Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita Nuž stalo sa, asi príliš veľa chémie v mojom tele vyvolalo falošné nádeje, je to hrozny pocit, nikomu neprajem.... Tento mesiac ideme bez liekov, v utoro som objednala mm na spermograf, tak sa Ešte presvedcime, či je Všetko Ok aj z jeho strany.... Tiež Akurát pijem alchemilku a tiež mi chutí 😝
@evikaba brusko sa ma super staram sa on najlepšie ako viem 😉 no podľa mna by si mohla testnuť na 27DC ducha už by ti mohlo ukazať 😀
nam moj doktor odporucil Helios, ale teraz by som volila Iscare, co sa tyka vysledkov, povedali nam, ze do 10 dni komplet, a ze zavolaju ked to bude hotove... presiel mesiac, a nic, tak som tam volala ja, a povedali, ze oni nevolaju... tak ma to nasralo, že až... boli sme tam minuly tyzden, mali sme konzultaciu s doktorkou, urobila mi sono, vzala krv. Manzelovi odporucila vitaminy, nic viiic
@lucecita vies, bo ja chcem tiez vycerpat tie peniazky, a som zdrava, tak neviem, ci mam simulovat alebo doktorovi narovinu povedat, ze chcem ist na PN 😅 😅 😅
@aknedz jaaj čiže ja som už v 6 tt čože? a to som kedy stihla 😀 lasko dakujem ti za vysvetlenie mam z toho trošku chaos 😀 ale pozeram že ty sa v tom krásne vyznáš , a dnes ako mojka ako sa citiš?
@l_e_n_o_c_k_a ahaaaa, no tak to ti neviem poradiť 😅 😅 😅 ale tak skús mu povedať na rovinu ako to je a uvidíš, čo ti na to povie...
@lucecita no doporučil to tiež Moj doktor, ked sme Začali riešiť nas plán tehotnosti... My sme sa Začali tak naostro snažiť v marci minulého roka, ked to nevychadzalo, tak v októbri na prehliadke som sa opytala, či ma môže vysetrit, či som Ok.... Vtedy mi povedal, že ak sa nám po mojej liečbe nepodarí do 3 mesiacov otehotniet, bolo by dobre vysetrit mm... Ale Myslím si, že je to úplne jedno, kedy ho vysetria, dôležité je vedieť, že je Všetko v poriadku. Pred vysetrenim musíme držať celibat aspoň 5 dní, preto som ho objednala teraz kým je mrcha, aspoň mu to rýchlejšie pôjde 😀
@aknedz no takže si to potom možem opať zmeniť z5tt na 6 tt 😉 🙂 pekne pekne
@vardzikova nemas zac 🙂 ja som z toho tiez bola jelen 😀 , postupne sa to na mna nalepilo od doktora. No ved to je na tom vsetkom najlepsie, ze este len zistis, ze si tehotna a uz si v podstate v druhom mesiaci 😀 😀 😀 Preto to zozaciatku tak rýchlo ujde. Ja sa mam fajn, priznaky uz pomaly ustupuju - uz len sem tam zabolia prsia, bola som z toho nekludna ale pisali mi baby, ze je to normalne....V utorok idem na krvne odbery a potom 1.2 na nejake specialne sono, ktore v kombinacii s tymi odbermi vylucuje príp.vývojové vady, ach , uz aby to tu bolo a nech to máme za sebou s dobrými výsledkami 🙂 to bude teraz az po troch tyzdnoch co uvidim nasu fazulku malu. A ty ako, zle Ti nebyva?
@vardzikova tak tak, lebo ti práve bezí 6tt 😉
@lucecita ahoooj cicuška moja 😉
@l_e_n_o_c_k_a mojka a čo akk prave teraz sa zadarilo .. ja som tiež čakala mrchu že tento cyklus určite nevyšiel tak skusime druhy akukaj tu už som v 6 tt 😉
@aknedz jaaj mojka a to sa chodi až v ktorom tt na to špecialne sono? to aj ja pojdem nan? alebo to ti určit doky individualne ..? či sa mam pri buducej prehliadke opytať? 😖 zle mi nebyva len ta moja zapcha ma trapi furt ☹ neviem už som vyskušala uplne všetko nevieš niečo poradiť?
@vardzikova skusim 🙂... vrrr to je hruza tak dlho cakat 🙂
@mattuliatko30 matulka vsetko najlepsieeeee a hlavne uspesne snazilkovanie 😉
@vardzikova no mojka, mozne je vsetko, uvidime, co dnes povie, doki 🙂
@evikaba no to ti teda poviem 😉 veľa trpezlivosti k tomu treba a potom že nemame stresovať čo? 😀
@l_e_n_o_c_k_a a kôli čomu ideš vlastne k dokymu na prehliadku alebo kôli tomu lebo neprišla mrcha?
@vardzikova no aj ja sa čudujem..necítim sa vôbec na 31 🙂 juj..ale už to je len horšie..ten vek po tej 30ke strašne rýchlo letí....a pribúda
@mattuliatko30 no a ten vek po 20 ani nehovorim ved len pred nedavnom som mala dvadsať a o pol roka mam dvadsať štyri .. uff
@vardzikova ked pred dvoma rokmi bola moja kamoška tehotníá, tak to bolo v rámci normálnych vyšetrení, teraz to už nechce vraj poisťovňa preplácať, takže je to dobrovoľné - či chceš zisťovať alebo nechceš. Volá sa to NT screening a lekár sa Ťa na to spýta, platí sa za to a buď Ti to spraví on u seba ak má na to prístroj a licenciu alebo Ťa niekam na to pošle okolo 12tt. Kombinuje sa to s krvnými testami. Záleží od lekára,myslím ale že Ti povie potom sám okolo 9tt. Ozaj moja a s tou zápchou ja som mala tento týždeň tiež tak ale inak sa mi osvedčilo piť veľa vody - radšej v menších množstvách a často - písali, že najmenej osem pohárov by si mala vypiť - najlepšie čistej. A potom je dobré papať veľa ovocia a zeleniny. Tiež mám doma také cereálne maškrty - volá sa to VANESKY a to je so sušenými slivkami -to zabralo super, keď tak skús sušené slivky si kúpiť aj pre bábo je dobré sušené ovocie 😉
@l_e_n_o_c_k_a ďakujem vám 🙂
@azzura ďakujem veľmi pekne...nič iné si ani neželám..okrem zdravia 🙂))

@danjelca a možno to ešte dobehnete ako my - podľa druhého sona už nám to vychádzalo na tt podľa poslednej MS. Tiež bolo oplodnenie až na 23.-24.den cyklu 😉