Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita mojka dojedla som domacu klobasu ockova vyroba perfektna bola , vôna a ta chuť oooo bože
@vardzikova mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam...pošli mi v balíku aspoň jednuuuuuu 😅 😅 😅 😅 ja domáce klobane môžem 😀
@vardzikova no ved mohol, ale podla mna by to bolo zbytocne... ako ja neznasam cakanie ☹
ja som dovarila obed, mm si rozkazal rybu a zemiakovu kasu, a hraskovu polievku... dopiekla som 2 torticky... a poobede ideme do nemocnice, ujo dostal emboliu, tak ho ideme pozriet... najhorsie je, ze ma seklo pod lopatkou, pojdem asi na obstrek... od rana sa mi vsetko serká 😠 😠 😠 😠
@vardzikova no vidno,ze to nie su len slova 🙂
@mel84 ze??esteze ich mame...aj ked..obcas vediat nasr... 😠 ale ked zehlia,je to parada 😀 😀
@lucecita ano,ano..spolu robime 🙂 akurat,ze ja som v inom kancli ako on 🙂
@mata_ba zajtra budeš múdrejšia 🙂)
Tak babulky-asi fakt nie som tehu,robila som si test teraz a stále / ☹
@mattuliatko30 myslis? 😀 uvidime co povie zajtrajsie teplotka.. 🙂
Ahojte baby Dnes mi je znova na prd nedokazem sa najest sem tam mam pocit ze idem bleee 😒
@lucecita a ty maš rada domace klobasky? mojka ako ja klobasy nejem ale tieto sa ockovy podarili 😀
@l_e_n_o_c_k_a mojka tak ty si aka šikovnica, tortičky pečieš medzi tym ešte variš ,,, fiha neprišla by si aj ku mne? 😀 ja som najedena a pozeram telku a je mi tak faaaaaaaaaajne 😅
@anlady mojka a ty si zabudla že testy sa robia z ranneho moču? lebo počas dna HCG može klesať a stupať ... lasko
@vardzikova jooj ja som dovarila gulas a uz som sa aj natlacila 🙂 mnamky 🙂
@chorucka hou tak ja s jedenim nemam problem 😀 😀 😀 😀
@lusinda1989 tak pozeram že ani ty s papaničkom nemaš problem 😀 ale chuti čo?
@vardzikova no nemam zatial ale nemam chut na vsetko... hlavne iba slane .... 🙂 a maso som jedla az teraz... nejak som na neho nemala chut... 🙂
@vardzikova ja viem, mám tam ešte jeden,ten skusím v piatok ráno. Ale aspoň slabililinka by sa mohla ukázať,nie?
@lusinda1989 ja jem praveže všetko len akurat nemam chuť na sladke čož je zvláštne lebo ja sladke milujem, teraz mi praveže začalo chutiť čili a take štipace veci
@anlady mojka ktory DC si dnes? lebo ja vždy zabudnem mne ducha ukazalo až na 37DC ked som testovala na tridsiati den ani duch nič
@vardzikova tak sladke ani ja moc nie teda skoro vobec a aj ja som milovala sladke... 🙂 zevraj ked nemas chut na sladke tak to bude dievcatko 🙂
@vardzikova moja 43 DC 😖
@lusinda1989 fiiiha tak to som zvedava ale ak by to bolo dievčatko tak by to bola Sofia 😀
@anlady ou akoľko dnove mavaš cykli? nebola si za dokym?

@vardzikova no aaaaaaa? šak čo bude chlapec iné robiť? 😀 😀 😀 😀 počuj, a ty akú klobásu papáš, hmmm?