icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
11. sep 2012

@janap76 ahoj, aj ja ta vitam v klube....ale pravda je, ze by som nas vsetky najradsej vitala v klube napr... moje babo nechce buvat 🙂

klaudia001
11. sep 2012

@janap76 VITAJ záhoranda 😉 , ako dlho sa snažilkujete ?

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 @mates777 klaudia001 ďakujem 🙂 tento rok som vymenila 2 x lekára ... no snažíme sa cca 1 a pol roka a 2 roky sme spolu 🙂 takže snažiť sme sa začali po pol ročnej známosti 🙂 je pravda že medzitým bol dosť frmol / svadba a sťahovanie / minulý týždeň sme boli na spermo - vysledok bol OK a možno mi pomohol ten vek ...hihhhii ... keď v GIN FIV prikvitla 35 ka / v decembri 36 !!! / hneď nás aj zobrali na konzultáciu. KONEČNE SA NIEČO DEJE 🙂 šak ja niekedy tak depkujem ☹ taaakže v 3DC mám ísť na krv, v 5DC - 9DC CLOSTILBERGYL, potom kontrola 10-12DC, následne IUI, pregnyl .... budem to absolvovať prvýkrát ... a že by to bolo úspešné... bojím sa veriť ale nádej mám 😉 ...ešte som si nestihla počítať spätne niečo o vás ... tak to idem napraviť 🙂 a zabudla som povedať že mám diagnostikovanú endometriózu 😒

azzura
11. sep 2012

@janap76 Vitaj medzi nami, si na spravnom mieste 🙂

azzura
11. sep 2012

@gelinka75 vardzikova dnes porodila

janap76
11. sep 2012

@lexus77 ahoj 🙂 ja som tu medzi vami nová 🙂 zaujalo ma že píšeš že musia byť 3 IUI a potom IVF...minulý týždeň mi povedali v GIN FIV že urobíme jednu IUI a potom hneď IVF. Hmmm

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 prosím Ťa čo znamená skratka PK ?

nelly3
11. sep 2012

@janap76
PK je predlzena kultivacia, ale to sa jedna o IVF. ty ako som citala ides na inseminaciu, ja mam tiez endometriozu, ja neviem ci je to spravna volba pri tejto diagnoze 😕 jedine, ze mas priechodne vajicovody, inac je to zbytocne podla mna. tot moj nazor 😉

janap76
11. sep 2012

@azzura ďakujem, asi to vyznie zvláštne ale presne taký pocit mám ... že som tu, medzi Vami správne 🙂

janap76
11. sep 2012

@nelly3 v júni som bola na lapar, tak vraj ich priechodné mám, žiadne zrasty ... mám mini ložiská endo v brušnej dutine. ktovie či im nejde len o to aby zarobili. ja mám na tých lekárov trochu averziu ... už na všetkých. Ale keď sami si neporadíme 🙂 kedy ti ju diagnostikovali ?

nelly3
11. sep 2012

@janap76
tak potom je to oki, ja ju mam v zlom stave, diagnostikovali v roku 2004 😔

janap76
11. sep 2012

@nelly3 a môžem sa opýtať ako dlho snažilkujete ?

nelly3
11. sep 2012

@janap76 prirodzene od roku 2005 a od roku 2009 sme navstivili centrum asistovanej reprodukcie, takze velmi dlho 😢

klaudia001
11. sep 2012

@nelly3 ahoj, ja na jesen, zimu používam coco chanel mademoiselle parfem, nie toal. vodu, to ja zimná vôna......ale ja ju používam celý rok 😀 , no ved je drahá jak svina, tak nech voniam celý rok 😀

janap76
11. sep 2012

@nelly3 a nedari sa ani IVF ? ako dôvod je endo ?

janap76
11. sep 2012

@nelly3 joj a GUCCI II ... jeseň - zima ....milujem tu vôňu 🙂

nelly3
11. sep 2012

@janap76 aj ja ju pouzivam, ale ja tie znacky striedam, ale tato je super tiez, ani po IVF. sa zatial nepodarilo. bojujeme dalej.

