Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Idem sa venovat manzelikovi..pekny vece..
@aliaxa na lavo v menu je Sharing - Get Code - a tam najdes ten odkaz..... Teda ak myslíš graf zo stránky fertilityfriend.com 😉
@palculienka2011 no tak len aby si bežať mojka nemusela 😀 😀 😀
@luciok ahojky mam sa dobre, tak z tehu priznakov mam hlavne tu unavu spala by som cele dni a vačšie prsia a dnes som zisila že ma už aj začinaju bolieť aaauu 😖
@chorucka mojkaaaaaaaaaaaaaaaaaa ty si testovala a maš ducha?
@vardzikova no pre mna je to duch len moj mm tam nic nevidi tak ja neviem Testnem stredu este to budem 28DC A ty mojka ako Ciarka je uz krajsia?
@anait no tak milačik ovu test ked si urobiš tak prva čiaroča musi byť silnejšia ako kontrolna to znamena že ovulka prebehne do 36 hodin, milačik treba sexovať noc a den den a noc 😀 my sme to takto robili, žiadne obden v jeden den a niekedy aj dvakrat ked sme chceli mojmu mm sa to veľmi pačilo on by najradšej vždy asi 😀 ja idem k dokymu až zajtra takže dufam že som tehu ked mi štyri testy vyšli pozitivne aj ked na každom je duch ale už silnejši ako prvy krat 😉
@lucecita oj mojka .. už aby si sa z toho dostala mna hrdlo boli ešte vždy ale neberiem žiadne lieky , budem musieť asi skočik k obvodnej lekarke nech mi povie čo a ako lebo takto existujem už druhy tyžden 😠
@chorucka mojka takže ty maš ducha ? jeeeeeeeeeeeeej blahoželam milačik 😉 už len aby ti ta čiaročka silnela a silnela ,, ja som naposledy testovala v nedeľu a už bola silnejšia dnes som netestovala testnem opať zajtra 😉
@vardzikova zlatinko este neblahozelaj lebo sa duch zlakne 😒 Nevies ako azzura nechce sa mi tolko citat
kocky dnes mam 11 DC ,,,kedy by som mala mat najplodnejsi den?tak na 14nasty den?
ahojte kocky, tak dnes je 22dc a mam nafuknute brucho, pobolieva ma podbrusko, prsia su tiez stale citlive a hlavne takto na vecer....vcera rano dokonca ani kava nechutila...no uvidime...vecerne navstevi wcka su asi 4-5..a cez den 3-4krat do 4hodin.......drzim peste
ahojte kocky...
ja som 2 mesiace uzivala duphaston (mala so pravidelny cyklus po nom) a 1 clostilbegyt a duphaston...dnes je 11den po poslednej davka a mrcha neprisla. testy negat. dnes som bola na krvne testy-vysledky budu az v stredu a pichli mi agolutin...
malicka nadej vo mne je...ale len malicka
nemate niekto podobnu skusenost?
@adriana_13 ...hovori sa 13-14 den

@chorucka tak prinajhorsom otehotnieme buduci mesiac 😉 ale moc ti zelam,aby bolo babenko uz v brusku..