icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
25. jan 2012

@mattuliatko30 jaaaaj mojka to si my raz pisala že mm už nechce ...

azzura
25. jan 2012

@mattuliatko30 vsak sa liecim od nedele 😒 dufam ze to do utorka prejde, lebo mi na prijme daju spatacku domov ☹

vardzikova
25. jan 2012

@anlady nie nieje mlady ma po štyridsiatke ale je uplne perfektny

anlady
autor
25. jan 2012

@mattuliatko30 myslíš??? len aby tam bola. Aj sa modlím,že aj keby to malo byť len raz v živote. 😔

mattuliatko30
25. jan 2012

@vardzikova no a už nechcem ani ja...aspoň nie s mm 😒 je to zložité

azzura
25. jan 2012

@anlady tak by som bola rada kebyze si tehu, drzim palceky aby vyvolavacka nezafungovala 😉

vardzikova
25. jan 2012

@aduska_ba tak to už by som mohla niečo vedieť 😀 😀 😀 😀 😀

anlady
autor
25. jan 2012

@vardzikova tak to si viem predstaviť-ten môj má 40 r. A ako ti je ako tehu? Inak ako to je z PN ? bo ja by som chcela ísť na PN hneď 🙂

gelinka75
25. jan 2012

@azzura ja som 24DC takze mrcha moze prist od dnes do 4 dni 😀 mam cas

vardzikova
25. jan 2012

@azzura joj ja by som takych šefov kopla do rite a nech sirobia sami,,, ale ked robotku nam treba ešte že ja mam takych ohľaduplnych šefov

gelinka75
25. jan 2012

@azzura http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 tu je graf zatial v pohodke, ale nelisi sa priebeh od minuleho vobec 😉

vardzikova
25. jan 2012

@mattuliatko30 mojka mate problem s mm? vo vzťahu?

mattuliatko30
25. jan 2012

@anlady graf si si už neskúšala urobiť?...ja myslím,že ten dúšik by tam už musel byť.....na 100% keď už toľko mešká...

mattuliatko30
25. jan 2012

@vardzikova asi tak nejako....

mattuliatko30
25. jan 2012

@azzura no tak dúfam,že si zostala domka sa liečiť...

anlady
autor
25. jan 2012

@mattuliatko30 práveže neskúšala a to by sa asi neoplatilo už,či hej?

azzura
25. jan 2012

@gelinka75 hmm, takze v pondelok uz budeme vediet na com si 😉

gelinka75
25. jan 2012

@azzura a tvoja sefka vie, ze nieco riesis? ja som v praci nic nepovedala, cim menej vedia tym lepsie, v podstate je to pre nich neperspektivne aby zena isla na matersku asi tak, je to aj o ludoch ale väcsinou prednost maju zaujmy firmy

gelinka75
25. jan 2012

@azzura dnes ideme do car, uvidime co a ako bude, ja ratam so vsetkym moznym, len aby neboli vysledky uplne beznadejne 😠

vardzikova
25. jan 2012

@anlady no vidiš ...ako tehu sa citim uplne normalne 😀 😀 😀 😀 aj ked moj mm hovori že som prijemnejšia a niesom taka bosorka ako niekedy

vardzikova
25. jan 2012

@mattuliatko30 oj mojka to mi je ľuto ☹

azzura
25. jan 2012

@gelinka75 pekny graf, ale u teba je podstatny asi tiez den mrchy ci bude alebo nebude pokles, co 😒 , takze uz len trpezlivost mat 😉

mattuliatko30
25. jan 2012

@anlady tak myslím,že pre tvoje info...ja by som to spravila...nech sa môžeš teškať už skôr 🙂 neverím,že by si tam nič nemala..keď mrcha neprišla...dúšik by sa tam isto zjavil..iba ak by si mala nejaké iné problémy...s periodov...alebo tak..ale ak máš možno sť byť tehu...tak isto tam dúšik bude 😉

mattuliatko30
25. jan 2012

@vardzikova nevadí....taký je život...nejako sa s tým zmierim...mám pre koho žiť...mám dve detičky, čo ma ľúbia

gelinka75
25. jan 2012

@azzura presne, uz som bola aj tak ze som mala vysoko teplotu a na obed mrcha, takze iba cakam 😀

azzura
25. jan 2012

@mattuliatko30 nie, som v praci, sefka ma nechce pustit, lebo ze uz aj tak vela beham po doktoroch a potom idem na ten zakrok. Ale v robote by mi nevadilo, kebyze ma neprehana po vonku 😠 co uz je krava

anlady
autor
25. jan 2012

@mattuliatko30 a aké hodnoty by som mala mať ako tehu? bo ja tým grafom moc nerozumiem.

aduska_ba
25. jan 2012

@gelinka75 skus testik 🙂 mne ukazal 🙂

anlady
autor
25. jan 2012

@vardzikova hmmmmmmmmmmm,to ti povedal, opičák jednen 😅 ja si myslím,že ja keď budem tehu,že mne bude bývyať stále zle.A chodíš riadne do práce? Veď od včera mi aj je :(

azzura
25. jan 2012

@gelinka75 vie, musi, od minuleho roka som jej to vyklopila a tak bez reptania mi podpisuje priepustky. Vie to len ona, ale niekedy je strasne hnusna a pritom pred 15 rokmi bola na mojom mieste.