icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mel84
24. jan 2012

@vardzikova moja, ty si testovala 28DC a nemala si nic? a vies kolko to mohlo byt po ovulke? ja som to dnes nevydrzala a som testla a nic, ale som 26DC, tak som nastvana naco som testovala, vascinou vydrzim...vrrr...

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

@dijusa na spermiograme sme boli 9.12., este nas caka par konzultacii v centre, tak uvidime ako to dopadne

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

@vardzikova u nas vacsinou fotku miminka nahrava doktor na USB-cko, bo za vytlacenu fotku sa nieco plati...

momamo
24. jan 2012

@vardzikova ano aviril, detsky modry olejcek🙂 nie je ti cudne z toho duphostanu?

momamo
24. jan 2012

@aknedz neboj sa babo bude v poriadku🙂 a aj je🙂 Zajtra ho uvidis ako ja vcera, uz su velke, sme den po sebe🙂

mamina2388
24. jan 2012

no babenky...prajem pekny dnik...ja uz len placem..placem a placem....nechapem to vsekovake priznaky tehu uz 2 tyzne ...a ta mrcha si jednoducho dojde...ide sa odzaciatku

fifitko25
24. jan 2012

@mamina2388 uz sa Ti pustila mrcha? To ma mrzí ☹ a aj meskala, či Došla presne?

mata_ba
24. jan 2012

@mattuliatko30 aj mne uz pomalicky zacina hlienik...ale mam este urcite take 2-3 dni rezervu..

vardzikova
24. jan 2012

Babky jem ako predtym ale moja vaha ide akosi dole z 55 mam 53 prečo?

mata_ba
24. jan 2012

@mamina2388 nebud smutna..ja som to teraz mala tak isto..este mi aj 5 dni meskala mrcha..a to som dva dni pred mrchou bola u dokiho a povedal,ze tehu nemoze vylucit...a bum...vyplac sa a potom smelo do dalsieho levelu...a inak,moja sestra mala mrchu do 4 mesiaca...tak jeden den este nie je koniec nadeji 😉

mata_ba
24. jan 2012

@vardzikova moja sesterka ma 3 deti..a vzdy,ked schudla,hned vedela,ze je tehu 🙂

vardzikova
24. jan 2012

@mel84 ja som bola 17DPO a nič mi neukazalo ukazalo mi až na 22DPO ale to bol iba duch

vardzikova
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak ja by som si aj zaplatila len nech mi ju da

vardzikova
24. jan 2012

@momamo duphostanu ? nieee vôbec a tebe je zle?

vardzikova
24. jan 2012

@mata_ba aleja tomu nechapem nemala by som pomali pribrať? ani nevraciam takže nemam z čoho chudnuť a vieš že ani ta moja stolica nieje super

momamo
24. jan 2012

@vardzikova hlava ma boli a citim sa mimo, tak to pisu aj v letaciku ...

mel84
24. jan 2012

@vardzikova neboj, to je dobre s tym schudnutim, hoci papas tak isto, ale tvoje telo spotrebuje ovela viac energie ked v tebe rastie babatko..

su_san
24. jan 2012

ahojte kočky! som s vami od začiatku-od prvej strany, len som zatiaľ neprispela písmenkami..., teším sa z každej jednej tehuľky a smútim s tými, ktoré neboli úspešné, no najmä ma mrzia osudy žienok, ktoré prišli o bábätka ☹ ...ja som od októbra bez HAK po takmer 7 rokoch, doteraz sme sa chránili metódou rýchlo von 😀 a phamatexom a teraz sme sa rozhodli, že ideme na to 🙂 🙂 🙂 Prvá MS po HAK prišla až na 42 deň, potom už 28-29 DC, takže sa mi to celkom upravilo...a to pijem len alchemilku a beriem Femibion 800...mám otázku, môže sa piť ženský čaj s obsahom alchemilky aj po OVU???viem že čistá alchemilka len do OVU, ale napr. GYNASTAN a pod.???v každom jednom je alchemilka...tak hor sa do plodenia...som 11 DC, tak treba skúšať a veriť 😀 pekný deň!!!

gelinka75
24. jan 2012

@su_san ahoj, ano gynastan sa moze aj po ovu 😉 a vitaj

gelinka75
24. jan 2012

@mamina2388 hlavne je sa nesledovat, tu pichne ta zaboli, bolesti na mrchu a tak..moze aj nemusi to byt tehu, niektore nemali vobec priznaky a su tehu a niektore mali kopec a nic 😀

vardzikova
24. jan 2012

@momamo ja nemam žiadne priznaky .. tak papam dalej 😉

azzura
24. jan 2012

@mattuliatko30 ahojkooooo 😉

vardzikova
24. jan 2012

@gelinka75 a ja som jedna z tych ktora nemala žiadne priznaky
mamina2388

chorucka
24. jan 2012

Ahojte Dámy 😀

momamo
24. jan 2012

@vardzikova do kedy mas dovolenku ...???

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

@vardzikova ved jasne, ale v elektronickej forme ju mozes mat navzdy, fotka sa casom znehodnoti 😉

saska247
24. jan 2012

@evikaba no ako pokracujes? ja mam dnes aj vcera 37,1...a ty?

vardzikova
24. jan 2012

@su_san vitaj a držim pršteky aby sa vam to čo najskôr podarilo 😉

vardzikova
24. jan 2012

@momamo do piatku potom idem k dokymu a tenmi povie či mam ostat ešte doma alebo možem isť do prace

vardzikova
24. jan 2012

@mel84 ako myslela som si to ale prišlo mi to take zvlaštne praveže som si myslela že som aj nieake to kilko pribrala 😉