Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
sonka43 ty ideš zajtra prvý krát do GIN FIV ? dobre sa pamätám ? tak nech sa ti tam dobre zadarí a nech sú k tebe MAX ústretoví a dobrí 🙂 😉
dakujem zienky,
ano popytam sa aj ked zajtra nejdem do CAR ale k tomu vybavenemu primarovi...
@gelinka75 no aj ja si myslim...aj ked on je velmi uznavany porodnik...ale on mi povedal ze tam nevidi nic ani v maternici ani mimo a ze pri hcg 550 si mysli ze uz by mal nieco vidiet....
no ja neviem.....ja som uz tak zosokovana ze neviem z coho su tie riadne // 😠
ano idem k nemu na krv a ze okolo 11 tej budu aj vysledky....ved uvidim co mi povie rano...
zienky logicky to ide od vrchu dole....prvy som si robila 8 den po ET, druhy a treti teraz v pondelok...akoze po piatkovom potrate, no a posledny dnes...pred par hodinami...
@sonka43 urcite ti to nepovedia...a hlavne sa nedaj a pytaj sa na vsetko mozne aj nemozne co ta len nepadne.... nebud ako ja, aby si na to nedoplatila... ja si uz teraz dam na to velky pozor a je jasne ze teraz ich uz budem otravovat aj s kazdym pichnutim .... 😎
Velmi velmi ti drzim prstekyyyyyy

@mates777 jasne, ze mozes byt tehu, zalezi kde ti merali tu sliznicu, podla mna sa ti nie vsade odlupuje, som zvedava na zajtrajsie HCG, ale utros beries nie?