icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
24. jan 2012

@chorucka mojka praveže fazuľka je o dva tyždne mladšia napriklad ja som teraz v 6tt ale moje babo ma ešte len 4 tyždne .. 😉 a mojka doky to bude aj tak stale podľa svojho počiťať 😀

momamo
24. jan 2012

@vardzikova tak je dobre🙂 mna strasne od rana picha v hlave☹

azzura
24. jan 2012

@vardzikova 😀 😀 😀 nooooo, pochybujem, lebo ty si taky neposedo, pre teba lezat je ako za trest, ale ked musis tak musis 😠

vardzikova
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a stáále čakam čakaáááám 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕

annie6
24. jan 2012

@kandee1201 kto vie? to bolo fakt prvy krat co sa mi snivalo 😅 uvidis treba skusit neskor a snad tam budu // prajem silno 😉

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

@vardzikova ci tom taka blba alebo co, album mi vytvorilo a fotky mi nenahralo 😢 moment, pokusim sa s tymi nieco spravit 😝

vardzikova
24. jan 2012

@momamo lasko a mysliš že je to tymi tabletkamI?

lucecita
24. jan 2012

@su_san práveže alchemilka sa môže piť len do ovu, pretože ak by sa ti podarilo otehu, tak alchemilka plodu škodí...ja ju pijem len od skončenie mrchy do ovu...

azzura
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a nic jej nedavaj a neukazuj, lebo sa pomyli a zakusne do notebooku 😝
@vardzikova

vardzikova
24. jan 2012

@azzura presne teraz si to vystihla na riti neposedim ani pat minut ale ked raz musim tak musim 😉 raz za čas si odbehnem ale potom hned šup do postele 😀

azzura
24. jan 2012

@vardzikova a mna mrle zeru v robote 😖

vardzikova
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a už sa mi slinky zbiehajuuu že? @azzura 😀

momamo
24. jan 2012

@vardzikova to ti nepoviem, mozno aj hej mozno aj nie ..🙂 kedy ides vo stvrtok k doktorovi ..??

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

@vardzikova jedna uz je tam 😉

chorucka
24. jan 2012

@vardzikova a dostanes hned aj nejaku fotku? ci to je este skoro?

vardzikova
24. jan 2012

@azzura ach nepriiijemné .. lasko ale už iba hodina apol a ideš domkov to zvládneš 😖

vardzikova
24. jan 2012

@momamo mam prisť na dvanastu 😉 už sa neviem dočkať 😀

momamo
24. jan 2012

@vardzikova tak to ti verim potom ocakavam foto🙂

azzura
24. jan 2012

@vardzikova zvladnem, co ine mi zostava....par krat ma sefka niekam este posle resp. nakrici, že čo zas robim, lebo ja sa tvarim že pracujem, ale ee 😀 😀

vardzikova
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a idem pozrieť 😀

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

@vardzikova vidis lasko? 😀

azzura
24. jan 2012

@vardzikova jej, aj ja idem vo stvrtok na 11.30 na interne 😀 😀

vardzikova
24. jan 2012

@chorucka tak dufam že niečo dostanem ,,, chcela by som dostať aby som ukazala mm 😀

fifitko25
24. jan 2012

ahojte, máme prvé výsledky z rána a veru nič moc ☹ pohyblivosť 19 %, hranica je vraj 25, hustota 7,1 milionov, mala by byť okolo 20 mil...... uf, som zvedavá ešte na tú morfológiu ☹

vardzikova
24. jan 2012

@momamo bude ak mi ho da 😀

vardzikova
24. jan 2012

@fifitko25 och mojka ..tak verila som že to bude v poriadku .. lasko a na konzultaciu idete kedy?

momamo
24. jan 2012

@vardzikova urcite da co by nedal... 😉

vardzikova
24. jan 2012

@azzura tomu hovorim robotka ? ccc a zato ti milačik ešte aj platia? 😀 😀 😀 😀

vardzikova
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a lasko tak totok je kráááása, nádhera,perfekto,špica,bomba a ešte neviem čo proste bombastika 😀

su_san
24. jan 2012

@lucecita tak ako to je??? gelinka75 mi napísala, že sa môžu piť aj po ovu...nemyslím čistá sypaná alchemilka, ale napr. Gynastan a pod. ženské čaje obsahujú všetky alchemilku popri iných bylinkách...hmmm, tak dnes som 11 DC, takže ešte kombinujem alchemilku a iné ženské čaje a čo tak o 3-4 dni??? zase len čierny a zelený čajíček...