Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Dobré ránko, Tak dnes 40DC a stále nič a test negatívny ☹ je to možné?
@gelinka75 skusim este raz 🙂.....asi sa mi to uz podarilo....sice som si neskoro zacala merat teplotku....ale ovulku som mala 12,13DC http://www.fertilityfriend.com/home/3a97b0
Bré ránko bambuľky, tak ja po peknom večeri 😵 som sa ráno prebudila v celkom super nálade, spravila krupičnú kašičku na raňajky, teraz ju idem spapať a pustiť sa do obeda 😀 😀 grafík takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@gelinka75 ty mojka máš krásny grafík, myslím, myslím, že budú // 😉 😉 😉
@evikaba no tak ja som tu známa, že robím chúťky na viac vecí, taká @vardzikova by ti vedela o tom napísať 😀 😀 😀 😀
@evikaba super takze sa podarilo, zatial sa ti dobre drzia teplotky 😉
@lucecita neviem moja, ja mam stale dobre teploty do 10-11DPO takze to sa este uvidi, sem tam citim brucho na mrchu ale to som mavala aj predtym a trocha citlive prsia, nic ine zatial, nejdem sa vzivat, ale tak uvidi sa neskor, ako sa to udrzi ci hore ci klesne 🙂
@gelinka75 ja len opečiem mäsko, potom dám dusiť, k tomu opekané zemiaky, volské oko, kukuricku, uhorku, horčicu, opraženú cibuľku a neviem, či nájdem ešte nejakú prílohu 😀 😀 😀 😀 aj mama to robí, tak ma s tým navnadila...veď práve, že toľko príznakov a potom príde mrcha 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa tiež nejako nepozorujem, len hlien do grafu...tak uvidím, ale maca asi funguje 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 ja som ešte tiež nerobila sviečkovicu, mala by som ju skúsiť...ja tiež veľa vecí skúšam, však naučiť sa to musím niekedy a mm spapá chvalabohu všetko, aj čo sa mi nepodarí 😀 😀 😀
tak tak, ja pre istotu ani testy nemám doma, lebo keby som nemala, tak ako vždy na 10DC si ho urobím a zasa budem sklamaná keď nevyjde...preto až keď bude mrchaňa meškať 2-3 dni testujem...lebo mne chodí +- 1 deň
ahojte kocky ako sa mate???
cau, krasnu nedelu, co je nove????

@evikaba dakujem, na link sa dostanes tak, ze ked si na svojom grafe tak kliknes vpravo hore na Sharing, potom na Get Code a tam ti vyhodi podobny kod ako je moj v takom ramceku, je to troska neprehladne, ale najdes to isto