Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ahoj milacik 🙂 tak ako si dopadla u dokyho? potvrdil ti tehu? 😀 😀 😀
@azzura ahoj a ako si pila alchemilku??ja ju pijem po ms ale neviem ako dlho ju mam pit, vsade sa pise nieco ine..dakujem 🙂
tak dievčence, tento mesiac sa nezadarilo, zasvietila červená, budeme skúšať ďalší mesiac 😒
@veron_dorusincova A tebe nejako alchemilka pomohla?
@veron_dorusincova ja ju pijem od mrchy po ovulku
@luciok moja ja ju dlho nepijem..predtym som ju tak sporadicky par saliek do mesiaca, ale teraz ked castejsie pocujem ze zabera, tak som ju zacala pit pravidelne
@azzura dakujem 🙂 a keby ju pijem od skoncenia ms po zacatie uzivania duphastonu??ten mam uzivat na sestnasty den od prveho dna ms..
baby vsetky chcme tehu, cize na fore bude za 9 mesiacov nase zoskupenie, pomoc rodim, 😀 😀 😀 😀
Dufam, a deti kopec .....................
@veron_dorusincova tak to urob tak že ked dopijes caj tak zacni ten duphastan 😒
@azzura dobre dakujem 🙂
@veron_dorusincova No uvidím, ak mi príde mrcha, ja ju začnem piť tiež pravidelne.
baby,ja som musela byt prechladnuta alebo co...ved idu zo mna az hrce ☹
@luciok mne skoncila tak pijem a akurat myslim na to, ze ak to vydrzim tak si pogratulujem, neviem preco, ale napina ma z toho, a to je len caj 😒
AHojte, tak prvý krát prispievam aj ja. Doteraz som bola len ako čitateľ-pozorovateľ. Na úvod mám otázku: Môže duphaston zamedziť ovulácii? Totiž: uživam duphaston presne rok vždy od 11 dňa msc po dobu 15 dní a potom mam menzes presne na 28 deň. Pôvodne som začala užívať kôli tomu že som mala cyklus aj 50-60dňový. Od septembra sme nechali volný priebeh, heh no tak trochu sa snažíme o bábo. Momentálne som po prvom mesiaci merania vajičok(folikul) a doktorka skonštatovala že mi vajíčka nenarástli a kázala mi vysadiť duphaston. No nepovedala prečo. Je teda možné že duphaston som brala príliš skoro a preto ovulácia neprišla? hmmm 🙄
Ahojte bambuľky....tak ja končím mrchaňu, čakám macu, zajtra začínam piť alchemilku, tešíííííííííííím 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@vardzikova ako u lekára, nie si akosi dlho? 😉
@veron_dorusincova hmm čítala som, že to nie je až také chutné. Ale ak je to také zázračné, ako sa o tom píše, tak to vydržíme, no nie? 😉

@spula22 zajtra idem