Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 vylež to poriadne, to som mala aj ja, vždy ked dozrievaju trnky......vela čaju, vyčuráš to všetko zlé zo seba, mne to momohlo, som to mala 2-3 dni ale bez teploty, len v noci som sa potila jako kon
@klaudia001 🙂 určite môžeš byť spokojná 🙂 normálna komunikácia a nie vôľa božia 😀 hmmm veď vieš 🙂 ja som inak rovnaká, tiež si dlho a ťažšie zvykám na zmeny...a keď sa mi udialo to že som sa presťahovala ... ti poviem...vlastne čo ti budem hovoriť, ty máš za sebou tiež také sťahovanie, že po rokoch si zmenila pôsobisko 🙂 Klaudi prosím ťa čo to je biochem.tehotenstvo ?
@janap76 áno žiadna vola božia ako u toho ....... no takže to je ked je nízke hcg, tak mi to povedal , ja som sa viac nepýtala, šetko bolo nové pre mna, ale ja sa otrkám po čase, si zvyknem, len mi to dlhšie trvá , aj tuna na MK je toho popísaného o tom, noo už nen som ani záhoranda, ani blaváčka ale som trenčianka, ccccc sem teho pobehala teda, ale tu už je to definívum lebo domček sa nedá preniest....akurát teraz sme boli na záhorí, a bola tam put v šaštíhne, jeeeeeejda zo senice sme išli krokom..........no hroza
@klaudia001 ked si mala folik 21mm nenariadil Vam sexik a nepichol ti pregnil na uvolnenie vajka z foliku??
@janap76 @klaudia001 genetika trva 5 tyzdnov a boli sme na nej v GF, tam ordinuje geneticka v urcite dni, nic sme zato neplatili, ze to uhradza poistovna, brali nam 2 ampulky krvi a mne robia este nejake rozsirene...niekde som tu citala, ze ked nieco vyjde tak oni posielaju aj na hemato vysetrenie, ale to som si neni ista, hemato robia po potratoch, to som nemala
@davam vitamin C 1000mg denne a vidis ani to nepomohlo 😠
@azzura nepichol mi nič, ani žiadne lieky mi nedal, ja neviem čo je to folik, akurýát povedal, že 21 mm, mne toto nikdy nik nerobil, ja som nevedala, bolo mi tam nejak divno, celá som sa potila, a on ešte fešák ....hotovo 😎 , a to prečo mi mal niečo pichnut, ja som mu povedala, že jako máme pohlavný styk, že každý druhý den
@klaudia001 ti robil sono vajecnikov, a v jednom z nich ti nasiel folik (to je obal v ktorom je vajko), velkost 21mm je super, v case ovulky, resp. ked je dozreje, tak praskne a z neho vyjde vajko. Dufam že ste sexikovali??
Pregnyl sa može davat na prasknutie vajka a doki naordinuje sex 😀
@azzura nooo hej áno povedal sono, aha ten obal potom praskne a do toho vajka ide spermia áno ? sexovali sme v sobotu a včera máme aj dneska ?
@klaudia001 škoda že si nemeriaš teplotu, vedela by si kedy prebehla a ci uz bola ovu. Ale ved sexikovat nezaskodi, idealne je kazdy druhy den, aby dozreli spermie, ale ak ich mate ok, tak možte stale...kazdy organizmus je iny a kazdy otehotnie inak, takže tazko radit .... hlavne to robte s potesenim 😝
@azzura ale merala som si , ale len jeden den a to som mala 36,4 to bolo v piatok a potom cez víkend som na to zabudla a aj dneska som zabudla
@klaudia001 .... podla teploty by sme vedeli viac, ale to je uz fuk, hlavne že bol krasny folik a sexikovali ste 😀 😀 😀 hlavne že bola šanca a využili ste ju
pojdem pokračovat v robení venčeku jesenného, potom dám foto
@klaudia001 ja by som sa s takým feši - mladým hanbila a červenela ako kôň a polovicu veci by som zabudla a polovicu nepochopila 😀
@janap76 no šak mi vyprávaj......a to ja sa vela pýtam, ja už jako som ho zbadala som stratila reč 😎 , aj moj sa ma pýtal / vždy chodí so mnou a čaká mna v čakárni medzi ženami / že čo si taká vylakaná, ja reku, že jaký pekný lekár, nooo že opatrne mi povedal a zasmial sa 🙂
@klaudia001 a jesenný venček dokončený ? 🙂 presne aj môj tak chodí so mnou, a raz som ho zavolala aj priamo do ordinácie / strašne nechcel 😀 - ale musel 😀 .......to som vtedy išla k "dr poslovi" len na pokec, nie na vyšetrenie a keď sme vošli dnu, tak som sa otočila k môjmu a hovorím :" pozri vidíš, to je koza. Aby si vedel."
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 keby ty si videla jeho výraz, ja som myslela že sa taaak rozosmejem, ža ma posol vyhodí....ale statočne som to vydržala. aj môj mm.
