Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 už sa neodvážim robiť ten test :( Sme sa rozhodli,že počkám do piatka asi,alebo do pondelka a objednám sa k lekárovi. Bo po vyvolávačke mám čakať 14 dní :(
@aduska_ba ahoj, a aké si mala teploty predtým?..nemáš tam vyznačenú...ovu...
@mattuliatko30 mojka prečoje to tvoje posledné meranie?
breee ranko
@vardzikova jako pozeral mi sono a nič tam asi nebolo,inak by povedal asi-nie? ale povedal,že mám sliznicu pekne vysoko. Tak už sa aj báť začínam,dúfam,že nie niečo horšie? Čo znamená tá sliznica vysoko?
@anlady ano 14 dní sa čaká..a potom sa príde znovu ku lekárovi...tak ale potom už môže byť vidieť na sone to čo čakáš 😉 😉 budem ti držať palčeky....myslím,že by ti už prišla ms....ale tak môže sa stať že príde až na 14 deň..ale je to ojedinele...skôr si myslím,že by už dávno prišla do týždňa... 🙂
@gelinka75 dobre mojka som zvedava čo vam povedia 😉
@mattuliatko30 neskoro som si merala teplotu a boli sme mimo domu a nemala som teplomerik 🙂
@azzura čau lasko 😀
@mattuliatko30 hej, vždy tak do týždňa prišla. Tak sa modlím a keď idem na WC len si hladkám bruško a prosím fazulku ak tam je,nech tam aj ostane 😅
@anlady ech tak to neviem čoto znamena... ale ani krv ti nebral?
@vardzikova lebo som to už zavrhla...na 100%, budem si tu čítavať len vás..tehuľky aj netehuľky...ale ja už nie...
@vardzikova ahoj cica
@vardzikova nie vtedy nie,ale ak do pondelka nedostanem,asi mi zoberie-teda mal by,nie?
@anlady neboj sa..isto to bude tak ako si želáš....a doktor ti pred vyvolávačkou čo vlastne povedal?...videl niečo...resp.náznak?...
@aduska_ba aha...a aké mávaš najnižšie teplotky?
@mattuliatko30 nie,povedal,že mám vysoko sliznicu a budeme čakať povedal. Čo znamená tá sliznica vysoko?
@mattuliatko30 ooooj mojka až tak? chceš to už nechať ... 😉 😒

@aduska_ba gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem