Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 no viem si predstaviť aká bude prekvapená, no a mi jej planujeme povedať,že som tehotna teda ked budem až po prvom trimestri alebo mozno aj neskor po prvej skusenosti to nemusi vediet tak skoro, vsak ked som bola prvy raz tehotna tak som bola len na zaciatku a oni uz riesili ze ci to bude dievča alebo chlapec a najlepšie na tom je že to urobili pri nedelnom obede mala som sto chuti hodit po nej tanier zdvyhnut sa a odisť
@balli no hadam sa coskoro pridas 🙂 preco az v lete?
@monika707 no pekne mne je to jedno co to bude ale podla mna to bude dievcatko tak my jej to musime oznamit inak by sa so mnou uz vobec nebavila...to by mi ale vobec nevadilo 🙂
@lusinda1989 joj keby to tak bola pravda. tu my uz dvakrat vyslo ze som vam povedala ze budete tehu a aj dve ste a akurat mata_ba nie je. jej mi nevyslo ☹ ale inak som teodora. joj ale ist nebudem. budem cakat este dlho to citim zase ja 😖
@anett6212 ale prestan ja som cakala dost dlho a to nikomu neprajem
@lusinda1989 no to by ani mne nevadilo keby sa so mnou moja svokra nebavila a teraz ked už kupili konečne nove auto sa mi este aj vyhraža navštevou tak som jej povedala,že nech pride až vtedy ked bude moj doma
@lusinda1989 nemas dobru svokru?????? moja svokra je poklad. mam s nou kamaratsky vztah. je taka ista ako moja mamka. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@monika707 hehe ja byvam v lese tak ku mne sa nikto dobrovolne netrepe 🙂
@lusinda1989 a ja budem tak isto tak cakat. uvidis. citim to. ale velmi to citim. mam dnes depku nejaku. a taku naladu ze chvilu som stastna, chvilu mi je do placu a chvilu zurim. taka som divna dneska
@lusinda1989 co? ako v lese????? v horarni????
@anett6212 no ja by som aj chcela mat keby nebola aka svina aka je ani vlastny muz s nou nevie vydrzat.... no co uz ale bude si brat jej syna nie ju 🙂
@lusinda1989 no tak to mas dobre ale ani ona sa tak skoro nedotrepe do ba lebo ona byva pri nitre a ba vobec nepozna 😀
@monika707 tak aspon ze tak 🙂
@lusinda1989 to je pravda. budes s nim zit a k nej pojdes len na nedobrovolne navstevy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 zeby priznaky 😀 😀 😀 😀 nie v horarni je to ze rekreacna oblast byva tu asi 5 rodin ale tak roztrusenejsie a ja som posledny dom potom uz len les 🙂
@lusinda1989 že aj ja hovorim, ale si myslim,že citi,že tam chodim len preto že musim lebo pravidelne tam chodim spať o desiatej večer lebo sa s nou nemam o čom baviť a mam to neako podobne ako ty ani moj svokor s nou nevie poriadne vydržať radšej je v robote ako doma 😀
@anett6212 presne tak sak aj teraz tam nechodim ale super je ze moj nastavajuci to chape.... raz za cas tam ideme snazim sa s nou vychadat a potom sa zbytok dna spamatavam... hadam ma bude viac akceptovat ako nevestu a matku vnucat
@lusinda1989 isto nie priznaky. tosu len nervy ze tu musim byt. joj tak to by som menila. ja uz chcem klud. sice od piatku ho uz na mesiac mat budem. zavriem sa doma a nikto ma nebude otravovat. ani telefony nebudem dvihat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 to bude pohodicka 🙂
@monika707 no sak co uz ale nepoznam cloveka co s nou vychadza 🙂 a to ma tesi ze som neni ja na vine 🙂
@anett6212 joooj to ti budem zavidiet 🙂
@lusinda1989 to nebude. uvidis. kamoska ma hroznu svokru a ked teraz maju babo je to horsie
@lusinda1989 ale mozno ta tvoja sa spamata svokra
@lusinda1989 marodku?????
@lusinda1989 len aby ti nerobila to čo moja svokra po svadbe hladala na mne vsetky moje chyby ako keby si uvedomila,že uz sa nerozideme alebo ja neviem prečo to robila a najlepšie na tom je že sa ku mne sprava inak pred mojim ako ked som s nou sama
babky kde ste?
@anett6212 no to pochybujem ze sa spamata a ked nie tak bude ma smolu bude vidiet vnucata len sporadicky...
@lusinda1989 no lebo staviame dom a chcem byt jednak napomocna a jednak nechcem dieta porodit do staveniska, chceme sa snazit v klude uz pred stahovanim alebo po stahovani, treba este trochu ucesat financie a este mam aj zlu onkocyto, tak to este riesim. ale inak robim uz vcasne pripravy na babo, manzel moc chce, len ten polrok nam moc pomoze 🙂
@monika707 tak nie ona je sice zla ale nie zakerna ... uvidime a ked ma naserie nebudem tam chodit vobec... ja sa nepotrebujem nervovat.... no nie? priatelovi to vysvetlim a on to pochopi vie aka je jeho matka....
@balli jaaaj tak to ano len nechcem strasit ale ked si ty povies ze chces nemusi tak byt 🙂 ja som cakala vyse roka apol 🙂

@monika707 joj a najust by som nesla...ja tam tiez chodim len pre pokoj v rodine .... uz vidim jej ksicht ked jej povieme ze bude svadba a mimi... 😝 😝 😝 😝