@janap76 ešte mi chybaju gaštany a celé orechy to tam musím nalepit, ale inak už je hotový aaa ešte som zabudla si kupit jeden sáčok badianu, to tam nalepím, pekne , že tvoj chodí s tebou aj dovnutra 😎
ahojte zienky,
tak dmes som tyzden po ET a zacala som spinit ☹ aj brucho boli ako pri MS a to ju mam dostat zajtra...tak asi je to uz tak, ako som nechcela aby to bolo ☹
Chcem sa opytat, ja teraz dostanem normalne mrchu a mam vysadit utros?
@mates777 ved špinit trošku žena môže......ešte ked nemáš normálnu menštruáciu, tak nič neni stratené........
@mates777 poznam to, u nas sa chodi na 10 den po ET, zacala som krvacat na 10 den a zhorsovalo sa to, po negativnej krvi som sa nato vykaslala, vsetko som vysadila...test si neskusala? moze byt, ze akurat sa uhniezduje embryjko, spinila som od 4dET a zhorsovat sa to zacalo na 8-9 dET
@gelinka75 no ja som zacala trolinku spinit pred 2 dnami, ale to bolo naozaj len take ako keby nejaka mala vlasocbica...tak som v posteli od piatku a naozaj sa setrim...no a dnes je to uz horsie ...fakt spinenie...ale nie krvacanie...
test som neskusala...ale asi si dam kupit a rano si urobim...ved to je jedno ci budem sklamana zajtra alebo o tyzden.......
ja mam zajtra dostat mrchu, tak preto uz mam pocit, ze sa mrchana prebije... 😠
inak je to fakt OTRAS toto cakanie....vsetko bolo OK myslela som pozitivne, pride nieco taketo a psychika v prdeli...
tak ale nejdem teda este stresovat, uvidim co bude dnes a zajtra....
@klaudia001 ahoj...no ano viem, ze spinit moze zena po ET, ale kedze mam dostat mrchu zajtra, tak uz aj tie bolesti s tym spojene...proste to zena asi citi...☹
@mates777 no ja som myslela, že dostanem mrchu ešte na začiatku augusta, bolesti ..jemné špinenie....reku už príde...aaaa neprišla ale bohužial u mna tehotenstvo nepokračovalo......NESTRESUJ, lež, odpočívaj......podla mna si žena aj vela vsugeruje, ja na tvojom mieste by som žiadne testy nekupovala.....ked Ti výjde biely, tak budeš v strese......krv je dôležitejšia, zbytočne sa vystresuješ a k čomu je to dobré ?
@klaudia001 dakujem za povzbudenie...OK, teda ziadny test...e te vydrzim tyzden na krv...
Som rada, ze sme tu jedna pre drruhu a ze sa dokazeme navzajom povzbudit....este radsej budem, ked si uz vsetky budeme pisat vo forach ako je napr. mojej malej idu zubky 😀
@mates777 no u nas sa ide na krv este aj na 14 den, dr. mi vravela, ze mala som ist, lebo to je taka kontrola, ale kukla na vysledok na 10 den a vravela ze "kruta nula" takze cakat by mi nepomohlo, len by som si robila zbytocne nadeje do 14. dna, ty si len 7 den, to este moze byt vselico, baby zvyknu spinit a je to tehu, tak len lez a cakaj, fakt nic ine nemozes spravit ☹
@mates777 mne meškala menštruácia 3 dni tuším to bolo....a hned testy, durhá čiarka bola slabulinká, už som začala cítit tehotenské chute / čo bola hlupost, čo som si len namyslela / utekala som k lekárovi......a potom sklamanie, plač....a k čomu to bolo dobré, normálne keby som nič netestovala, menštruácia by mi iba meškala pár dní, to je v norme a nie mat potom hlavu plnu otázok, že prečo ?????
ja nebudem testovat nič.....žiadne testy.....samé sa dokážeme vywstresovat
su ludia , ktorí maju iné zdravotné problémy fuuuuuha......a to že niekomu sa podarí hned, niekomu za pár mesiacov, niekomu po roku, dvoch, troch.......a ked nie tak ja osobne by som sa nebranila adopcii / ale to veeeeeeeeeeela predbieham /
tak hlavu hore, klud a žiadne stresovanie...nejde nám predsa o život 😎
@klaudia001 toho sa chcem dozit, nech mi meska kvoli tehu, lebo zatial som sa toho nedozila 🙂
a ináč venček mám v albume , ešte neni hotový......nevím to dat sem tu fotku 😠 , mám oper. sys. Win /8/ a ani pretiahnut mi to sem nejde....

@janap76 ahoj záhoranda, mala som vajíčko 21 mm, či ako to je, to mi robil, ja som tomu nerozumela čo rozpráva, ked som sa ho spýtala, tak povedal, že všetko je ako má byt, je to v poriaku, akurát povedal, že ovuláciu som mala, či mám skorej......na to povedal, že ka´ždý cyklus je ovulácia inak, 2-3 dni dopredu alebo dozadu.....že liekmi nebudeme riešit nic teraz, a že ked som otehotnela na prvý šup, ale hcg som mala nizke že to bolo biochem. tehotentsvo, mne tam bolo nejak divno, nové prostredie, nový lekár fešák, nové sestry, som sa potila jako kon, nemám rada nové veci, dlho si zvykám.....som býk........tak ked povedal, že v poriadku, tak mu verím, nebudem nic riešit.........až vo feb. , marci......potom