Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura tak budem na teba myslieť ked budem sedieť v čakarni 🙂
@vardzikova nooooo 😀 😀 😀 😀 😀
@momamo lebo lasko neviem či nema stary čerp vieš ? 😀
@vardzikova este ze z fotiek sa nepriberá, že? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova napodobne 😀
@fifitko25 jaaaj takže to nemusi byť až take zle ,,,, a bol choručky ?
@l_e_n_o_c_k_a tak z tvojich tortičiek by sa paradne priberalo ja by som jedla iba marcipan lebo ja ho milujem 😎
@azzura mojka ja mam take veľke prsia .. nerastu mi akosi skoro alebo akosi rychlo? 😅
@mata_ba dúfam, odporučili nám aby pil paradajkové šťavy
@vardzikova no on je dosť v strese a je pravda, že pred vianocami bol nachladnutý, ležal dva dni v posteli, lebo on nedokáže oddychovať na PN, furt musí robiť 😠
@vardzikova coo?? stary co ..??
@vardzikova fakt, super, uz sa tesim ked ja budem mat velke 😀 , lebo ja mam teraz nic 😠 . Aspon prsia rastu ked ty chudnes
baby...viete mi povedat rozumne vysvetlenie,preco som taka nachylna na depky??ja takato nebyvam 😖 ach jaj...ved maca ma ma dobijat..a nist..
@vardzikova teraz som sa tak zlakla... som na nete, iba ked sa mi niekto dobíja do domu zadným vchodom, no lomoz riadny, esteze som dala retiazku na dvere, tak som obehla dom a isla kuknut kto to je a to moja drahá mamka, že si chce dat do sušičky pradlo, lebo ze jej v takomto pocasi nevyschne a myslela si, ze nie som doma, tak si chcela odmomknut... no na infarkt
@vardzikova fakt milujes marcipan? bo vela ludi ho nema rado,,, ja teraz pracujem z takym, co je snehobielej farby a chuti a voniapo visniach a druhy mam co chuti vo vanilke, su proste super 🙂
@mata_ba tiež sa čudujem 😀
@l_e_n_o_c_k_a Lenka, tvojmu mm predpísali nejaké vitamíny, však, čo berie? nemáme moc dobré výsledky z dnešného spermografu 😒
@fifitko25 no vidiš mojka možno to bude len z toho stresu a možno je aj vyčerpany a ma oslabenu imunitu 😉 neboj mojka všetko bude dobre
@momamo neviem lasko ale pochybujem žeby mal vymoženosť doby 😠
@fifitko25 Zuzi a co vam vyslo zle?
@l_e_n_o_c_k_a pohyblivosť aj hustota, sotva na 50 %... nie je to katastrofa, ale nie je to ani dobré ☹
@l_e_n_o_c_k_a si my narobila taku chut na sladke ze uz cokoladu otvaram 😵
@azzura no mojka je to super vyhoda 😀 😀 😀 😀 ja som si už kupila o čislo vačšiu podpiru 😀
@vardzikova keď on si nedá povedať, to je na tom najhoršie 😠 😠

@vardzikova konzultovať budem s mojim dokim v pondelok, potom mu pošlem výsledky, keď prídu a uvidíme... sestrička sa pýtala, či nebol mm chorý teraz niekedy, vyzerá, že má oslabenú imunitu a preto ich môže byť tak málo....