Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anett6212 neviem zlatko čo by to mohlo byť ved zajtra skus zavolať dokymu hm? 😉
@vardzikova rada by som, ale pred dvomi tyzdnami mi oznamil, ze ma 3 tyzdne dovolenku a k druhemu nehccem ist. ved uvidim co z toho bude. skusim si v piatok ked mi skonci mrcha urobit test. lebo aj vtedy som mala mrchu a bola som tehotna. uvidim. necham sa v piatok prekvapit
@capuletka no tak my sme sa brali ked ja som mala 21 a moj mm 25 , ženiť sa chcel čo som sa až čudovala lebo vačšinou chlapi to chcu za každu cenu odkladať 😀 , ale to babo už by mohol chcieť si myslim
@anett6212 ale podari len nezufaj 🙂 🙂
@vardzikova no sak uvidis kedy budes moct a podla tho pojdes 🙂 🙂
@anett6212 jaaaj mojka no vidiš toto ma vôbec nenapadlo, tak skus testnuť .. budem s tebou netrpezlivo čakať na vysledok 😉
@lusinda1989 tak tak zajtra uvidim čo mi povie
@capuletka moj ma 26 🙂
@lusinda1989 🙂 budem sa snazit 🙂
@vardzikova veru, super mm mas 🙂 snad sa to aj pre mna dobre vyvinie raz... snazim sa teraz verit v to, ze aj po liecbe si nebudeme davat pozor a ak sa podari, tak hoci teraz vravi, ze nechce, ze ho to nakoniec potesi.... 🙂
@vardzikova normalne som zvedava ze co. uz mi z toho sibe.
@lusinda1989 @anett6212 ....to je super babenky, ze mate hoci tak mladych chlapcov a predsa sa uz tesia na babo a ani svadbe sa nebranili...ach az mi je z toho smutno .... a anett neboj, urcite sa podari, musis na to mysliet pozitivne, povedz si "do konca roka budem chodit uz s bruskom a uver tomu, ber to proste tak, ze to tak bude a hotovo, ina moznost sa nepripusta" 🙂
@capuletka no ak to už bude tak to určite ktory chlap by sa netešil 😉
@mata_ba ja idem szajtra streda a piatok a ak nevide ani jeden idem tyzden na to k doktorke
@capuletka mozno este nedospel do takej fazy, moj tiez este pred rokom nechcel a uz chce
@anett6212 vie si predstaviť v akom si strese.. ja by som tiež stresovala
@zuzanka9999 a uz ste svoji?
@evikaba netuším, od dalsieho cyklu chcem sledovat ovu. Zatial snazilkujeme obdeň, tak mohli sme sa trafit. Noo, príznaky?? bolia ma cicušky už asi 3 dni, pobolieva ma podbruško, furt by som jedla a spala a teraz ma chytila nejaká choroba, tak to by mohla byť tehu chripka 😀 😀 ! Dobre si namýšlam čo 😉 😉 ?
@vardzikova to ano, i ked sa mi paci predstava tehu nevesticky 😀
@capuletka hej hej my ked sme sa davali dokopy pred piatimi rokmi sme sa tak bavili ze chceme deti skoro lebo velmi sa mu paci aky mam vztah s mojimi rodicmi co ma mali mladi (jeho rodicia ho mali starsi) jeho su cca vo veku mojej babky a tak aj preto on hccel baby skor... a ja tiez 🙂
@bubacik5 bola by si kransa nevestička s bruškom 😀
@vardzikova bojim sa lebo ak by som aj bola tehu, tak tymi kramami mozem uskodit babu. mam normalne strach. ale hovorim si ze dobre bude.
caute baby, ja dnes idem umriet od bolesti, tak ma bolia vajecniky, ale hlavne podbrusko dole, prsia nehovorim, chodim furt cikat....teda nieze by som tym chcela naznacit, na to je skoro.....ale mrcha az o tyzden.....
www.fertilityfriend.com/home/3a0e00/
na grafe to vyzera normalne, tak neviem....aj by som testla, ale asi pockam na prvy den ms, ci pride....alebo si zo mna hormony strielaju, alebo nieco bude.....
@lucecita nemam priznaky, urcite nie som tehu...
@l_e_n_o_c_k_a nezufaj mojko mozno si a ani nevies 🙂
@vardzikova to by bolo pekneeee....ved dnes su krasne saty aj pre tehulky. som pozerala 😀 😀 😀

@vardzikova, no presne...viem o com hovoris, ale tak tvoj mm asi bude trosku iny typ ako ten moj drahy :D kedze si ta zobral pred dvoma rokmi... @vardzikova, @zuzanka9999 no moj je super, viem ze ma fakt lubi aj ja jeho, zijeme spolu uz cca rok a pol...ale on celkovo svadbu neuznava a vravi mi, ze takto je nam dobre, ze nemame na svadbu peniaze a podobne...ale to babenko by som chcela uz len preto, lebo sa boim ze ak by som ho v buducnosti mat nemohla, by som sa zblaznila, hned by som ho brala...ale moj nie, to ma mrzi :(