Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Dobre ranko damy Esste nik tu nieje? znova len pismenka
Dobré ránko prajem. Dnes 38 DC a stále nic 😕
bré ranko
@azzura cauko, no zatial sa pokles nekonal 😕 🙂 uvidime zajtra http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
dobre ranko baby, mna dne sv noci bolelo brucho,ale asi to bolo z plenho mocaku,takze som sa chtiac nechtiac musela vysukat z postele a dosjt si na vecko..
@spula22 :a kvoli comu ta dali na PN?
@anlady : to je dobre, ci?
@gelinka75 : super, ako ti pekne prelozilo tie grafiky 🙂,dufam,ze ten modry bude mat iny trend nez tie predosle ,len nech sa pekne drzi🙂
@delideli Tak dúfam,že je to to naj 🙂
@carie32 )Zeby neviem??? Nechcem zakrýknuť. Som skôr pesimista. Ale ak by to bola aj náhodou pravda, tak tomu asi veriť nebudem. Dostala som v pondelok vyvolávačku, Už som myslela včera že to dostanem,ale mala som len také veľmi jemnulinké hnedkavé špinenie. Ale bruško boli ako pri mrche-úplne tak. Tak neviem či to je dobré. A teplotku nemerám, neviem či sa to oplatí začať merať teraz keď mi to mešká, alebo myslíš, že hej?
A tebe ako sa darí?
@anlady myslím že teraz sa už neoplatí začať merať a dúfam že už ani nebudeš musieť začínať 🙂 mne keď dali vyvolávačku tak mrcha prišla asi tak do 7 dní.. ešte pár dní vydrž... skúšala si testovať včera alebo dnes? a s doktorom si sa ako dohodla?
u mňa nič nové, dneska graf zázračne vyznačil ovulku, skoro som v práci spadla zo stoličky od údivu 😀 ale je to len prerušovaná čiarka takže ani program si nie je so mnou istý 🙂
@gelinka75 : uz 7tt? 🙂 ani som si to nevsimla,az teraz ked pises 🙂 vcera bolo este 6 🙂 ale pocitane od poslednej MS to tak plus minus vychadza..vcera som bola na prvom vysetreni, doktor mi urobil ultrazvuk, napisal ,ze 5tt, bolo vidiet zatial iba gestacny vacok 10mm.. inak nic moc nepovedal,len ,ze mam prist na kontrolu za mesiac aj s odbermi..trvalo to aj s vyzlecenim a oblecenim asi 10 minut..cakala som od prveho vysetrenie trocha viac 😖 ale nevadi,idem sa aj tak preobjednavat k inemu,resp. asi k doktorke,tak snad bude zhovorcivejsia..aj ja som bola taka vyplesknuta,ze som sa ani nic nespytala..🙂
@anlady :ja ked som to mala dostat a nedostala,tak ma bolelo cele brucho silno,uplne klasicky ako pred MS,akurat asi 2.5 dna,potom to zacalo pomaly slabnut a dodnes ma obcas pobolieva,ako napr. dneska v noci..vraj je to normalne aj pri tehu,maternica sa roztahuje a tak,vraj je to kvoli tomu..tak drzim palce,nech je to u teba ten lepsi pripad 🙂
Dobre ranko baby.ako?daco nove?ja akurat sedim vo vlaku,smer BA..idem domov na den 🙂
dobre ranko bamblky 🙂 ako sa mame?? 😀 😀 😀
@mata_ba : ty sa maaaas 🙂 tak pekny den..ja som dnes skoro nevstala z postele..vcera som zase zaspala v autobude,musim si na buduci tyzden tiez vziat aspon den volna..
ozaj na gynekologiu chodis v BA?zhanam totiz noveho gynekologa,zatial uvazujem o mudr. sladicekovej,aj ked sa u nej plati tehu pausal 250eur,zistila som ,ze v BA je to bezne a vraj je sikovna..
dobre ranko babenky, nech nam ten piatok utecie a mame vikend, jupiiiiiiiiii 🙂
@vardzikova neboooj len pekne papkaj 🙂 nech sa má bábenko ako v bavlnke 😉
@azzura ajoooj 🙂
@mata_ba ahojky...tak peknú cestu 😉 😉
Dobre ranko čajočky moje 😉 ako ste sa dnes vyspali? ja perfektne konečne do ružova ... 😀
@spula22 čččaaauuu lasko 😉

tak uz aj ja sa pripajam k PN- karkam 🙂 .aspon i trosku oddychnem 😀 😀 😀