icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
17. jan 2012

@spula22 zajtra idem

azzura
17. jan 2012

@gelinka75 na mrchu 😒 . Ale u mna to pozitivne myslenie nejak odchadza, ale mm drzi aj za nos oboch 😀

spula22
17. jan 2012

@fifitko25 drzim palce 🙂

spula22
17. jan 2012

@vardzikova ahoj milacik 🙂 tak ako si dopadla u dokyho? potvrdil ti tehu? 😀 😀 😀

fifitko25
17. jan 2012

@spula22 ďakujem, budem to potrebovať 😉

luciok
17. jan 2012

@gelinka75 No na nete sú na ňu samé chvály, tak asi pomáha..

veron_dorusincova
17. jan 2012

@azzura ahoj a ako si pila alchemilku??ja ju pijem po ms ale neviem ako dlho ju mam pit, vsade sa pise nieco ine..dakujem 🙂

nnikka
17. jan 2012

tak dievčence, tento mesiac sa nezadarilo, zasvietila červená, budeme skúšať ďalší mesiac 😒

luciok
17. jan 2012

@azzura Ak za ňu vyhodím peniaze, tak asi budem tehu, lebo to je zákon schválnosti. Tak že by som to vyskúšala? 😀 😀 😀

luciok
17. jan 2012

@veron_dorusincova A tebe nejako alchemilka pomohla?

azzura
17. jan 2012

@veron_dorusincova ja ju pijem od mrchy po ovulku

azzura
17. jan 2012

@luciok tak este nekupuj dopredu, maju ju vzdy v lekarni 😉

veron_dorusincova
17. jan 2012

@luciok moja ja ju dlho nepijem..predtym som ju tak sporadicky par saliek do mesiaca, ale teraz ked castejsie pocujem ze zabera, tak som ju zacala pit pravidelne

veron_dorusincova
17. jan 2012

@azzura dakujem 🙂 a keby ju pijem od skoncenia ms po zacatie uzivania duphastonu??ten mam uzivat na sestnasty den od prveho dna ms..

eri28
17. jan 2012

baby vsetky chcme tehu, cize na fore bude za 9 mesiacov nase zoskupenie, pomoc rodim, 😀 😀 😀 😀
Dufam, a deti kopec .....................

azzura
17. jan 2012

@veron_dorusincova tak to urob tak že ked dopijes caj tak zacni ten duphastan 😒

veron_dorusincova
17. jan 2012

@azzura dobre dakujem 🙂

luciok
17. jan 2012

@veron_dorusincova No uvidím, ak mi príde mrcha, ja ju začnem piť tiež pravidelne.

mata_ba
17. jan 2012

baby,ja som musela byt prechladnuta alebo co...ved idu zo mna az hrce ☹

veron_dorusincova
17. jan 2012

@luciok mne skoncila tak pijem a akurat myslim na to, ze ak to vydrzim tak si pogratulujem, neviem preco, ale napina ma z toho, a to je len caj 😒

94
17. jan 2012

AHojte, tak prvý krát prispievam aj ja. Doteraz som bola len ako čitateľ-pozorovateľ. Na úvod mám otázku: Môže duphaston zamedziť ovulácii? Totiž: uživam duphaston presne rok vždy od 11 dňa msc po dobu 15 dní a potom mam menzes presne na 28 deň. Pôvodne som začala užívať kôli tomu že som mala cyklus aj 50-60dňový. Od septembra sme nechali volný priebeh, heh no tak trochu sa snažíme o bábo. Momentálne som po prvom mesiaci merania vajičok(folikul) a doktorka skonštatovala že mi vajíčka nenarástli a kázala mi vysadiť duphaston. No nepovedala prečo. Je teda možné že duphaston som brala príliš skoro a preto ovulácia neprišla? hmmm 🙄

lucecita
17. jan 2012

Ahojte bambuľky....tak ja končím mrchaňu, čakám macu, zajtra začínam piť alchemilku, tešíííííííííííím 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@vardzikova ako u lekára, nie si akosi dlho? 😉

momamo
17. jan 2012

@fifitko25 citala som a je to normalne, urcite si tehu ale najlepsie bude ked hned zajtra zbehnes k doktorovi🙂Neboj TEHU SI 100%

azzura
17. jan 2012

@lucecita ahoj, vsak nejak sa u lekara zabudla 😠

lucecita
17. jan 2012

@azzura ktovie čo tam robia 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
17. jan 2012

@lucecita 😀 😀 hladaju fazulku 😀 😀 😀

luciok
17. jan 2012

@veron_dorusincova hmm čítala som, že to nie je až také chutné. Ale ak je to také zázračné, ako sa o tom píše, tak to vydržíme, no nie? 😉

azzura
17. jan 2012

@luciok ak pises o tej mace, tak purinka si ju davala do jogurtu

luciok
17. jan 2012

@azzura Fizolu majú v potravinách 😀 😀

azzura
17. jan 2012

@luciok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