icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
22. jan 2012

@evikaba dakujem, na link sa dostanes tak, ze ked si na svojom grafe tak kliknes vpravo hore na Sharing, potom na Get Code a tam ti vyhodi podobny kod ako je moj v takom ramceku, je to troska neprehladne, ale najdes to isto

anlady
autor
22. jan 2012

Dobré ránko, Tak dnes 40DC a stále nič a test negatívny ☹ je to možné?

evikaba
22. jan 2012

@gelinka75 skusim ten kod 🙂 List: enter [*] before each item

evikaba
22. jan 2012

@gelinka75 nejde mi to :(

evikaba
22. jan 2012

@gelinka75 skusim este raz 🙂.....asi sa mi to uz podarilo....sice som si neskoro zacala merat teplotku....ale ovulku som mala 12,13DC http://www.fertilityfriend.com/home/3a97b0

mel84
22. jan 2012

@evikaba ahoj, jeeeej ty uz mas grafik 😉 krasny, nech sa ciarka drzi 😉 ja som dnes 37.2, ale celu noc mi bolo nejak strasne divne, no uvidime ako to vypali 😀 a ty ako? este bolia krize?

evikaba
22. jan 2012

@mel84 UCIM sa ho robit 🙂 super ,ze mas taku teplotku ja mam stale 36,9 zda sa mi to divne ...aj novy teplomer som si kupila 🙂...krize stale bolia a od vcera aj prsia..uvidime do stvrtka ci sa nieco zmeni 🙂

lucecita
22. jan 2012

Bré ránko bambuľky, tak ja po peknom večeri 😵 som sa ráno prebudila v celkom super nálade, spravila krupičnú kašičku na raňajky, teraz ju idem spapať a pustiť sa do obeda 😀 😀 grafík takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@gelinka75 ty mojka máš krásny grafík, myslím, myslím, že budú // 😉 😉 😉

evikaba
22. jan 2012

@lucecita jej super moja 🙂....inac si mi urobila teraz chutky na krupicovu kasu vrrr 🙂

lucecita
22. jan 2012

@evikaba no tak ja som tu známa, že robím chúťky na viac vecí, taká @vardzikova by ti vedela o tom napísať 😀 😀 😀 😀

gelinka75
22. jan 2012

@evikaba super takze sa podarilo, zatial sa ti dobre drzia teplotky 😉
@lucecita neviem moja, ja mam stale dobre teploty do 10-11DPO takze to sa este uvidi, sem tam citim brucho na mrchu ale to som mavala aj predtym a trocha citlive prsia, nic ine zatial, nejdem sa vzivat, ale tak uvidi sa neskor, ako sa to udrzi ci hore ci klesne 🙂

evikaba
22. jan 2012

@lucecita vrrr normalne si musim ist spravit 🙂

lucecita
22. jan 2012

@gelinka75 aj ja mávam také mrchovské bolesti a prsia a nič viac a potom príde mrcha 😠 ale tebe držkám palce, nech sa držíš hore dlhoooooo a dlhooooooo 😉
@evikaba no šak bež, ja som ju už dávno nerobila, tak som konečne stála pri sporáku a miešala, mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
22. jan 2012

@lucecita a co budes varit? ja robim svieckovu, prvy krat v zivote, tak som zvedava, snad sa podari 😀

gelinka75
22. jan 2012

@lucecita no ved to milion priznakov, to uz pozname 😀 😀

lucecita
22. jan 2012

@gelinka75 ja len opečiem mäsko, potom dám dusiť, k tomu opekané zemiaky, volské oko, kukuricku, uhorku, horčicu, opraženú cibuľku a neviem, či nájdem ešte nejakú prílohu 😀 😀 😀 😀 aj mama to robí, tak ma s tým navnadila...veď práve, že toľko príznakov a potom príde mrcha 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa tiež nejako nepozorujem, len hlien do grafu...tak uvidím, ale maca asi funguje 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
22. jan 2012

@lucecita to mas tiez dobru mnamku, muz mal chut na svieckovu a toto je jedlo co som neviem preco nikdy nevarila, tak skusam ale vonia dobre :D
ani ja sa nepozorujem, nema to zmysel..az potom ked vyjde pozit. test :D

lucecita
22. jan 2012

@gelinka75 ja som ešte tiež nerobila sviečkovicu, mala by som ju skúsiť...ja tiež veľa vecí skúšam, však naučiť sa to musím niekedy a mm spapá chvalabohu všetko, aj čo sa mi nepodarí 😀 😀 😀
tak tak, ja pre istotu ani testy nemám doma, lebo keby som nemala, tak ako vždy na 10DC si ho urobím a zasa budem sklamaná keď nevyjde...preto až keď bude mrchaňa meškať 2-3 dni testujem...lebo mne chodí +- 1 deň

lucecita
22. jan 2012

@gelinka75 som bola teraz na wecku a ja mám toľko egg hlienu, že môžem rozdávať 😀 😀 😀 😀 😀 to môže byť ovu takto skoro?

fifitko25
22. jan 2012

@lucecita pošli mi nejaký 😀 😀

lucecita
22. jan 2012

@fifitko25 posielaaaaaaaaaaam až do ZA 😀 😀 😀 😀 čakaj okolo obeda 😉

lusinda1989
22. jan 2012

ahojte kocky ako sa mate???

azzura
22. jan 2012

cau, krasnu nedelu, co je nove????

fifitko25
22. jan 2012

@lucecita dík, veď po snehu to pôjde rýchlo - pošli ho na saniach alebo bežkách 😀

@azzura Moniček plačeme, purinka prišla o fazuľku 😢

azzura
22. jan 2012

@fifitko25 čože?????? neveriim 😨

azzura
22. jan 2012

@gelinka75 cauko, vcera som robila k narodkam mojmu mm tu tvoju sacherku 😀 😀

gelinka75
22. jan 2012

@azzura naozaj, to sa tesim a podarila sa? :D no tu mame smutne spravy ☹

azzura
22. jan 2012