Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka čččaau lasko
@vardzikova Joj zavidim, aj ja by som chcela byt doma, ale tak vzdy si poviem, ved sa este vydrim a potom doma na materskej .. tesim sa-)
konecne som dokoncila torticku, tak si idem vsetko pekne precitat co ste popisali...
mrcha stale neprisla... uz neviem co si mam mysliet, zajtra skusim test, i ked si myslim, ze bude negativny
@fifitko25 tak tak neverim to je aj tak len halucinace 😉
@momamo mojka keby som bola doma z inych dôvodov tak by som sa aj tešila, lepšie je maž bezproblemove tehu ako s komplikaciami 😉 lasko my sa doma ešte toľko nabudeme že sa budeme tešiť ked pojdeme do robotky 😀
@l_e_n_o_c_k_a mojka a komu si robila tortičku?
@vardzikova dobre ze ti nieje zle ja som 26Dc
@vardzikova no ako buduca maminka pochval sa Drobcek poslucha? Kedy ides na prve sono?
@vardzikova neee to sa mi len zdalo ale az po nejakej pol hodke ze tam daco je ale nie to sa mi len zdaaaa 😒
@mamina2388 mojka mrzi ma to ☹. ale neboj po mrche zas pride nova nadej a verim, ze to vyjde 🙂
@annie6 zeby tie sny boli predzvestou? 😉 tak to by som bola rada Waaaaaaaaaaaa 😎
@kandee1201 a nemaš niekoho kto by to s tebou skontroloval pretože niekedy štyri oči su viac 😀
@vardzikova ved jasne, ale tesim sa na ,,oddych" ... Neboj nic nase drobatka su zdravucke a krasne rastu🙂
@chorucka drobček poslucha 😉 na prve sono idem teraz v štvrtok 😀 tešim sa ked moje mimi prvy krat uvidim
@vardzikova robila som jednej znamej, pre dceru na 18 rokov kabelku, zozralo mi to pol dna nervov... a este som si pripravovala ovecky, psa, stromceky na tortu na sobotu, ma to byt Salaš... a este mi treba vymysliet nieco na krstinovu torticku tiez na sobotu... ale to az neskor, teraz oddychujem 🙂
@vardzikova priatel je doma ale neukazujem mu nic az ked bude raz poriadna ciara ale dnesny to sa mi len tak zazdalo chodim na neho pozerat jak tutu vyhodim ho asi 😕 ze mam pokoj
@momamo naše drobatka ... 😀
@vardzikova juuuj tesim sa s tebou, potom sem hod foto, nech sa aj my pokocháme tou nadhernou fazulkou 😉 😉
@l_e_n_o_c_k_a mojka ty pečieš torty zo zaľuby alebo je to tvoja robotka?
@kandee1201 mojka ty si ale... kedy siurobiš dalši? 😀
@vardzikova tak tak🙂 chodim stale na wc-ko kontrolovat a nic nic, gatky ako maju byt🙂 😀
@vardzikova je to moja zaluba, vsetko som sa naucila z netu... vystudovana som informaticka inžinierka 😀
@vardzikova beries aj mm zo sebou?
@l_e_n_o_c_k_a hodim neboj 😉
@momamo ja už ho mam opať len taky priesvitny ...
@vardzikova Kati, kukni na moj graf, asi nie je normalny 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 tie teploty si skacu ako dive 😠

@l_e_n_o_c_k_a dakujem za typ 😀