icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bugynka
17. jan 2012

@chorucka sorry moja , to nemalo ist tebe 😀 som to poplietla

chorucka
17. jan 2012

@azzura spinim boli ma podbrusko Ja som jelen a rano som si tak vravela ze teplota je super ani ma nic nebolelo vecer alebo v noci dojde mrcha Aspon mozem dorobit ten horm.profil 😠

spula22
17. jan 2012

@azzura dufam, ze ee 🙂

chorucka
17. jan 2012

@bugynka to nic 😀 😀

azzura
17. jan 2012

@luciok si uz po ovulke? Ja som mala tento cyklus tiez divne priznaky, take som tiez nikdy nemala

spula22
17. jan 2012

@azzura zajtra nam tu das fotku s 2// 😀

mata_ba
17. jan 2012

@bubacik5 aha 😀 ja sa musim tiez dohodnut s drahym 🙂 nie ze kupim a oplieska mi to o hlavu..aj ked ako povedal "pre mna spravi vsetko" 😀

mata_ba
17. jan 2012

@chorucka ale este stale nie je nic stratene 😉 drzim pasteeeeeeeeeeeee

luciok
17. jan 2012

@azzura Ach, ja som ani tento mesiac nevedela kedy bola 😢 Som 21 DC

azzura
17. jan 2012

@chorucka aku mas teplotu, resp. ake si mala teplotky? Spinenie este nic neznamena, moze znamenat že este nemas dostatok tehu hormonu, este nestresuj 😀 😀 .
Mne vcera nedorazila, ale od nedela sa citim na mrchanu aj teraz furt beham na WC, a to mi kleslo z 37 na 36,9 a desim sa rnajska zajtrajsieho. Co uz, prefuky to istia 😖

veron_dorusincova
17. jan 2012

@bugynka ahoj, ja ju pijem po ms..a jeden sacok denne, bud si dam do malickeho cajnika alebo do vacsej salky..neviem ako sa najspravnejsie pije, takze ju pijem takto..som odcestovana a mama mi poslala len alchemilku z radu wellnes tea a na krabicke je napisane posobi relaxacne a blahodarne, tak sa na nu moc nespolieham..podla mna je najlepsia nazbierana a vysusena..a este citam na krabicke ze max dva krat denne sa pije a jedno vrecko sa zalieva 0,5 l vody vriacej..ja dufam ze pomoze ten pakost a maca..to bude aj manzel pit a uzivat..

azzura
17. jan 2012

@spula22 nedam 😀 ak vydrzim do soboty, tak az potom, lebo vtedy ma mm narodky 🙂

veron_dorusincova
17. jan 2012

@mata_ba Matus a uz si si ju aj objednala???myslim tu macu..a vo forme prasku ci kapsul??

azzura
17. jan 2012

@luciok tak sa nechaj prekvapit 😉 😉 aky mavas cyklus?

spula22
17. jan 2012

@azzura tak ok 🙂ale dobre spravy ceme pocut co najskor 😀. to by bol super darcek 🙂

luciok
17. jan 2012

@azzura 27, 30 a posledný bol 34 dní. Mám to rozhádzané proste ☹

mata_ba
17. jan 2012

@veron_dorusincova este nie..dnes to chcem poriesit...aaaa ved to sa neviem rozhodnut ci tabletku alebo prasok..prasok je vraj lepsi,ale horsi na chut..musim sa draheho spytat,co bude ochotny konzumovat 😀

chorucka
17. jan 2012

@azzura vcera som mala 36.9 dnes 37.1 Ked aj test dnes rano nic neukazal ☹ Ja uz som pripravena zacat znova

azzura
17. jan 2012

@spula22 posnazim sa vas nesklamat, ale to uz nie je v mojich rukach, ale medzi nebom a zemou 😎

mattuliatko30
17. jan 2012

@azzura no hej...musím zastať iný postoj k tomu 😉

azzura
17. jan 2012

@luciok hmm, tak ked to mavas take rozhadzane, tak ti zelam vela trpezlivosti pri cakani na den D 😉

mattuliatko30
17. jan 2012

@chorucka a koľko ti už mešká?

luciok
17. jan 2012

@azzura Hm to si ma teda nepotešila 😢 😢 😢

chorucka
17. jan 2012

@mattuliatko30 nemeska dnes som 27Dc

veron_dorusincova
17. jan 2012

@mata_ba 🙂)) ja som sa ho nepytala, len som mu povedala, ze objednavame kapsule, uz by pristupil hadam na cokolvek, len aby sa podarilo 😒 ja som tie kapsule aj preto objednala, lebo pijem uz alchemilku a budeme pit aj pakost..

azzura
17. jan 2012

@chorucka aleeeeeeeeee, ved si stupla a to je super, co stresujes 😀 . Bože, a co mam ja povedat, ked zajtra klesnem tak som v prdeli a potom ma bude srat ze mi meskalo

azzura
17. jan 2012

@mattuliatko30 tak zacni ten svoj postoj trenovat uz od teraz 😀 😀 😀 😀

mattuliatko30
17. jan 2012

@chorucka a chodí ti pravidelne?...tak to máš peknú teplotku..podľa mňa už by si klesla..nie? 🙂

bugynka
17. jan 2012

@veron_dorusincova a to co je ten pacos a maca ? kde sa to da zohnat ?

mata_ba
17. jan 2012

@veron_dorusincova tak asi objednam prasok..