icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
20. jan 2012

@delideli a to si mam posunuť o tyžden alebo stači o dva alebo tri dni?

nikolka77
20. jan 2012

@mata_ba
@delideli ahoj ak sa mozem pripojit tak ja chodim do procare ku gynekologicke a je velmi super...kukni procare na nete v ba, a daxnerovo namestie..platim siec 100 eur rocne to sa este da, a zatial si len pochvalujem, starala sa aj o sesterku ktora bola umelo, a ma krasne zdrave dvojicky 🙂
popri tom robi aj na antolskej sa mi mari 🙂

mattuliatko30
20. jan 2012

@vardzikova ja dobre...sedím v práci..a teším sa na víkend...dnes narodky 😉 😉 tak čosi pooslavujeme 🙂

spula22
20. jan 2012

@vardzikova vidis ? 😀 😀 😀

vardzikova
20. jan 2012

@mattuliatko30 mojka tak to blahoželam a posielam virtualnu pusinku na ličko 😉 😅 a koľko dnes 25 r? 😀

vardzikova
20. jan 2012

@spula22 joj už nech bude sobota ... chcem byť domaaaa 😀

spula22
20. jan 2012

@mattuliatko30 tak vseeeeeeeeeeeeetko naj,naj,naj milacik 😀 😀 😀

spula22
20. jan 2012

@vardzikova a teraz de si??? v pracovi 😀

spula22
20. jan 2012

@vardzikova ja len tak vyryvam 😝 😝 😝

lusinda1989
20. jan 2012

ahojte kocky 🙂)) ako sa mate???

vardzikova
20. jan 2012

@spula22 mojka v pracovi? to čo je 😀 v praci som lasko v praci lebo niekto musi aj pracovať 😠

vardzikova
20. jan 2012

@spula22 no ved ja pozeram 😀

delideli
20. jan 2012

@vardzikova : ja som si posunula o 2 dni..ono aj tak rozne tehu kalkulacky vyhadzuju rozne terminy,tak som si dala ten,co mi vypisalo FF..tam mi pise,ze dnes som 5tt+5-co ak dobre chapem je 5 tyzdnov a 5 dni,teda nedokonceny 6ty tyzden..

vardzikova
20. jan 2012

@delideli a ja dnes som 5 tt a 2 den 😀

delideli
20. jan 2012

@nikolka77 : dik za tip,mrknem sa na to..nevies ako sa vola a ci nerobi aj inde? pentackemu procaru by som sa radsej chcela totiz vyhnut..

l_e_n_o_c_k_a
20. jan 2012

ahojte, mrcha este neprisla, uz nemienim cakat idem ku dokimu a vypada to na vyvolavacku ☹

vardzikova
20. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ako to mojka a test si si nerobila?

evikaba
20. jan 2012

@nikolka77 prosim ta ku akej doktorke prosim ta chodis planujeme babenko a hladam dobru lekarku-ra v procare

l_e_n_o_c_k_a
20. jan 2012

@vardzikova nie nerobila, a na co? 😅
a ty sa mas ako maminka? 😉

evikaba
20. jan 2012

@mel84 zlatusik ja zase 36,9 🙂..dufam,ze sa bude takto dlhoo drzat 🙂.....

aknedz
20. jan 2012

@spula22 @vardzikova ahojte dievcata citam vasu debatu o tt a trosku nechapem, spula, ked si 9tt+1 tak si uz vlastne v 10tt, pretoze mas ukonceny 9tt a zacala si prvy den 10tt.....ak pisem odveci, prepac, len som necitala velmi dozadu 🙂 ja som napriklad dnes 10tt+2 - to znamena, ze som uz v 11tt 😉

vardzikova
20. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a lasko a prečo si si nerobila koľko ti meška? nemožeš byť tehu? tak náááhodou? 😉 jaj sa mam vyborne 😉

vardzikova
20. jan 2012

@aknedz čiže mne to potom pisalo dobre ten 6 tt ked dnes som 5 tt a 2 den? inak ahoj lasko 😉

mattuliatko30
20. jan 2012

@vardzikova ďakujeeeeeem....no trošku vyše...už som staráááá (31) jáááj...veď som sa vydávala ako 21 ročnááá...a 26ho máme 10 výročie sobáša s drahým...ty kokso...letí to ako voda... 😀 😀

mattuliatko30
20. jan 2012

@spula22 ďakujéééém moc moc moc..... 😉

vardzikova
20. jan 2012

@aknedz no dobre mojka a potom prečo ked si daš tehu.kalkulačku tak ti piše že si v 5 tt a2 dni potom by pisalo už v šiestom nie? či ako už som z toho uplna šiši 😀

delideli
20. jan 2012

@aknedz : aj ja myslim,ze je to tak..lne asi to znacenie je na niektorych strankach zavadzajuce..navyse mna dost na zaciatku prekvapilo,ze sa tehotenstvo pocita od zaciatku MS..myslela som si ,ze je to realny vek dietatka..t.j. pocitane od ovulky..na druhej stran,asi nie kazdy ciha na ovulku tak ako my,tak by sa to ratalo tazko ..🙂

vardzikova
20. jan 2012

@mattuliatko30 no pekne pekne mojka.. kde si ty nabrala tych 31? 😉 🙂 uplna mladica si 😀 my sme s mojim mm mali ešte iba dva roky v novembri 😅

l_e_n_o_c_k_a
20. jan 2012

@vardzikova nemoooozem, nemam ziadne priznaky, len to ze meska mrcha a to je u mna normalne... a nemam doma ani test. 😅

evikaba
20. jan 2012

@vardzikova Katka ako brusko ?🙂....nejake priznaky ?🙂...juj uz chcem testik spravit ,ale musim este skro tyzden pockat vrrr 🙂
Babulky ktory den si mozem spravit testik?Mozem aj 27DC?