icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
19. jan 2012

@mattuliatko30 hmmmm to som aj ja. minuly mesiac som mala ovulku uz na 11DC

mattuliatko30
19. jan 2012

@mata_ba a ako tá maca chutí? 🙂

mata_ba
19. jan 2012

@anett6212 no to teda bude..a drahy si bude mysliet,ze pipa budik 😀 😀 😀

aliaxa
19. jan 2012

ahojte baby dnes som akasi unavena njaradsej by som sa zakuklila do postele a spala 😒

gelinka75
19. jan 2012

ma tak divne zabolelo v podbrusku a zacina mi migrena, no uz zacina to sledovanie, pomoc 😠 😠

anett6212
19. jan 2012

@mata_ba no toto precitam a potom ako? lebo ak na lavo kliknem ze deviatnik den 1. tak tam mi uz nic neukazuje

mattuliatko30
19. jan 2012

@anett6212 hej?.....aj mne sa tak nejako zdalo..ale graf mi to ukázal inak... 😒 tak som fakt zvadavá...tak ale potom ti mala ms prísť skôr nie?....ke´d vravia,že od ovu, by to malo byť tých 14 dní,,,kedy ms dorazí...samozrejme pri pravid.cykle

mata_ba
19. jan 2012

@mattuliatko30 uprimne?je to hnusneeee....ale zarabam s dzusom a vypijem to na jeden sup 🙂 tak strasne sladkasto to smrdi...ale prichut je neopisatelna 😀

anett6212
19. jan 2012

@mata_ba tak moj sa na to ani nezobudi. on ma silny spanok. ale on mna budi lebo on vstava skor. ta bude pozerat 😀

mattuliatko30
19. jan 2012

@mata_ba ono je to celkovo načo?..čo som čítala tak aj na úpravu cyklu?...aj keď má bolestivú ms?...či je to skôr pre chlapov?

anett6212
19. jan 2012

@mattuliatko30 aj mi prisla skor. dva dni skor mi prisla

mattuliatko30
19. jan 2012

@azzura ideš aj merať tento cyklus, či nie?

mattuliatko30
19. jan 2012

@anett6212 vlastne hej..čakala si tušim v nedeľu nie?...mne len o deň skôr..ale to je normálne...býva to aj o dva tri dni skôr..ako kedy...uvidíme čo bude teraz

mata_ba
19. jan 2012

@anett6212 no ked si otvoris hlavnu stranku,na lavo mas rozpisane,ze deviatnik 1.den, deviatnik 2.den,....otvoris si napr.prvy den..to vyzera takto http://www.deviatnik.estranky.sk/clanky/deviatn... a tam tuknes na "cely prispevok"...a zobrazi sa http://www.deviatnik.estranky.sk/clanky/deviatn... ...a kazdy den sa modlis podla dna...zajtra druhy den, v sobotu treti den, atd...

azzura
19. jan 2012

@mata_ba 😀 😀 😀 jasne, len som sa pytala 😉 😉

anett6212
19. jan 2012

@mattuliatko30 hej uvidime. som zvedava a uz sa neviem dockat ked sa vrhnem na toho mojho muzicka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ideme cez vikend do ziliny na svadbu tak si to tam dufam uzijeme 😀

anett6212
19. jan 2012

@mata_ba aha, dakujem 🙂 vidno ze som blondina. dakujem ti 🙂

azzura
19. jan 2012

@gelinka75 a co mam plakat kazdy den 😉 . Ja mam hrozne depky a lutovacky a nadavky na cely svet v den dorazenia mrchy 😉 😉 😉

mattuliatko30
19. jan 2012

@anett6212 tak to budeš blízko 🙂)) ja som z PB

mata_ba
19. jan 2012

@anett6212 no to bude 😀 ale mozno ochotne pomoze 😀 😀

@mattuliatko30 ja si davam mensiu lyzicku denne..a malo by to byt na celkovu upravu a povzbudenie organizmu...a aj na upravu cyklu..ale ci aj na zmiernenie bolesti,to neviem..ale mohlo by,lebo ja prvy den-dva umieram...

zasha
19. jan 2012

@gelinka75 no ja som chcela merat, ale zistila som, ze ortutovy teplomer sa mi asi pokazil :D som ani neverila ze sa da pokazit 🙂 proste na teple stupal hore, ale striast sa nedal ani o ciarku. a nakoniec som ho omylom rozbila,padol mi ....

mata_ba
19. jan 2012

@azzura vy sa pytate,my odpovedame 😀 😀

azzura
19. jan 2012

@mattuliatko30 nieee, tento cyklus nemeriam, je to zbytocne, ved pred ovulkou idem pod noz, takže tento cyklus je pase, akurat budem cakat na mrchu a to z velkou radostou a potom dalsi cyklus asi necham na osud a potom az

azzura
19. jan 2012

@mata_ba a perfis odpovedate slečna 🙂

mata_ba
19. jan 2012

@anett6212 nemas za co 😉 tiez mam blond melir 😀

vardzikova
19. jan 2012

@azzura ale mrcha došla?

mata_ba
19. jan 2012

@azzura bolo mi potesenim 😀

vardzikova
19. jan 2012

@lucecita milačik radšej mu to potom prisip do jedla ale nezohrievaj mu to spolu s tou omáčkou lebo neviem čo by to bolo potom z toho 😝 či by sa z toho nepokakal 😀 , mnaaam ale špagetky by som si dala, mojka a už je ti fajn? lepšie?dufam že ano .. ked už manželikovy vyvaraš .. aj mrchana skončila 😉 🙂 ja mam dnes na obed pizzu ktoru som ešte od včera nedojedla .. 😖

vardzikova
19. jan 2012

@azzura
@lucecita a ja som sa čudovala z čoho sa mi čka a to vy ma spominate heeeJ?

vardzikova
19. jan 2012

@lucecita no mojka s tym stresom by si sa čudovala to ti poviem 😀