Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 tak si davajte spolocne 😉 a bude deti ako smeti 😀
@anlady to budeš mať stále...tak tam nahoď len teplotku..vieš kde?
@mata_ba joj , keby to pomohlo... 😉
@mattuliatko30 risk je zisk 😉
@azzura dakujeeem...podla toho co bolo k tomu popisane,ze pomaha aj na svaly a proti stresu,tak si drahy bude sam davat aj navyse 😀
@mattuliatko30 áno viem, Ďakujem. A prečo sú tam stále tie dve čiarky?
@azzura no veď asi v tom robím chybu...že mu tým pílim uši...a už má toho plné zuby....asi prestanem...a raz za čas....mu dám najavo,že som stále s tým neskončila..už som rozmýšľala,že mu to dám na papier...s tým,že mu to už nebudem pripomínať...ale aby vedel, ako to cítim ja...nech si to môže prečítať..a zamyslieť sa
@mata_ba kde sa to objednáva....?nemá to žiadne vedľajšie účinky? 😒
@anlady kde sú čiarky?..
@mata_ba aj so mňou... 🙂 ja už síce dnes mám po mrche...takže som 5DC 🙂
Inak baby - včera som dostala injekciu na vyvolanie menštruácie? myslíte že ešte by som mala šancu do tej mršky otehotnieť? Alebo mám čakať až keď mi skončí?
@mattuliatko30 myslela som na teste. stále mám dve.
@mattuliatko30 nieeeeeeeeeeeeeeee, vobec s tym uz pred nim nezacinaj, proste nech nadobudne pocit ze moze zvplnit a upokojit sa, že mu nic nehrozi 😉 . Ten list mu mozes dat aj buduci rok, tento rok si daj zavazok že zahajis tichy lov na mm 😎 😎
@mattuliatko30 myslim si,ze nie...ja este pockam co mi purinka napise,ale toto by malo byt ono...a aj vardzikova to mala objednane a aj dalsie kocky... http://biocare.sk/eshop/produkt/maca
@mattuliatko30
@bubacik5 my zahajime dalsiu skupinu tehuliek 😉
@anlady na ovu teste????
@mattuliatko30 fakt na ovu teste
ahojte kocky ako sa mate????
dobre ranko 🙂 ako sa mate?
@spula22 ahoj mojka 🙂 dobrucko celkom a ty?

@fifitko25 moja, musi nam to vyjst....vsak uz sme na rade 😎. Mne uz od septembra 2010 staci 😠