nelly3
11. sep 2012

@klaudia001
aj tuto som pouzivala, je tazska, ale na zimu oki aj jesen, ja stale vymyslam a vzdy sa vratim k tej ktoru poznam 😉

gelinka75
11. sep 2012

@janap76 PK je predlzena kultivacia, ale uz ti to tu napisali 🙂 a ku komu v GF chodis? ja chodim tiez k dr, stenovej, je to fajn doktorka, uz len kvoli nej by som si aj kartu prehodila, ale to som sa este nerozhodla 🙂 neboj sa ked ta dali na IUI tak mate sancu, keby ste nemali tak vas poslu rovno na IVF neviem ci stracaju cas len tak a okrem ineho IUI je o dost setrnejsi zakrok ako IVF 😖 a tie loziska ti nevybrali?

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 v GIN som bola u Harbuláka ... pri debate pri stole povedal že IUI urobíme 3 x a potom IVF a po ultrazvuku to zmenil ... že IUI urobíme iba raz.... jasné že som nepochopila že prečo, neviem prečo som bola taká nesvoja ... tak nejak som sa lúčila s myšlienkou že počneme prirodzene ☹ aj keď mne je už jedno ako, len ho mať 🙂 čo budem kecať 🙂 veď všetky to vieme 🙂 a nie ložiská nevybrali ... odpoveď doktora : to by už bola iná operácia ... otrasné. a ty ako gelinka ? 🙂

janap76
11. sep 2012

koľko ja som teraz zjedla halušiek s bryndzou ... fuj...vlastne mňam ...ale už určite dostanem mrchu, som extrémne pažravá. Na 3DC mám ísť na krv do GIN ... dúfam že nedostanem vo štvrtok a potom fakt neviem ktorý deň pôjdem ?!

gelinka75
11. sep 2012

@janap76 xixi ja som sa po prvom IVF nejak zas vratila k myslienke, ze pocnem prirodzene 😀 ale mozno to bude inak ked pojdeme na druhy pokus..o endometrioze som citala, ze to dost brani otehu, no ale co nebrani otehu, kazda odchylka je problem, u nas su to aj spermie ☹

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 a neviem či to je pravda , ale ja som zas čítala 🙂 že spermie sa dajú dosť ovpyvniť. Ako to je ?

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 zdá sa mi že sme v rovnakom veku 🙂 kedy si bola na IVF ?

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 ak ti to nevadí, napíš mi niečo o IVF ? ako to prebiehalo, ako si sa cítila ... a tak, čo ti nevadí, to mi napíš 🙂

gelinka75
11. sep 2012

@janap76 hej da sa, mm bol na spg 3x a stale bol iny, ten treti krat pri IVF bol najhorsi ☹ ale sranda, ze ma aj Ackove spermie ale aj Bckove, co je celkom fajn, len objem a pocet je katastrofa, tak ale nadej je vzdy, boli sme v juni, negativne, tak ideme dalej, mozno v novembri vyjde dalsi pokus, ja budem mat uz 37 v oktobri, tak mam o rok viac ako ty 😉

gelinka75
11. sep 2012

@janap76 to je nadlho cele IVF 😀 co ta najviac zaujima? mozno zajtra budem mat viac casu ti napisat nejake podrobnosti

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 keď sme boli mi na sperm, a mm povedali že výsledok je ok, on si tam tak vydýchol že tá embryologička sa až zasmiala.... a veľmi sa bál že bude problém v spermiách, pretože je fajčiar a má rizikové pracovisko. No tak sperm je OK a čo z toho ? nič. naozaj ako si povedala. rozmýšľate aj nad adopciou ?

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 keď budeš mať čas, hocikedy, veď ešte tam nejdem 🙂 tak popíšeme 🙂 inak ja mám takú hroznú vlastnosť ...na otázku čo ma zaujíma najviac, ti odpoviem že všetko 😀

gelinka75
11. sep 2012

@janap76 ano muzov to dost polozi ked vedia, ze u nich je problem aj moj je z toho trocha mimo, ale u nas je problem u oboch ja mam len jeden vajcovod a robia sa mi cysty, cely cas som vsak bola v tom, ze problem je len u mna, lenze teraz vysvitlo, ze obaja sme na pricine, co som vobec necakala 😖 nad adopciou zatial nie.vy ano?