icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
25. apr 2012

@azzura kluuud...coskoro ideme vsetky na materskuuuuu 😀 a nebude sa riesit ziadne hladanie noveho zamestnania 😝

euforia01
25. apr 2012

@mates777
@gelinka75
Presne my nepotrebujeme súcit-to je to posledné.Lebo aj ten súcit je niekedy dobre maskovaná škodoradosť -vidíš odkladali a teraz takto dopadli 😝

azzura
25. apr 2012

@mates777 radsej nech sa posuskava ze si karieristka ako to že chodis od lekara k lekarovi, a ze si neplodna a ostatne drísty 😉 . No ten vyraz musel byt 100 bodový 😀 😀 😀

azzura
25. apr 2012

@mates777 no, ešte mesiac vydržim 🙂 a potom ked budem tehu sa na nich vyseriem a hodim sa na rizikove, podla mna aj tak ma tam da doki

gelinka75
25. apr 2012

@mates777 no niektori su uplne natvrdli, to su taki prajni ludia, ale vsak my ich prekukneme no nie? 😉 uvidis, nabuduce sa ta to nespyta

@azzura dikes, ma by krasne tak sa tesim, konecne budeme mat 3 dni len pre seba, lebo sme furt v jednom kole rozlietani, ty mozno budes tehu uz teraz tak ziadne rozmyslanie nad dalsim IUI 😀

mates777
25. apr 2012

@azzura baby my sme uplne ze hrozneeeeee...ze uz sa tesim na pichanie sa samu seba 😀 sa tu rehocem ako koza 🙂
ani ja sa zase neviem dockat mrchyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (prvy krat v zivote ) a za tych 38 rokov je to fakt dost

azzura
25. apr 2012

@gelinka75 hmm, bolo by to super ale myslim na zadne vratka, takže som uz prichystana na dalsie kolo 🙂 🙂

mates777
25. apr 2012

@azzura ja si myslim ze nas v nasomxixixi mladuckom veku vsetky hodia na rizikoveeee 😀

gelinka75
25. apr 2012

@euforia01 ano doslova skodoradost, ale vsak co..uz mi davno nezalezi na tom, co si kto mysli o mne, iba ak to nie je niekto mne velmi blizky, ostatni nech si myslia co chcu, neni to ich zivot a kazdy nech sa stara a zameta pred vlastnym prahom

gelinka75
25. apr 2012

@mates777 no vsak tu su z nas doslova lekarky 😀 😀

mates777
25. apr 2012

@gelinka75 @azzura nooo nasa azzura je tehu uz teraz...neverii a aj manzel jej to tvrdii 😉

azzura
25. apr 2012

@mates777 nooo sme total šiši, by sa asi nezainteresovani do diania cudovali 😀 😀 😀 😀 😀 . Ja som sa tiež na svoju mrchu pred laparkou tesila, aby dosla vtedy kedy chodi a nemusela posuvat termin zákroku a potom po laparke🙂. Min a predminule som sa tesila na sono, že ci mi povie doki ci mam daky dominatny folik...bože ved mi sme uz v tomto odbore take zdatne, že by sme si mohli nejake poradenstvo otvorit 🙂 🙂

gelinka75
25. apr 2012

no ja isto idem na rizikove, to viem dopredu, dufam, ze bude vsetko ok 😀

azzura
25. apr 2012

@mates777
@gelinka75 vsak pockajte o týzden, rozluskneme ten moj oriesok 🙂

mates777
25. apr 2012

OK babenky ja pre dnesok konciiim, uz som v praci asi pridlho 😀
popismenkujte este a ja si vecer, alebo zajtra pocitam...
Prajem Vam prijemny zvysok dna a ak ste v praci, tak nech Vam to rychlo ubehne 😲

gelinka75
25. apr 2012

@azzura ja som sa minule hadala s lekarom, ze kedy stupne teplota, ci pred, alebo po ovu, on mi tvrdil, ze pred ovu 😀 😀

