Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@monika707 nie nebola idem az 26 tak si musim pockat... 🙂 jaaaj no to som nevedela ze take nieco sa robi... a este ti byva zle???
@lusinda1989 hej viac menej cez den a na vecer mi to prechadza ale neviem čim to je a posledne tri dni aj tak občas pycha v podbrušku no tak uvidime čo bude koncom mesiaca
@monika707 a kedy necakas mrchanu???
@lusinda1989 no koncom mesiaca tušim okolo 31 alebo 1 by som mala nedostat a to by som mala byt na dovolenke v ždiary na lyžovačke aj keď ja tento rok nelyžujem lebo budem stražiť nášho havka 😀
o to je mile a akeho mate havina??? tak budem drzat palce 🙂
@lusinda1989 mame fenku jack russel teriera a dakujem nehame sa prekvapit ako to dopadne
@monika707 jeeeej ja mam doma uz trojrocneho fesaka tej iste rasy 🙂 no aby si nebola prekvapena ako ja 🙂
@lusinda1989 no rada by som bola tak prekvapena ale nemyslim si to aj ked moj otec je toho nazoru,že som tehu ale neverim mu aj ked mu to uz raz vyslo ale teraz nie som o tom presvedčena 😀
@monika707 no bodaj by mal pravdu nie 🙂
@lusinda1989 no bodaj by uvidime čo mi ešte povie lekarka zajtra lebo aj ona je taka bosorka ako moj otec ze to vidi aj ked to ešte nikto iny nevie aje ona to na mne videla pri prvom tehu ☹ ktore nevyslo ☹
@monika707 moni mozem vediet odkial z okresu ba si?
@lusinda1989 byvam Ba v petrzalke a ty si od kial?
@monika707 jeeej vcera som tam bola u maminy 🙂 ja som z modry
@lusinda1989 no tak to nieje ani daleko a kde ti tu byva mamina?
@monika707 za technopolom ta prva 12poschodova pri kostole tusim tupolevova
@lusinda1989 to nieje tak daleko odo mna ja som skoro pri lidli pri drazdiaku, inak sa mas ako? som zvedava aka psychiatria to bude zajtra v robote dnes to bolo strašne to je take zle ked si najmladsia v kolektive a všetky okolo teba su skoro nad 50 a nevedia prekusnut,že si šikovnejšia ako ony
@monika707 hej hej viem kde nabuduce ked tam pojdem tak skocime niekam na caj ako tehulky 🙂 ak teda chces 🙂 joooj to si viem pedstavit mala som nieco podobne 🙂 tak drzim palec... ja som dnes bola na pohovore a rano som sa skoro cestou tam povracala tak nic moc 🙂
caute, baby ja uz mam pocit, ze je to tu 50:50 tehule a snazilky, nie? ze uz len par nas ostalo na cakacke a postupne naplnime plny pocet 😎
kolegyna dnes oznamila, ze je neplanovane tehu so stvrtym dietatom, radooooost 😀
@lusinda1989 no tak tu nevolnosť ti teda nezavidim, no mohli by sme skočiť na čaj alebo možno ešte kavu ak to by to ani tento krat nevyšlo, ale však nestresujem sa a necham sa prekvapiť ako skonči tento mesiac inak moje t.č. 0904890549 🙂
@monika707 ziadna kava bud optimistka to ja som zvonila 🙂
@lusinda1989 však sa snažim byť optimistka a myslela som si že si to bola ty 😀
@lusinda1989 a ako ti vysiel pohovor moja???????? uz vies ci este nie?????
@monika707 neboj bude to tak 🙂 heh a to som sa snazila byt nenapadna 🙂
@lusinda1989 a ozaj ako sa volaš?
@monika707 lucia 🙂
@anett6212 ahoj ani neviem klasicka veta ozveme sa vam :( a ty ako cukrik?
@lusinda1989 oky tak si ta tak aspon uložim a budem vedieť 😀
@monika707 no len ci 🙂 asi si mi to uz hovorila ale nampamatam kolko sa uz snazite?
@lusinda1989 zatial len druhy mesiac a vy ste sa koľko snažili?

@lusinda1989 v robote čo dvihame mince tak kvoli tomu a u dokyho si už bola, ja idem ešte aj zajtra odniesť spravu svojej obvodnej a vraj sa mam spytať na neakeho helikobaktera či čo keď mi býva zle od žaludka,že či nemám nahodou to no tak uvidime čo mi povie obvodna 🙂