Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@mates777 no niektori su uplne natvrdli, to su taki prajni ludia, ale vsak my ich prekukneme no nie? 😉 uvidis, nabuduce sa ta to nespyta
@azzura dikes, ma by krasne tak sa tesim, konecne budeme mat 3 dni len pre seba, lebo sme furt v jednom kole rozlietani, ty mozno budes tehu uz teraz tak ziadne rozmyslanie nad dalsim IUI 😀
@mates777 nooo sme total šiši, by sa asi nezainteresovani do diania cudovali 😀 😀 😀 😀 😀 . Ja som sa tiež na svoju mrchu pred laparkou tesila, aby dosla vtedy kedy chodi a nemusela posuvat termin zákroku a potom po laparke🙂. Min a predminule som sa tesila na sono, že ci mi povie doki ci mam daky dominatny folik...bože ved mi sme uz v tomto odbore take zdatne, že by sme si mohli nejake poradenstvo otvorit 🙂 🙂
no ja isto idem na rizikove, to viem dopredu, dufam, ze bude vsetko ok 😀
OK babenky ja pre dnesok konciiim, uz som v praci asi pridlho 😀
popismenkujte este a ja si vecer, alebo zajtra pocitam...
Prajem Vam prijemny zvysok dna a ak ste v praci, tak nech Vam to rychlo ubehne 😲
@gelinka75 verím 😒 , no ale ked pojdete na IVF tak sa budete moc snaziť??? To skor mm bude robit styk so skumavkou 🙂
Ja som doma tiež nic nemala, ale ked mi doki povedal že ideme na IUI a ze foliky su teraz krasne, tak som vymietla lekarne.....🙂 🙂
Ovu terz využivam, musim zistit ako dlho sa mi tam hnusoba drzi v moci, lebo inac je zbytocne testovat, lebo by to bola / z pregnylu.
@azzura No moje testovanie dopadlo strašne vyškierala sa tam na mňa iba jedna hnusoba 😠 Tak bolo aj slzavé údolie.Na krv nejdem ani prvý krát som nebola .Načo by som sa trepala.Síce 14 deň mám až zajtra ,ale nič sa nezmení.Tak som dnes písala doktorke-čo bude ďalej či je nutné to roztiahnutie krčka,teda či to má nejaký význam-ešte mi nestihla odpísať
Utrogestan som vysadila ,lebo len vyteká a ja som ešte viac nervózna,že je zbytočný. a aspoň môže prísť menzes,aby som si zas nenatiahla zbytočne .cyklus.A kolotoč začína odznova najprv nádej a potom sklamanie.

@azzura kluuud...coskoro ideme vsetky na materskuuuuu 😀 a nebude sa riesit ziadne hladanie noveho zamestnania 😝