icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
25. jan 2012

@aduska_ba gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

anlady
autor
25. jan 2012

@mattuliatko30 už sa neodvážim robiť ten test :( Sme sa rozhodli,že počkám do piatka asi,alebo do pondelka a objednám sa k lekárovi. Bo po vyvolávačke mám čakať 14 dní :(

mattuliatko30
25. jan 2012

@aduska_ba ahoj, a aké si mala teploty predtým?..nemáš tam vyznačenú...ovu...

vardzikova
25. jan 2012

@mattuliatko30 mojka prečoje to tvoje posledné meranie?

gelinka75
25. jan 2012

@aduska_ba ja mam myslim najmenej priznakov teraz, az na prsia su trocha citlivejsie, inak mi nic neni, tak si neviem ani nahovorit, zeby som mozno bola tehu, vzdy je nadej aj prirodzene 😀

azzura
25. jan 2012

breee ranko

anlady
autor
25. jan 2012

@vardzikova jako pozeral mi sono a nič tam asi nebolo,inak by povedal asi-nie? ale povedal,že mám sliznicu pekne vysoko. Tak už sa aj báť začínam,dúfam,že nie niečo horšie? Čo znamená tá sliznica vysoko?

mattuliatko30
25. jan 2012

@anlady ano 14 dní sa čaká..a potom sa príde znovu ku lekárovi...tak ale potom už môže byť vidieť na sone to čo čakáš 😉 😉 budem ti držať palčeky....myslím,že by ti už prišla ms....ale tak môže sa stať že príde až na 14 deň..ale je to ojedinele...skôr si myslím,že by už dávno prišla do týždňa... 🙂

vardzikova
25. jan 2012

@gelinka75 dobre mojka som zvedava čo vam povedia 😉

aduska_ba
25. jan 2012

@mattuliatko30 neskoro som si merala teplotu a boli sme mimo domu a nemala som teplomerik 🙂

anlady
autor
25. jan 2012

@azzura Dobre ránečko 🙂 Vyspinkaná do ružova? mne taký hnusný sen sa sníval. Že som bola tehu a potratila som :(

vardzikova
25. jan 2012

@azzura čau lasko 😀

gelinka75
25. jan 2012

@anlady tak to je fakt divne, uz by mala zabrat vyvolavacka, nie? vies co ja ked som brala antiku tak ked som vysadila vzdy mi prisla mrcha az ked som zacala po tyzdennej pauze brat znova, mozno potrebuje cas sa spustit, ale viac ti prajem aby ti neprisla a aby si bola tehu 😉

aduska_ba
25. jan 2012

@azzura dakujeeeem 🙂....v piatok budem mudrejsia ,ked mi doky potvrdi 🙂

anlady
autor
25. jan 2012

@mattuliatko30 hej, vždy tak do týždňa prišla. Tak sa modlím a keď idem na WC len si hladkám bruško a prosím fazulku ak tam je,nech tam aj ostane 😅

vardzikova
25. jan 2012

@anlady ech tak to neviem čoto znamena... ale ani krv ti nebral?

anlady
autor
25. jan 2012

@gelinka75 moja ja neberiem lieky už 3 roky

azzura
25. jan 2012

@anlady no nevyspinkana, nejak ma choroba viac a viac chyta 😒 . Bože, neber vazne co sa ti sniva 😠

mattuliatko30
25. jan 2012

@vardzikova lebo som to už zavrhla...na 100%, budem si tu čítavať len vás..tehuľky aj netehuľky...ale ja už nie...

azzura
25. jan 2012

@vardzikova ahoj cica

anlady
autor
25. jan 2012

@vardzikova nie vtedy nie,ale ak do pondelka nedostanem,asi mi zoberie-teda mal by,nie?

mattuliatko30
25. jan 2012

@anlady neboj sa..isto to bude tak ako si želáš....a doktor ti pred vyvolávačkou čo vlastne povedal?...videl niečo...resp.náznak?...

azzura
25. jan 2012

@aduska_ba super, tesim sa že pribudla dalsia tehula 😀

aduska_ba
25. jan 2012

@gelinka75 mojka a ktory DC si.Ja som vedela od zaciatku ,ze som tehu,lebo mna prisa nikdy neboli a ani krize.Tak preto som 24DC nahodne spravila testik 🙂 a zrazu duch malicky 🙂

anlady
autor
25. jan 2012

@azzura neberem,len to bolo škaredé. A čo ti je?

azzura
25. jan 2012

@gelinka75 cau, a ty ako? kolky DC si

mattuliatko30
25. jan 2012

@aduska_ba aha...a aké mávaš najnižšie teplotky?

anlady
autor
25. jan 2012

@mattuliatko30 nie,povedal,že mám vysoko sliznicu a budeme čakať povedal. Čo znamená tá sliznica vysoko?

vardzikova
25. jan 2012

@mattuliatko30 ooooj mojka až tak? chceš to už nechať ... 😉 😒

azzura
25. jan 2012

@anlady asi ma chyta chripka, ale nemoze, lebo v utorok idem na prefuky a ked ma to polozi, tak musim zrusit termin 😖