azzura
25. apr 2012

@gelinka75 bude, hlavne ze budes tehu...aj keby si mala 9 mesiacov lezat 😉

gelinka75
25. apr 2012

@azzura uz len to babo mi chyba v tom brusku 😀

mates777
25. apr 2012

@azzura uz sa neviem dockat aj za teba ....a oriesok to nebude 😀 bude to taka mala zubrienocka 😵

azzura
25. apr 2012

@mates777 ja sa tesim že budem "akože" na rizikovom, vsetko co na tom bude rizikove je len 😀 😀 😀 nazov

azzura
25. apr 2012

@gelinka75 hahaa, nie nahodou po ovu?? pred ovu akurat ze je pokles

azzura
25. apr 2012

@mates777 len aby z toho nebolo nic, vsak neva, aj tak kozorozca by som nechcela. Su to tazke povahy....ale potom vodnara to by som hej.....su to uzasny ludia: moj mm+bracho 🙂

gelinka75
25. apr 2012

@azzura no ved to a on si nedal povedat, sme mudrejsie ako niektori dr. 😀

azzura
25. apr 2012

@gelinka75 moj doktor je zas rad, že so mnou može komunikovat na odbornej urovni, ale niekedy fakt nerozumiem....a potom pridem domov a googlim 😀 😀 😀 😀

gelinka75
25. apr 2012

@azzura no ujo gugle vie vsetko 😀 kedy ides robit test

azzura
25. apr 2012

@gelinka75 teraz si len robim ovu testy, aby som zistila že kedy zmizne pregnyl. Buduci piatok by so mala ist na krv a tak predtym si chcem urobit test. Mam doma zasoby aj ovu aj tehu testov, som vykupila celu lekaren a nieco kupila aj kamoska, aby som nevyzerala divne 🙂

gelinka75
25. apr 2012

@azzura ja nemam doma ovu testy, mam len 2 ks tehu, ale teraz uz 3 mesiace sme sa ani nemohli snazilkovat, tak uz z toho mi je na porazenie.. 😠

azzura
25. apr 2012

@gelinka75 verím 😒 , no ale ked pojdete na IVF tak sa budete moc snaziť??? To skor mm bude robit styk so skumavkou 🙂
Ja som doma tiež nic nemala, ale ked mi doki povedal že ideme na IUI a ze foliky su teraz krasne, tak som vymietla lekarne.....🙂 🙂
Ovu terz využivam, musim zistit ako dlho sa mi tam hnusoba drzi v moci, lebo inac je zbytocne testovat, lebo by to bola / z pregnylu.

azzura
25. apr 2012

@euforia01 zajtra ides na krv??? nerobis pred tym test????

gelinka75
25. apr 2012

@azzura no co ja viem, ale kym by sme isli, sa mozeme snazit, mozno motyka vystreli 😀 ty teraz vidis same // palicky 😉

euforia01
25. apr 2012

@azzura No moje testovanie dopadlo strašne vyškierala sa tam na mňa iba jedna hnusoba 😠 Tak bolo aj slzavé údolie.Na krv nejdem ani prvý krát som nebola .Načo by som sa trepala.Síce 14 deň mám až zajtra ,ale nič sa nezmení.Tak som dnes písala doktorke-čo bude ďalej či je nutné to roztiahnutie krčka,teda či to má nejaký význam-ešte mi nestihla odpísať
Utrogestan som vysadila ,lebo len vyteká a ja som ešte viac nervózna,že je zbytočný. a aspoň môže prísť menzes,aby som si zas nenatiahla zbytočne .cyklus.A kolotoč začína odznova najprv nádej a potom sklamanie.

azzura
26. apr 2012

@euforia01 moja to ma mrzi, ale treba ist dalej. Ja sa uz tiez chystam na 2.IUI. Na krv by som mala ist o tyzden v piatok, ale ked bude test neg. tak asi nikam nejdem. ten utroš je dobra oštara. Dnes v noci ma zacalo boliet brucho, to uz je moj PMS :(