Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ja ešte stále dúfam,že mrchu nedostanem a niečo sa tam objaví. Či myslíš,že už by bolo vidieť na sone?
boze moj pes sa odo mna ani nepohne .... hrozne s nim... myslite ze nieco citi???
@lusinda1989 dakujeeeeem 😀 teraz tomu uz neutecieme 😉
aj mne asi pomohli tie od augustoviek 🙂
@mel84
@lusinda1989 tak tomu ver ze citi....pes vyciti vsetko...mne sa raz stalo, ze si kamarat doniesol na chatu velku dogu a ja som mala prave kramy...tak ta doga nic nerobila len ma furt chodila ocuchavat 😀
@anlady koľko ti už mešká?.....myslím,že by to bolo vidieť...a test si si robila, tehu test?
@mattuliatko30 hej robila bol negat. No ja nemám pravidelne tú mrchu,takže ani neviem kedy som mala dostať, ale poslednú prvú menštráciu som mal 14.12. Asi nemám dúfať,že?
@mel84 furt chce byt iba so mnou hrozne este aj do postele sa mi tlaci co nikdy predtym si nedovolil.....
@anlady mne sa ukazal pozitivny test az po siestich dnoch meskania tiez som mala najprv negativny tak kym neni mrcha tak nezufaj....
@anlady tak ešte uvidíš...počkaj ten týždeň kedy ti pichli vyvolávačku?...ak do 2 týždňov nepríde urob si test...ale tak zväčša príde do týždńa..ak tehu nie si....uvidíš... 🙂
@mattuliatko30 hej, rozmýšlala som že počkám do konca mesiaca a pôjdem opäť k lekárovi. Bo aj tak by mi mal niečo dať na to.
@lusinda1989 len ja neviem koľko mi meškajú, keď mám nepravidelnú :(
@anlady ak nepridu do konca tyzdna tak sa skus testnut cez vikend a uvidis 🙂
BABY,ktore z vas tu beru tu MACU?
@anlady veru tak..počkaj...tým nič nestratíš... 😉
@lusinda1989
@mattuliatko30 držte mi palce prosím

@lusinda1989 dakujeeeem 😀