icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
21. jan 2012

@mel84 ona tu vsetkych podporovala a radila a naozaj si nezasluzi, nikto si to nezasluzi.. ☹ ☹

mel84
21. jan 2012

@gelinka75 a mysli pozitivne, ked sa take veci deju.... ☹

nikinka1111
21. jan 2012

@gelinka75 presne ako hovoríš. nikto si to nezaslúži. a purina už vôbec nie. ke´d si predstavím ako ma tu podporovala a radila...

fifitko25
21. jan 2012

@gelinka75
@mel84 neuverite, ale normálne mi slzy vybehol ked som si to precitala 😢

ivnik
21. jan 2012

ahojte všetky snažilky, ja sa tiež zaraďujem medzi tie prve snažilky a myslím, že už je načase mám 32 rokov, takže hodiny už viac ako tikajú 😉 vysadila som antikoncepciu , nedali sme si pauzu isšli sme naplno od začiatku, minuly týždeň mi prišlo nevolno v obchodnom centre a z ničoho nič mi začali vadiť vone parfémov, ale robila som si test a bol negativny, teraz ma boli dost v podbrusku, ale moze to byt že mám dostat menzes, tak uvidíme čo z toho bude, podla mna je ečte priskoro, milujeme sa pretože sa nám to páči 🙂 a nie, že teraz musím otehotnieť, tak všetkým držím palčeky, nech sa čoskoro zaradíme medzi forum tehuľky 🙂

gelinka75
21. jan 2012

@mel84 stavaju sa bohuzial aj taketo veci, musime sa cez to preniest a ist dalej, sme silne zeny a aj purinka, treba jej vela sil teraz 😔

gelinka75
21. jan 2012

@fifitko25 mna az zamrazilo, najprv som citala len tu basnicku, ci co to je a potom mi zaplo 😖 😖

aknedz
21. jan 2012

dievcata je to smutne ☹ dufam, ze sa Renca skoro zotavi,aj ked sa na to nezabuda...
@nikinka1111 pozeram, ze si rovnaky tt, prosim Ta, nebolia Ta obcas krize? Mna dnes zacali v noci a teraz poobede zas 😒

monika707
21. jan 2012

@fifitko25 ahoj ideme do ždiaru na celý týžden lyžovať teda moj ide lyžovať ja budem strážiť nášho havka lebo ju chceme aspon raz zobrať zo sebou na dovolenku 🙂 a ty čo ako sa máš?

nikinka1111
21. jan 2012

@aknedz s týmto ti neporadím. mňa kríže nebolia. ja bývam len unavená, poobede si normálne musím zdriemnuť a keď sa nenajem býva mi zle... ale ešte som nevracala 🙂

aknedz
21. jan 2012

@nikinka1111 celkom som sa toho zlakla, uz to zase ustalo ked som si lahla, dufam,ze je to len roztahovanim panvy a maternice. V utorok idem na krv,asi sa spytam sestricky lebo NTscreening mam az potom o tyzden.

dijusa
21. jan 2012

baby mozem sa k vam pridat?my sa snazime uz rok a pol a uz mi zacina sibat... uz druhy mesiac som na marodke,pretoze som prisla o pracu a odvtedy nemyslim na nic ine len ako otehotniet. (a este zvlast ked do konca jula mi plati dobrovolne nemocenske..).. citavam vas tu uz dlhsie,ale teraz mam casu habadej tak sa chcem aj ja s vami podelit o to cakanie... a ako pozeram tak skoro na kazdom fore sa tento mesiac podarilo otehotniet enormne viacerym snazilkam... nechapem...jedne so vsetkym sekli a nesnazili sa takmer vobec a ine zas keksikovali o dusu 🙂) takze je to fakt individualne,ale viem,ze nemysliet na to sa jednoducho neda,zvlast ked nemam ine co na praci...aj ked prerabame byt,myslim len na otehotnenie...takze uz neviem kde inde sustredit myslienky...von velmi nemozem kedze som na marodke a momentalne si ani nikde nemozeme dovolit vyrazit...nemam sa velmi s kym o tom bavit pretoze, vsetky moje zname otehotneli bez problemov,takze maju uplne ine starosti 🙂) preto sa obraciam tu,lebo jedine vy ma dokazete pochopit 🙂))
ja som uz na vysetreni bola vsetko je pravdepodobne ok a pondelok ide aj manzel na spermiogram tak uvidime,odporucanie od gynekologicky mame k doktorovi homzovi v presove, aj ked tu som sa o nom nedocitala prave najlepsie spravy...
uvidime. brala som femibion,pijem alchemilku,meriam teplotu a sexujeme 🙂)) a zacala som cvicit, aj ked skor vyzeram ako anorekticka,ale pohyb potrebujem a mozno tak aj priberiem (aspon na svaloch) 🙂)) a zacala som sa viac modlit...
tak v skratke o mne,, verim,ze coskoro budeme vsetky tehulky 🙂) viem,ze raz budeme len musime vydrzat...prajem vam to velmi aj sebe 🙂))

