Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka aku mas teplotu, resp. ake si mala teplotky? Spinenie este nic neznamena, moze znamenat že este nemas dostatok tehu hormonu, este nestresuj 😀 😀 .
Mne vcera nedorazila, ale od nedela sa citim na mrchanu aj teraz furt beham na WC, a to mi kleslo z 37 na 36,9 a desim sa rnajska zajtrajsieho. Co uz, prefuky to istia 😖
@bugynka ahoj, ja ju pijem po ms..a jeden sacok denne, bud si dam do malickeho cajnika alebo do vacsej salky..neviem ako sa najspravnejsie pije, takze ju pijem takto..som odcestovana a mama mi poslala len alchemilku z radu wellnes tea a na krabicke je napisane posobi relaxacne a blahodarne, tak sa na nu moc nespolieham..podla mna je najlepsia nazbierana a vysusena..a este citam na krabicke ze max dva krat denne sa pije a jedno vrecko sa zalieva 0,5 l vody vriacej..ja dufam ze pomoze ten pakost a maca..to bude aj manzel pit a uzivat..
@mata_ba Matus a uz si si ju aj objednala???myslim tu macu..a vo forme prasku ci kapsul??
@veron_dorusincova este nie..dnes to chcem poriesit...aaaa ved to sa neviem rozhodnut ci tabletku alebo prasok..prasok je vraj lepsi,ale horsi na chut..musim sa draheho spytat,co bude ochotny konzumovat 😀
@azzura no hej...musím zastať iný postoj k tomu 😉
@chorucka a koľko ti už mešká?
@mattuliatko30 nemeska dnes som 27Dc
@mata_ba 🙂)) ja som sa ho nepytala, len som mu povedala, ze objednavame kapsule, uz by pristupil hadam na cokolvek, len aby sa podarilo 😒 ja som tie kapsule aj preto objednala, lebo pijem uz alchemilku a budeme pit aj pakost..
@mattuliatko30 tak zacni ten svoj postoj trenovat uz od teraz 😀 😀 😀 😀
@chorucka a chodí ti pravidelne?...tak to máš peknú teplotku..podľa mňa už by si klesla..nie? 🙂
@veron_dorusincova a to co je ten pacos a maca ? kde sa to da zohnat ?
@veron_dorusincova tak asi objednam prasok..

@chorucka sorry moja , to nemalo ist tebe 😀 som to poplietla