icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
24. jan 2012

@vardzikova konzultovať budem s mojim dokim v pondelok, potom mu pošlem výsledky, keď prídu a uvidíme... sestrička sa pýtala, či nebol mm chorý teraz niekedy, vyzerá, že má oslabenú imunitu a preto ich môže byť tak málo....

vardzikova
24. jan 2012

@azzura tak budem na teba myslieť ked budem sedieť v čakarni 🙂

azzura
24. jan 2012

@vardzikova nooooo 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
24. jan 2012

@momamo lebo lasko neviem či nema stary čerp vieš ? 😀

mata_ba
24. jan 2012

@fifitko25 no to nie je bohvieco..ale na druhej strane - ved si mala teraz dokaz,ze to ide...tak hlavu hore,treba nasadit nejake vitaminky,opat macu a dobre to bude 😉 drzim paste

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

@vardzikova este ze z fotiek sa nepriberá, že? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
24. jan 2012

@vardzikova napodobne 😀

vardzikova
24. jan 2012

@fifitko25 jaaaj takže to nemusi byť až take zle ,,,, a bol choručky ?

vardzikova
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak z tvojich tortičiek by sa paradne priberalo ja by som jedla iba marcipan lebo ja ho milujem 😎

vardzikova
24. jan 2012

@azzura mojka ja mam take veľke prsia .. nerastu mi akosi skoro alebo akosi rychlo? 😅

fifitko25
24. jan 2012

@mata_ba dúfam, odporučili nám aby pil paradajkové šťavy

@vardzikova no on je dosť v strese a je pravda, že pred vianocami bol nachladnutý, ležal dva dni v posteli, lebo on nedokáže oddychovať na PN, furt musí robiť 😠

azzura
24. jan 2012

@fifitko25 nic si z toho nerob, výsledky vraj kazdy polrok kolíšu (tak nam hovoril doky), aj nam to tak bolo povedane, a z tou imunitou to može byt pravda.

lucecita
24. jan 2012

@su_san ja pijem len čistú alchemilku, som nečítala príspevky dozadu, tak som nevedela že ty piješ gynastan...ten sa vraj môže aj po ovu....ale to som nikdy nepila, tak neviem...ale pokiaľ viem, gelinka75 pije gynastan aj po ovu...

momamo
24. jan 2012

@vardzikova coo?? stary co ..??

chorucka
24. jan 2012

@fifitko25 ja mam tiez vysledky este doma zabudla som ich dat lekarovi 😀

azzura
24. jan 2012

@vardzikova fakt, super, uz sa tesim ked ja budem mat velke 😀 , lebo ja mam teraz nic 😠 . Aspon prsia rastu ked ty chudnes

mata_ba
24. jan 2012

baby...viete mi povedat rozumne vysvetlenie,preco som taka nachylna na depky??ja takato nebyvam 😖 ach jaj...ved maca ma ma dobijat..a nist..

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

@vardzikova teraz som sa tak zlakla... som na nete, iba ked sa mi niekto dobíja do domu zadným vchodom, no lomoz riadny, esteze som dala retiazku na dvere, tak som obehla dom a isla kuknut kto to je a to moja drahá mamka, že si chce dat do sušičky pradlo, lebo ze jej v takomto pocasi nevyschne a myslela si, ze nie som doma, tak si chcela odmomknut... no na infarkt

mata_ba
24. jan 2012

@fifitko25 vazne??to je dobre na spermie?no vidis,dalsia pomoc 🙂

su_san
24. jan 2012

@lucecita dik, si zlatá, ja kombinujem alchemilku a iné ženské čaje a doteraz som pila aj po ovu, lebo to som sa kúrovala od HAK a na úpravu cyklu, ale už teraz ideme na "ostro", tak nechcem riskovať...prajem Ti skoré uzdravenie 🙂

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

@vardzikova fakt milujes marcipan? bo vela ludi ho nema rado,,, ja teraz pracujem z takym, co je snehobielej farby a chuti a voniapo visniach a druhy mam co chuti vo vanilke, su proste super 🙂

fifitko25
24. jan 2012

@mata_ba tiež sa čudujem 😀

@l_e_n_o_c_k_a Lenka, tvojmu mm predpísali nejaké vitamíny, však, čo berie? nemáme moc dobré výsledky z dnešného spermografu 😒

vardzikova
24. jan 2012

@fifitko25 no vidiš mojka možno to bude len z toho stresu a možno je aj vyčerpany a ma oslabenu imunitu 😉 neboj mojka všetko bude dobre

vardzikova
24. jan 2012

@momamo neviem lasko ale pochybujem žeby mal vymoženosť doby 😠

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

@fifitko25 Zuzi a co vam vyslo zle?

fifitko25
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a pohyblivosť aj hustota, sotva na 50 %... nie je to katastrofa, ale nie je to ani dobré ☹

chorucka
24. jan 2012

@fifitko25 ako dlho ste postili? moj mm 5dni

kandee1201
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a si my narobila taku chut na sladke ze uz cokoladu otvaram 😵

vardzikova
24. jan 2012

@azzura no mojka je to super vyhoda 😀 😀 😀 😀 ja som si už kupila o čislo vačšiu podpiru 😀

fifitko25
24. jan 2012

@vardzikova keď on si nedá povedať, to je na tom najhoršie 😠 😠