, ked vidim tehulku, ale ked vidim mamicku s dietatom a velkym bruskom k tomu, tak to uz neviem predychat 😒
@fifitko25 tak zajtra vyskušaj znova, ja tiež zajtra ešte raz testnem či bude čiaročka silnejšia , až som sama zvedava, ja nemam žiadnu žal.kyselinu len by som stale spala a spala a spala až som z toho cela unavena, blee nikdy som nebola taka unavena .. dufam že to netrva počas celeho tehu len na začiatku lebo nechcela by som ho cele prespať 😀 😀 😀 😀 moj mm sa smeje že nič nerobim len spim a že sa mu nevenujem 😀
@vardzikova no nic ine ako cakanie mi neostava.. 🙂

@bubacik5 tak tak mojka musiš len čakať 😉