icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
17. jan 2012

@mel84 😀 to akoze ja?? Moja ja mavam ukazkove grafy, len potom vzdy padnem do hlbokej priepasti, tak som zvedava na zajtrajsiu teplotku

eri28
17. jan 2012

@chorucka moja nemohla som spat ja vecer chodim o 7 a potom strasim, nemala si novy nick

azzura
17. jan 2012

@fifitko25 aj mna prestali boliet prsia, to je zle ci dobre? Lebo mna ked prestanu boliet prsia aj brucho, tak svinucha dorazi ☹

mattuliatko30
17. jan 2012

@fifitko25 a ako to máš s tým výtokom???...si spomínala,že si mala taký ružový....no trošku si poklesla..ale tak keď testík ukazuje ..tak budeš tehu....ver mi....inak by si ho mala čisto čistulinko biely...a len s jednou čiarkou..ja som ho taký mala..keď mi 14 dní meškala...takže tehu som nebola..ani na sone nič nebolo...takže s vyvolávačkou mrcha prišla...tak nemusíš sa báť 😉

mel84
17. jan 2012

@azzura nooo moja suseda to nebude 😝 jasne ze TY!! 😉 teplota by Ti uz klesla dnes si myslim 😉 najma musis tomu verit a nerozmyslat o ziadnom klesani, lebo potom to fakt klesne, treba si predstavovat pozitivny testik 😀

anlady
autor
17. jan 2012

@mel84 ajoooj 😢 ja som to čítala, ale vôbec tomu nerozumiem. Fakt, vôbec :( a čo je tá stránka ferilityfirend-nedá sa dať so Slov.jazyka?

eri28
17. jan 2012

baby novo tehu mate bruska ja vyzeram na 6 mesiac aj moj si mysli, ze som tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tak sa na tom smejem 😉

mattuliatko30
17. jan 2012

@azzura ahoj moja..a ako máš teraz graf???....ešte to nemusí znamenať nič..neboj..uvidíš zajtra podľa teplotky

mel84
17. jan 2012

@anlady a v akom to mas jazyku? ja to mam v SK

mattuliatko30
17. jan 2012

@chorucka tak vyzerá to sľubne 😉 neboj...ešte vydržať pár dní...a testík bude s 2 // 🙂

anlady
autor
17. jan 2012

@mel84 v anglickom jazyku :(

azzura
17. jan 2012

@mel84 😀 😀 😀 😀 ok, to mi hovori aj moj mm, ten mysli aj za mna pozitivne.

mattuliatko30
17. jan 2012

@azzura moja ale veď to tak zase neni nejaký pokles...ešte neni nič stratené.....možno budeš len kolísať....uvidíš... 😉

fifitko25
17. jan 2012

@mattuliatko30 ďakujem za povzbudenie 😉 včera okolo obeda som mala taký slabučký ružový výtok, potom to prestalo, dnes od rána mám zas, ale už je taký skôr žltkavý, podobný bielkovému hlienu 😒

fifitko25
17. jan 2012

@azzura veď u mňa je to tiež tak, prestanú bolieť prsia, príde preháňanie a potom mrcha....

azzura
17. jan 2012

@mattuliatko30 http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 vcera vecer mi bolo tak blbo, že som si myslela ze dnes totalne klesnem, cely vecer som stresovala a moj mi hovoril, že nic take nebude a ze ked klesnem tak len minimalne.

mattuliatko30
17. jan 2012

@anlady mne sa to dá preložiť.....vždy mi to tam dá, či chcem stránku preložiť....a čo tam potrebuješ?...zadať graf?

azzura
17. jan 2012

@fifitko25 este nemam hnacku, tak zas dalsi den a hlavne rano musime dockat 😒 😒 😒

mel84
17. jan 2012

@anlady tak to je cudne 😀 som Ti to posielala v slovencine link..no nic, skus si dat to vyhladavaca www.fertility.sk a potom na pravej strane je link na clanok *symptotermalna metoda* , klikni a potom je tam ze *symptotermalna metoda- meranie teploty*

mattuliatko30
17. jan 2012

@azzura moja zajtrajší graf ti napovie viac....dnes buď kľudná...mrcha tu neni..tak je dobre....ozaj dnes íšla vadzikova ku dokymu,že?...som strááášne zvedavá čo je povie...či už niečo aj uvidí...ak bude robiť sono 🙂

anlady
autor
17. jan 2012

@mattuliatko30 no chcela som si začať robiť graf, prípadne niečo poprečitovať,lebo ničomu tomu nerozumiem.
A ono ja si to dám do googlu a tam v anj :(

azzura
17. jan 2012

@mattuliatko30 bodaj by si mala pravdu 😉 , sa desim zajtrajseiho ranajska 😨

mattuliatko30
17. jan 2012

@fifitko25 neboj..všetko bude ok...len byť v kľude....test by ti to len tak neukazoval..a ako čiarky silnejú?...keď porovnáš prvú a poslednú?

azzura
17. jan 2012

@mattuliatko30 no, ved aj ja som zvedava s cim dojde ta nasa presovcanka 😀

anlady
autor
17. jan 2012

@mel84 hm...počkaj idem skusiť

mattuliatko30
17. jan 2012

@anlady tak max ti poradím ako si to tam zaznačovať...a dávať sem...resp. si v googli daj translate....a tam si to skopíruj celú stranu...

azzura
17. jan 2012

@fifitko25 uz si sa objednala dokymu?

mattuliatko30
17. jan 2012

@azzura no čakám tu ako na spasenie...čo sem napíše 🙂)))

mata_ba
17. jan 2012

ahojte..co noveho?

mattuliatko30
17. jan 2012

@azzura a ako sa cítiš?....brucho bolí?...výtok? 😒