Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 znovu na sono idem o dva tyždne a v tedy by sme mali vidieť aj fazuľku 😀
@vardzikova Ahojky, tak ako ste včera pochodili??
@momamo mojka idem opať o dva tyždne na sono ... a až potom pojdem na to špeci sono 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova nie micka troska ti urcite neublizi neboj 🙂-vsetko s mierou 😀
@luciok ahoj dopadlo to včera dobre je to tam kde to ma byť, len fazuľku sme nevideli iba gestačny vačok ..
@spula22 no tak ale kilo toho nezjem neboj sa len tak trošičku lebo som nemohla odolať tej vôni ...bože moj 😉 dnes som bola už druhy krat na wc jooj to je taka parada 😀
@vardzikova heheh parada 🙂.a ako inak mate ?
@spula22 inak super .. inak moja včera v telke hovoriil o tom že sedenie za PC može poškodiť babo .. 😠
@vardzikova hej to fakt?? este ze ja nesedim a cely den som v praci na nohach a sadnem si len obcas 😠 tak bohovo a ty sedis za pc cele dni ze??
@anlady teda..gratulujem... 😉 tak predsa mrcha stále neprišla ani po vyvolávačke??? ja som ti vravela..aby si sa testla 🙂))) nedá sa ti dať foto?....tak som zvedavá,čo ti doktor povie..kedy ideš?
@vardzikova ahojky..mojka...ako sa máš?..čítala som ,že ti ešte fazulôčku nebolo vidieť..ale,že je všetko tak ako má byť...
@spula22 noo ja sedim cele dni
@mattuliatko30 ahoj moja ano je všetko v poriadku ale fazuľku sme nevideli
@vardzikova ved toto ☹. a co teraz??
Babky ja odchadzam pridem neskôr lebo idem ku kaderničke trošku sa skrášiť 😀 😀 😀
@vardzikova tak uvidíš na budúce..už aj so srdiečkom... 🙂 možno sa aj na teba usmeje 😉 😉
ahojte, aké su tu novinky?: 🙂 🙂 🙂 🙂
@mattuliatko30 neviem, dnes sa idem objednať. možno večer sa mi podarí - posnažím sa. Hej neprišla a robila som si mamatest. Ale bojím sa,že to nie je pravda :(
@spula22 ja chodim kazdy mesiac, prvy krat som bola 15.12.2011, to mi potvrdil tehu a aj gestacny vak a potom som bola 12.1.2012, kde som bola v 9tt, aby vedel ci vsetko ide ako ma a aj srdiecko ci bije, tu mi dal aj prvu foto a zobrali mi krv na vysetrenia ktore musia byt pred 12tt na to ci mam nejake pohlavne choroby, Rh faktor a podobne veci .. A teraz idem toho 1. februara na to co som pisala vardzikovej🙂 Co ja viem tak vsetky chodia pravidelne kazdy mesiac ..
@vardzikova tak je dobre potom som sa zlakla uz .. Tak to by ti mali brat aj krvicku na to co som pisala spule22🙂 Tak to ti uz da aj prvu foto, to budes v kolkom tt...??
ahoj, dobree ranko vsem 😎
pekny den prajem,
dievcence poradte...mam uz 11 dni po vyvolavacke a stale nic. krvne testy som mala neg.
brala som duphaston a cyklus pri uzivani bol pravidelny-28 dni. v decembri som mala duphaston aj clostilbegyt...mo ms neprisla, takze prisiel na rad agolutin. cim to moze byt?
dakujeeem
Ahojte,dobre ranko...ako??konecne mame piatok 🙂
pekne ranecko
@mattuliatko30 ahoj moja.ako??

Dobré ráno prajem 😉