icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
25. jan 2012

@luciok ale to tu zacala vytahovat @chorucka , ta by len samych fesakov chcela 😀 😀 😀 kdekolvek a akokolvek 😀

chorucka
25. jan 2012

@azzura jasne nejake propolky alebo si nehaj poradit ale ak mas zapalene hrdlo tak na op. zabudni ziadny anesteziolog ta nebude chciet uspat aspon tu tak vravel ked som bola za nim na pred.op.pohovore

azzura
25. jan 2012

@mel84 ok, dik za rada....pisem si na cetlik, lebo pojdem po praci do lekarne a zabudnem co som chcela 😀 😀 😀

mata_ba
25. jan 2012

@azzura ale ved ja viem,ze v dobrom..ale z chuti som sa zasmiala 😀

azzura
25. jan 2012

@chorucka ja viem, dovtedy sa musim dat dokopy 😠 . Vsak nebudem riskovat aby som sa nezobudila 😀

mata_ba
25. jan 2012

@luciok no mojmu rozhodne nie 😀

azzura
25. jan 2012

@mata_ba ked z tej nasej Katusky sa tak dobre striela 😀 😀

luciok
25. jan 2012

@chorucka To je pravda @azzura !!

mata_ba
25. jan 2012

@azzura inak moc ti drzim palce...najprv teraz,aby si sa vyliecila a potom,aby to dobre dopadlo a v marci behala s fazulkou 🙂

azzura
25. jan 2012

@luciok vieeeeeeem 😠 . prdele, najprv mi preložili operaciu koly tomu že doktory strajkovali a teraz toto....ma picne 😢

vardzikova
25. jan 2012

@chorucka nie lasko normalne som sa postavila a išla som k sporaku vieš 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
25. jan 2012

@mata_ba dakujem, dakujem...bolo by to uzasne, ale uz nejak neverim na rychle zazraky....kedze sa to doteraz nepodarilo. Vsak nieco bude.Ale dufam, že ked dojdem domov, tak mi oznamite že pribudli dalsie tehule 😀

vardzikova
25. jan 2012

@azzura takže nechaš manželika doma sameho? čožeeeee?

chorucka
25. jan 2012

joj baby
@mata_ba
@luciok
@azzura dnes som rozkokosena znova 😀

vardzikova
25. jan 2012

@azzura @chorucka vy ste ale potvory moj mm ma stale potrebuje lebo ma miluje 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😀

azzura
25. jan 2012

@vardzikova nooo, v stredy byva sa v TT 😉 . Ja ostavam doma u nasich v GA 😀 . Preco, chces ist na navstevu 😀 😀 😀

mata_ba
25. jan 2012

@azzura a kedy to mas presne??a treba verit!!

vardzikova
25. jan 2012

@aliaxa nebooj určite je všetko v poriadku nemožme sa zasa až tak pozorovať lebo by sme boli v strese len z toho keby nas niečo pichlo a to sa tak lasko neda

mata_ba
25. jan 2012

@chorucka to aj ja..ale od rana..len manzela nahanam a obtazujem 😀 😀 😀

luciok
25. jan 2012

@azzura navar horúci čaj, chlipkaj ho po dúškoch, mne to zázračne pomohlo, a nasaď dajaké tie vitamíny a všetko bude ok

azzura
25. jan 2012

@chorucka zlatko, ale ty si furt rozkokošena 😀 😀 😀 , vtedy ked si mala depku, to si nebola ty, vtedy s tebou nebola sranda 😒

chorucka
25. jan 2012

@vardzikova mojka ked bude
@azzura v nemoc. tak jej mm mi pride urobit francuzaky 😀 😀 Idem sa odreagovat na minutku od vas 😀 😀

azzura
25. jan 2012
mata_ba
25. jan 2012

@vardzikova presne tak..nedaj sa!!len..ci aj ty jeho potrebujes.. 😀

azzura
25. jan 2012

@mata_ba 1.2 🙂

vardzikova
25. jan 2012

@azzura mojka tak to ti nemožem prezradiť len mi povedz ulicu 😀 😀 😀 😀 😀

luciok
25. jan 2012

@chorucka Drahý musí mať z teba radosť 😀

azzura
25. jan 2012

@luciok čajik pijem aj s medikom 😀

azzura
25. jan 2012

@chorucka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 moja, moj je vo vareny lavy....ale v ine francuzaky vie dobre 😀 😀 😀 😀

mata_ba
25. jan 2012

@chorucka to si az taka rozkokosena,ze sa musis ist odreagovat? 😀 😀 😀 😝