Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahojky tak ako moja?...mrcha sa rozbehla teda naplno? ☹ ☹
@mattuliatko30 teraz som skusila,že aby mi to preložilo a teda už mi to ide-aspoň tak.
Len stále akosi neviem,že ako spoznám,že mám tie plodné dni. Ja som asi debil 😢 - fakt tomu nechápem. 😢
@mattuliatko30 vcera prestali boliet prsia a predvcerom brucho, vytok len vodovy-akoby som bola pocurana a mavam mrchovske pocity, inac nic nezvycajne 😒 . Budem nadavat, ked ma bude len natahovat a ked dostanem tak len spinenie, do pondelka musim vediet ako som na tom aby som si stihla dat spravit predoperacne
@azzura ja v pohode...už mám dnes po mrške... 😉 tak opäť začnem merať...aj keď asi zbytočne...ale tak aspoň viem , kedy mi mrcha príde, ak klesnem.... 😉 ja to mám asi už beznádejné...u toho môjho...mm....aj ˇkeď možno ho raz osvieti..ale zatiaľ moc nie...tak sa stále spolieham nato ,že sa šmykne 😉 😉
@mattuliatko30 bohuzial ano ☹ ale nevadi...uz som ok 🙂 uz sa s drahym nevieme dockat kedy skonci 🙂
@mattuliatko30 moja, mysli pozitivne a meraj sa, musis byt v strehu a mozno mu aj nejak dopomoct aby sa smykol 😀 😀 😀 😀
@azzura neboj...niečo sa už snáď pohne....je to na nervy..načo mrcha mešká...keď nič neni??iba čo sa človek vystresuje..a vytešuje..a potom je sklamaný...
Jaaaj, no nejde mi to zase :(
Asi kašlem na to, budem si to len zapisovať do tabulky.
@mata_ba tak si budete naplno užívať.... 😉 tak na budúci mesiac nech si šup šup tehuľka aj ty.... 😉
@azzura no som rada,ze sa davam dokopy 🙂
@mattuliatko30 to si pis 😀 a ked nie tento,hadam ten dalsi 🙂 ale ideme na macu,tak som zvedava ci to daco spravi...
@azzura joj...to je ťažké....ja som sa už asi vzdala 😒 tak ale večne to takto nemôže byť..raz sa to musí ešte zadariť nie???...raz musí tá slabá chvíľka prísť.... 😉 tak hlavne nech som v pohotovosti 😀
baby mna oli brucho do mrchy mam cas urcite dva tyzdne a prsia sa pacia akurat mojmu chlapovi su velke a ja som nie na ne zvyknuta 😀 😀 😀 😀 😀
tehulky ake mate bruska?
@anlady moja ja som bola taká istá..stále som sa tu čosi vypytovala....čo som bola z toho debil..neboj..ono to vyznačí samo...ako som to pochopila...treba tam len zadávať teplotu...resp.hlien....a potom by pri troch vzostupoch mala ovu vyznačiť..ono si to musíš odsledovať...aj teplotne aj hlienom..lebo ju tušim vyznačí až keď už bude po nej 🙂
myslim, ze v tehu by nemala byt ovu a mne podla vytoku lepiveho bielka konciiii 😀 😀 😀 😀
@mata_ba to neviem čo je? 😒
@anlady a čo ti tam nejde????nahodiť tam tú teplotu?..si tam prihlásená?
@mattuliatko30 ty kokso tak to je hrozné. že až po skončení. Ja mame nepravidelnú mrchu- tak to mi ani nepomôže. A zase tie ovu testy tiež nič moc. Ach.... asi si to hodím 😒
@mattuliatko30 čiarky sú rovnaké... ten ružový výtok mám zas a zosilnel, podľa mňa ide mrcha ☹ tie tehu testy mohli ešte zachytiť zbytky pregnylu,ktorý mi pichol doktor 😢
@mattuliatko30 ved to, mne meskala odvtedy co sa snazime o mimco-od sept. 2010 takto-nov+dec 2010 som mala 29DC, jan+jul+sep. 2011 bol 30DC, okt+nov2011 bol 29DC. Moj cyklus je 28DC. Takze ak vydrzim nad 30DC tak som v podstate za vodou, mozno 😒
@mattuliatko30 to je z toho korena maca..baby to tu vela spominali..je to na plodnost,hlavne u chlapov..a vraj aj na zvysenie chute,tak daj tajne drahemu 😉
@anlady ale meraj..ono v tom grafe to predsa len vyčítaš 🙂
@mattuliatko30 no ja sa prihlásim a zase to mám v anj
@fifitko25 a koľko ti presne už mešká?..koľký deň cyklu si?....to ti takto meškávala už niekedy?....tak mňa vždy zabolí brucho keď dostanem...a mám ho také na prasknutie...cítim,že sa má čosi spustiť..a nejde to
@mattuliatko30 nevzdavaj, hlavne mu tym nepil usi, musi si mysliet ze si to v zdala a mozno vtedy uroby chybny krok. Aj ked sa o tom niekto zmieni, tak povedz, ze tebe 2 stacia ....a take bla bla bla 😀 😀 😀

@mattuliatko30 vsak aj ja 😀 a ty ako moja?