aknedz
21. jan 2012

@nikinka1111 ozaj a nechceš sa pridať do sukr.fora augustovky 2012 ? Ak ano,napis chirabell, ze sa chces pridat a ona Ta tam da, dostanu sa tam len baby,ktoré majú povolený vstup, máme aj tabulku 😉

nikinka1111
21. jan 2012

@aknedz teraz budeme asi všetky vyplašené potom čo sa stalo purine

nikinka1111
21. jan 2012

@aknedz rada, skúsim jej napísať 🙂

aknedz
21. jan 2012

@nikinka1111 ved to ☹

alyce
21. jan 2012

@nikinka1111 co sa stalo???? 😲

nikinka1111
21. jan 2012

@alyce prišla o fazuľku ☹ ☹ ☹ ☹

ivnik
21. jan 2012

@dijusa škoda, že nie si z BA, mohli sme zájsť na kávičku ☹

alyce
21. jan 2012

@nikinka1111 ☹ neviem co povedat, som v soku...strasne

dijusa
21. jan 2012

@ivnik tak mozeme tu kavickovat 🙂 ja aj tak z domu nemozem,..takze vy este len prvy mesiac?

eri28
21. jan 2012

@gelinka75 je to smutne, a moja teta aj pila alkohol mala, je zdrava, ale ona je alkoholicka, katastrofa..........

ivnik
21. jan 2012

@dijusa ja budem len rada 🙂

spula22
21. jan 2012

@aknedz a mna nevezmete?? ☹

ivnik
21. jan 2012

@dijusa ja budem len rada 🙂
@dijusa ešte len prvý mesiac

mel84
21. jan 2012

@ivnik
@dijusa ahojte kocky 🙂

eri28
21. jan 2012

baby preco fazulky, ten zhluk buniek sa velmi rychlo behom tyzdna meni na plod, mne sa nepaci, oslovenie fazulka...............
purine, jedine co mozem popriat, je co najskor baby, ona to zvladne 😉

aknedz
21. jan 2012

@spula22 a ty tam este nechodís??? Vidís, to som nepostrehla 😅 je nas tam uz dost vela, tak stracam prehlad a castejsie chodim sem, tak uz stracam prehlad.... Jasnacka!!! Staci ak napises chirabell, ze sa chces pridat do aukr,fora augustoviek, ona to tam spravuje 😉 😉 Napis jej IP

eri28
21. jan 2012

dnes v robote, katastrofa, kazdy si posepkaval ci som tehu, upratujem, a mame vsetky rovnosaty, a brusko mi trcalo, ale nikto to mne na rovinu, nekomentoval....
uz len cakam, ze toho 3.2 mrcha nepride, aj ked uz teraz mam mrchove bolesti brucha...... 😉

ivnik
21. jan 2012

@dijusa ale tiež sa obávam, že budem mať problémy,kvoli veku, ale skúšame tak uvidíme, partner je síce o pat rokov mladší , tak dúfam že to výjde, nemožeme to už odkladať

gelinka75
21. jan 2012

@eri28 preto fazulka, lebo tak vyzera a je to take krajsie ako plod, co ja viem 😉