icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anlady
autor
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a to je zlé?

vardzikova
28. jan 2012

@kandee1201 nemaš začo 😀

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vardzikova mordovala som sa s tortami... asi som aj osedivela z tolkych nervov :D a inak nic, len som sa motala, utierala prach atd, nemala som do coho pichnut :D

vardzikova
28. jan 2012

@anlady moja ale test sa berie len do pol hodiny potom vysledok už nieje realny takže ak tam bol ten duch to znamena že tam asi lasko niečo bude .. nemaš ešte jeden aby si si urobila?

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@anlady no zle, bo tehotna nie som... a surne potrebujem ist na krv cez mrchu a ona ma natahuje 😖

vardzikova
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a a manžel bol kde? ja som včera nestihala nič ale dnes už oddychujem 😀

anlady
autor
28. jan 2012

@vardzikova Tak to možné nie je vôbec. Bo - ja som ho ocikala večer,hodila do tašky ani nekukala.Až ráno som sa pozrela,a bolo tam tamto. Tak neviem....ako to mám brať? Asi nijak,že ? .....úprimne

anlady
autor
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a potvora jedna že? a jak vieš,že nie si?

danjelca
28. jan 2012

@mata ba: nič si z toho nerob chlapi nikdy nepochopia ženský svet, je to na nich príliš emocionálne a zložité..
Ked uvidia emociu ktorá sa im zdá už príliš tak podvedome sa stiahnu.
Tvár sa že o nič nejde,neukazuj mu až také emócie, nehnevaj sa teraz na nehom..a hlavne sa tvár že to aj počas ovulky IBA skúšate ..chlapi su tak nastavení že radšej príjmu to čo sa stalo "náhodou", "iba tak", lebo nezvládaju emocie okolo toho.
Proste chlap tieto veci nepochopí, nie je nato stavaný, a boja sa ženských emócií ako čerta 🙂

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@anlady no test negativny,,, a ani nemam priznaky,,, minuly mesiac sme prisli o mimi, tak sa organizmus bude asi dlhsie spamatavat

anlady
autor
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a to ma mrzí a prečo, čo sa stalo?

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vardzikova v práci, od vidim do nevidim, ☹ tento tyzden ho asi neuvidim

kandee1201
28. jan 2012

@vardzikova
@l_e_n_o_c_k_a dik kocky uz som jej napisala skusim tento ciklus ovu testiky.dnes mrcha dosla 😠

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@anlady samovolny potrat, aspon tak mi doki povedal... co uz, musime ist dalej.

vardzikova
28. jan 2012

@anlady lasko a ty nevieš o tom že ked robiš test tak ho maš položiť vodorovne a nechať 5 min. takže teraz lasko neviem či je chybny test alebo si tehu .. urob si ešte jeden pre istotu zajtra alebo v pondelok hm? lebo čakať do štvrtku by sa mi určite nechcelo 😉 a ešte mi vysvetli prečo si si nepozrela večer test ale až ranoo a inak lasko ty nevieš že test sa robi z prveho ranneho moču?

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@kandee1201 tisko ti zavidim, ja 39 DC a nic :(

kandee1201
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a netreba zavidiet ja som ju nechcela mat 😒

anlady
autor
28. jan 2012

@vardzikova všetko toto viem,ale ja som tak chorobne nedočkavá,že to je so mnou des :(( Ale nie,fakt počkám. Budem musieť. Mna to testovanie tak psychicky ničí. Musím ten týždeň dajako vydržať. Uvidím. Možno budem prekvapená

vardzikova
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a och moja tak to nemate ani kedy snažilkovať... čo to čitam robila si si test a bol neg.?

anlady
autor
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a sa stalo aj mojej švagrovej, V koľkom tt si bola?

vardzikova
28. jan 2012

@kandee1201 mojka ja ti len chcem povedať že ja som s jej ovu testami nebola spokojna ...

vardzikova
28. jan 2012

@anlady no tak to som zvedava ako to u teba nakoniec lasko dopadne aj ked neskutočne držim pršteky aby si tam mala // 😉

anlady
autor
28. jan 2012

@anlady ale boli tie čiaročky pekné,že?

kandee1201
28. jan 2012

@vardzikova preco?

vardzikova
28. jan 2012

@kandee1201 lebo som ich skušala dva cykli ale ani raz mi neukazalo ovulku stale som mala iba ducha .. nikdy som nemala prvu čiaročku silnejšiu ako kontrolnu ... a ked som si potom kupila na treti cyklus repiclear tak som mala krasne kolajnice ja len preto aby si zbytočne nekupovala a možno to dopadne rovnako ako u mna

anlady
autor
28. jan 2012

@vardzikova jeeejda. to som aj ja zvedavá. Potom určite napíšem čo mi povedal doky.

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vardzikova snazilkovanie zbytocne, ked mrcha nebola... test som robila v stredu, bol negat- ako som si myslela...

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@kandee1201 ja by som ju chcela mat posli mi mršný vírus 😀

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@anlady 5-6 tyžden ☹

anlady
autor
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale to nic :( Treba ísť ďalej a bojovať.