icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
23. jan 2012

ahoojte, uz som doma od lekara... PN-ku mi vypisali od piatku, tak sa tesim,,, aj zdravotne sa citim lepsie... a tu co nove?

vardzikova
23. jan 2012

@spula22
@azzura azzurka chce isť v mojich šľapajach 😀

vardzikova
23. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a noo tak už sme 6 na PN 😀 ja som tiež bola dnes u dokyho mam volno do piatku apotom sa uvidi či pojdem do prace alebo nie 😉

azzura
23. jan 2012

@vardzikova on auticko potrebuje. Musime nejaku nejaku mrcinu kupit 😀 😀 😀 😀

vardzikova
23. jan 2012

@azzura ech bisťu .. priprav sa na sexovanie milačik 😀 a tvoj nech to ešte nepapa lebo po laparke nemožeš aspon 2 tyždne sexovať a to by ho roztrhlo ... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

spula22
23. jan 2012

@vardzikova 😀 a ty tiez si na PN??? nasla sisi tu tabulku? 😀 😀

vardzikova
23. jan 2012

@azzura ja som tiež uvažovala nad kupou auta že ak pojdem do prace ked budeme byvať v domčeku a tak ... ale teraz to už neriešim lebo budem na materskej 😀

vardzikova
23. jan 2012

@spula22 milačik ja som si radšej zobrala dvolenku ako marodku ... vieš a tu tabuľku nieee kde si to možem aj ja pridať ?

chorucka
23. jan 2012

@vardzikova no jasne ze snazilkujeme aj pred aj po 😀

azzura
23. jan 2012

@spula22 no dufam,že ma to posunie dopredu a nie že kukne do mna a zisti že to je na prd 😠

vardzikova
23. jan 2012

@chorucka no tak todufam 😀 my sme sexovali tyžden pred ovulkou tyžden po ovulke potom sme si dali pauzičku lebo už sme logicky nevladali 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
23. jan 2012

@mata_ba ahoj no dnes co sa jedna gyn. tak super ale tie uzliny ma stale hnevaju dnes mi je blbo nejak 😒

azzura
23. jan 2012

@vardzikova ja som myslela ze už teraz mu to mozem naordinovat 😀 😀

vardzikova
23. jan 2012

@azzura ty na prd 😖 😖 😖 😖 kukne do teba a povie toto je uplne zdravučka žienka ktora teraz otehotnie len ked okolo nej prejde chlap 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

chorucka
23. jan 2012

@azzura ahoj no ako ? kedy ti prisla mrcha

spula22
23. jan 2012

@vardzikova ved som ti pisala...na googli - ze das si google obrazky a potom si do vyhladavaca napises tehotenstvi dle PM a tam ti to najde 🙂

spula22
23. jan 2012

@azzura neboj urcite to bude super a coskoro aj ty budes mat v brusku zdravu fazulku neboj 😀

vardzikova
23. jan 2012

@azzura no každy chlap nato zabera inak napriklad Lucka to dava svojmu a ten ma potom obrovsku chuť na sex aj moj mal tak neviem ako to zaberie na toho tvojho 😀

azzura
23. jan 2012

@vardzikova mne by auto bodlo, lebo byvam inde než robim a ked budem na materskej,aby som mohla chodit k rodicom a necakat na mm

azzura
23. jan 2012

@chorucka ahojko, na miesto pondelku dosla v stredu a poriadne som depkovala 😠 😠

chorucka
23. jan 2012

@vardzikova beriem si priklad od teba 😀 😀 😀 dnes som 7DC a DF mal 13mm 😀

azzura
23. jan 2012

@spula22
@vardzikova mi budete musiet potom poslat tehu virusiky, vsak už budem prefuknuta 😀 😀

vardzikova
23. jan 2012

@azzura ale ja mam vyhodu v tom že moj mm chodi na firemnej dodavke takže osobne ostava doma 😉

vardzikova
23. jan 2012

@azzura pošlem ti toľko tehu vyrusikov že nebudeš stihať chytať lasko 😉

vardzikova
23. jan 2012

@spula22 lasko našla som to ale či to je toto

chorucka
23. jan 2012

@azzura aj mna moja mrcha prekvapkala lebo rano som mala 37.1 a poobede mrcha Ja som myslela ze ked ma mrcha prist tak teplota mi klesne ci nie?

azzura
23. jan 2012

@vardzikova 😀 moj ma chut furt a velku.Dik za radu 😉

spula22
23. jan 2012

@azzura milacik tolko, kolko sa do teba zmesti 😀 😀 😀
@vardzikova vsak lasinka 😀 😀 😀 😀

spula22
23. jan 2012

@vardzikova tak to ja neviem 🙂

azzura
23. jan 2012