Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura no ale ja som 13.8. mala ten spontánny potrat, a neverím, že by sa to mohlo podarit takto skoro, test si určite robit nebudem, len mám také obavy, a tie bolesti také nárazové, nikdy som ich takto pri ms nemala
@klaudia001 tak to možeš mať ešte nejake docistenie. ktovie ci teraz aj dostanes nacas mrchanu, este asi bude rozhadzany cyklus...uvidis
@klaudia001 tak skus zavolat dokimu resp. tam nabehni
@gelinka75 nie, nie neskušala na testy je ešte skoro, v tomto prípade sa testnem až tak 2 týždne po prípadne meškajucej menštruácii, len som sa chcela spýtat že ci s tým nemáte nejaké skusenosti, akurát mám v hube taku príšernu chut, taku kovovu, fuj železo, neviem, uvidím, čakám ms, ale takéto bolesti som nikdy nemala, od lavého vaječníka cez pravý a do podbruška, vylakali ma tie bolesti už včera v tesku som sa krutila od bolesti, je možné že by som ich mala po tom potrate takéto ?
@azzura noooo ved to, šak áno uvídím, a šak ten moj debil tam neni, má zasa dovolenku, uvidím ked nedorazí ms do týždna tak zájdem k inému gyn., nech mna pozrie....
@klaudia001 vidim že gynekologov typu debil je na SR ako maku...treba zmenit
@klaudia001 aj ta kovova chut je vraj priznak tehu ci @gelinka75
@azzura noooo a ten moj je mega, bomba debil, to už mám v pláne si zobrat od neho kartu, a okrem toho je to náboženský fanataik, že všetko to je v rukách božích, možno aj je, ale niekedy treba aj pomôct inými metodami, neviem si jeho predstavit ako on posiela na umelé oplodnenie, alebo ako sa so ženou baví, lebo ja ked som sa ho spýtala, a ja sa pýtam vela, tak mi naznačil, aby som bola ticho....škoda reči 😀
@klaudia001 sa ti cudujem že si od neho uz davno neodisla. No mna by asi na umele neposlal, by mi povedal že je to vola bozia
@azzura ked, ja som k nemu nechodila, chodila som raz do roka k inému v BA velkému odborníkovi, no nesnažila som sa otehotniet, tak len na prehliadky som chodila, ale on odišiel do švajčiarska......tak som po 6 rokoch, zabrusila k svojmu starému dobrému dr. a nejakp stále dovolenkuje, no nič ked sa vráti tak zoberiem len kartu a hned v ten den si ju dám k inému, ten mna zoberie, už to tam mám vybavené.
@klaudia001 super, tak to tak sprav a teraz by si nemohla brnknut tomu novemu??
@azzura heeeeej už som, no že to môže byt vela príčin, možné aj tehotenstvo, možné aj dočistovanie po predchadzajucom potrate, povedal mi, že ked to nedostanem tak do týždna, tak mám príst, samozrejme ma vyšetrí aj bez karty, no všetko si budem musiet sama uhradit, lebo som mala zasa takých pár bodiek ako keby krvi na nohavičkách 19 DC, a povedal, že ked sme mali pohlavný styk, tak to mohlo byt aj prípadné uhniezdovanie, každopádne ak nedorazí ms, tak sa mám dostavit. a na tie bolesti mi povedal to isté ako vy baby, že možné dočistovacie bolesti, a možné roztahovanie maternice. už som tak aj ukludnená !!!!
@klaudia001 a to nie sme ani lekarky a ake sme mudre 😀 😀 😀 vsak clovek na tom nette hned vyštuduje 🙂
@azzura hej, je dobré sa spýtat takto skusených báb, ja som eštše daká nevedomá, som ani nevedela čo to je hcg ani nič podobné, lebo sme sa nesnažili otehotniet, ale človek ked chce bábenko, tak číta, pýta sa skusených a ešte som si myslela, že ten plodný hlien čo býva, tak že som prechladnutá tam dole som si myslela, že preto to mám 😀 😀 😀 😀 ako sa ja teraz smejem, mala som to každý mesiac, tak som pila ovocné čaje s medom, že som prechladnutá a to mi pomôže 😀 😀 😀 😀 jaká ťapa som bola
@azzura @klaudia001 najhorsia kombinacia aka moze byt je asi lekar a nabozensky fanatik 😀
@klaudia001 ale aspon si sa kurirovala z prechladnutia a robila si si prevenciu, ved to nebolo zle 🙂
@gelinka75 , azzura - hej takých ASI lekárov pobehuje po SK viacej, ale poznám aj PáR naozaj špeci. lekárov, ktorí povedia možnosti liečby, prípadné riziká liečby, a henten asi lekár mi povedal, že aj kys. listovu nemám uživat, že je to zásah do organizmu.....a ja som týmto jeho výrokom bola taká šoknutá, že som sa nezmohla si zobrat okamžite kartu, zaskočil ma týmto, ale bola som týžden po potrate tak som mala také iné myšlienky.....nooo je to krasavec z dunaja
@gelinka75 bolo mi to aj dinvé, ale pripisovala som to tomu, že nosím bundičky do pásu, tak že som prechladla, tak som si potom kupila bundičku pod pás 😀 , a najlepšie na tom je, že som "to biele priesvitné " už nechcela mat 😀 😀 😀
@klaudia001 po ms je malo hlienu a ako prichadzas k ovulke tak krcok sa otvara a zacne produkovat hlien az tesne pred ovulkou hlien vysycha a je ho menej, po ovulke su dni sucha cca tyzden po ovulke zas nastupuje estrogen, ktory vytvara hlien a moze pribudat az do ms 😉
@klaudia001 ale vsak ani ja som hned nebola vo vsetkom zdatná a ani nie som doteraz. Ja napr. vobec nemam hlien
@azzura , nemusíš ho mat aby si mala plodné dni, niektoré baby ho vobec nevidia maju ho velmi málo, vačšinou to býva vplyvom hocijakých liekov, to vysuša hlien, alebo ked je človek chorý, ja ho mám aj na nohavičkách aj na toaletáku, jeden mesiac viac , iný menej
@azzura @jomini @lubanka ziadost podpisana, ze este neodosielali tohtotyzdnove, tak to poslu spolu s tym zaciatkom tyzdna, asponze tak, no ale ideme v pondelok ku geneticke, budu nam zistovat karyotyp z krvi ci nemame nieco co nepasuje, toto trva dva mesiace, ta geneticka ordinuje u nich, tak to je super, ze sa nemusim trepat nikam, takze teraz zas ostava cakat a cakat, nevadi, potrebujem si oddychnut od hormonov, lebo niekedy mi fakt uz hrabe 😀 inak strasne mila bola pani dr., potom ze mozeme dat aj embryjka vysetrit ale zato sa plati, ale to az potom ked nahodou vyjde nieco z krvi, vtedy je väcsi predpoklad, ze to je pricina, alebo ze sme mali jednoducho SMOLU!!! lebo ze sa im nestava casto, aby z tolkych po rozmrazeni neostalo ani jedno..este na povzbudenie, teraz ma pacienktu, ktora absolvovala KET v 3.IVF a ostala tehotna, chapete? 🙂
@klaudia001 ja som ho nikdy nemala, kamoska mava tiež taky tahavy a hodne
@azzura tak potom ako vieš že máš plodné dni ? robíš si testy ?
Ahojte babenky, prosim Vas mala z vas niektora bolesti treti den po odbere vajicok???

@klaudia001 noo kludne mozes byt tehu ako azzura pise, testik si neskusala?