Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova tak je dobre🙂 mna strasne od rana picha v hlave☹
@vardzikova 😀 😀 😀 nooooo, pochybujem, lebo ty si taky neposedo, pre teba lezat je ako za trest, ale ked musis tak musis 😠
@l_e_n_o_c_k_a stáále čakam čakaáááám 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
@kandee1201 kto vie? to bolo fakt prvy krat co sa mi snivalo 😅 uvidis treba skusit neskor a snad tam budu // prajem silno 😉
@vardzikova ci tom taka blba alebo co, album mi vytvorilo a fotky mi nenahralo 😢 moment, pokusim sa s tymi nieco spravit 😝
@momamo lasko a mysliš že je to tymi tabletkamI?
@l_e_n_o_c_k_a nic jej nedavaj a neukazuj, lebo sa pomyli a zakusne do notebooku 😝
@vardzikova
@azzura presne teraz si to vystihla na riti neposedim ani pat minut ale ked raz musim tak musim 😉 raz za čas si odbehnem ale potom hned šup do postele 😀
@vardzikova a mna mrle zeru v robote 😖
@l_e_n_o_c_k_a už sa mi slinky zbiehajuuu že? @azzura 😀
@vardzikova to ti nepoviem, mozno aj hej mozno aj nie ..🙂 kedy ides vo stvrtok k doktorovi ..??
@vardzikova jedna uz je tam 😉
@vardzikova a dostanes hned aj nejaku fotku? ci to je este skoro?
@azzura ach nepriiijemné .. lasko ale už iba hodina apol a ideš domkov to zvládneš 😖
@momamo mam prisť na dvanastu 😉 už sa neviem dočkať 😀
@vardzikova tak to ti verim potom ocakavam foto🙂
@vardzikova zvladnem, co ine mi zostava....par krat ma sefka niekam este posle resp. nakrici, že čo zas robim, lebo ja sa tvarim že pracujem, ale ee 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a idem pozrieť 😀
@vardzikova vidis lasko? 😀
@vardzikova jej, aj ja idem vo stvrtok na 11.30 na interne 😀 😀
@chorucka tak dufam že niečo dostanem ,,, chcela by som dostať aby som ukazala mm 😀
ahojte, máme prvé výsledky z rána a veru nič moc ☹ pohyblivosť 19 %, hranica je vraj 25, hustota 7,1 milionov, mala by byť okolo 20 mil...... uf, som zvedavá ešte na tú morfológiu ☹
@momamo bude ak mi ho da 😀
@fifitko25 och mojka ..tak verila som že to bude v poriadku .. lasko a na konzultaciu idete kedy?
@vardzikova urcite da co by nedal... 😉
@azzura tomu hovorim robotka ? ccc a zato ti milačik ešte aj platia? 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a lasko tak totok je kráááása, nádhera,perfekto,špica,bomba a ešte neviem čo proste bombastika 😀
@lucecita tak ako to je??? gelinka75 mi napísala, že sa môžu piť aj po ovu...nemyslím čistá sypaná alchemilka, ale napr. Gynastan a pod. ženské čaje obsahujú všetky alchemilku popri iných bylinkách...hmmm, tak dnes som 11 DC, takže ešte kombinujem alchemilku a iné ženské čaje a čo tak o 3-4 dni??? zase len čierny a zelený čajíček...

@chorucka mojka praveže fazuľka je o dva tyždne mladšia napriklad ja som teraz v 6tt ale moje babo ma ešte len 4 tyždne .. 😉 a mojka doky to bude aj tak stale podľa svojho počiťať 😀