icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
26. apr 2012

@leonetka ahoj, vitaj, tak to sa nesnazite este dlho, prajem ti nech sa coskoro zadari 🙂

leonetka
26. apr 2012

@gelinka75 ja viem, ale pride mi to ako vecnost cele to cakanie 🙂 tak ako asi vacsina, i my sme si naivne mysleli ze sa zadari hned 😀

gelinka75
26. apr 2012

@leonetka no je to vecnost, niekomu sa zadari skor, niekomu neskor a riesite to aj s lekarom, ci nechavate volny priebeh

mates777
27. apr 2012

@leonetka ahoj, vitaj medzi nami mladicami 🙂...prajem ti skore tehulkovanie 🙂

azzura
27. apr 2012

ahoj baby 🙂

azzura
27. apr 2012

nebodaj pracujete 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mates777
27. apr 2012

@azzura ahooooj, no jasne ze pracujeme (tvarime sa tak ) 😎

custy
27. apr 2012

Dobrý deň, smiem sa ku vám pridať keď mám 35 v auguste AŽ ??? 😎

azzura
27. apr 2012

@mates777 ahoj, počuj nejak v teme IUI na mna nereaguju....potrebujem poradit, vcera som si zas robila ovu test aby som videla ako mi z tela mizne pregnyl, lenže test bol rovnako silny ako ten co som si robila v pondelok a vcera som bola 7 den po injekcii, nemala by sa intenzita znižovat???

azzura
27. apr 2012

@custy jasnéééééééééééééééééé, vitaj 😉

mates777
27. apr 2012

@azzura zlatko mile rada by som ti poradila, ale ja o tomto zatial nic neviem...
no ale ked sa nad tym tak logicky zamyslis, tak by to malo klesat...nemozes mat teda ovulku tak dlho...no a niekde som sa docitala ze aj ovu test ti moze ukazat tehotenstvo...mozno je to blud ja naozaj neviem...
nezavolas do CAR??? ja si myslim ze tam ti v pohode vysvetlia toto...
noooo ja som teda zvedavaaaa....uz to vidim ze to fakt bude skorpiiik 😀

azzura
27. apr 2012

@mates777 ak mas v sebe pregnyl tak ti test neukaze uvulku, vtedy je zbytocne si aj zistovat ovu. Ja si test na ovu vzdy robim len do podania pregnylu. Ja som si len myslela že už mi ta testovacia ciarka bude miznut a ona je furt rovnako silna ako ta kontrolna. Nie, tehu nie som, je mi uplne super a boli ma brucha ako vzdy tuzden pred mrchou. Tak si zas urobim v sobotu alebo v nedelu

mates777
27. apr 2012

@azzura toto som nasla...

matrinka mandy to mohol byt este Pregnyl, vraj sa 5000 jed. drzi v moci cca 10 dni...zajtra testni a podaj info niektorym babam vybehne druha ciarka az 14,15 DPO takze netreba zufat v pondelok budeme vediet na 100%..ale ako vydrzat do pondelka, ze? ja som tiez ten typ ze furt testujem, uz som minula majland na teh. testy...

custy
27. apr 2012

@azzura ďakujem krásne 🙂
ja som 8deň po pregnyle, sme takmer rovnako 🙂

mates777
27. apr 2012

@custy ahoj vitame ta tu...jasne ze mozes, to co su za otazky 😀 cim viacej nas bude, tym lepsie 😎

azzura
27. apr 2012

@mates777 ok, to viem že šete može byt aj druha I, len ma zaraza furt rovnako silna intenzita. 😠 no neva, ved ja to rozlusknem 🙂

azzura
27. apr 2012

@custy aj ty si bola na IUi alebo sa snazite prirodzene?? Neskusala si si robit ovu test, že aku mas silnu druhu I?

mates777
27. apr 2012

@azzura tomu verim, ze to rozlusknes.. 😀

azzura
27. apr 2012

@mates777 no, v plnej polnej dojde cervena 😀 Co uz, tak si nedam darcek na meniny 😒

custy
27. apr 2012

@mates777 🙂 vďaka
ja som od včera totálne rozbitá
mm včera prišiel domkov hotový že jeho brat s priateľkou čakajú bebe a že mi stále nič po3.rokoch snaženia, a jasné, že som hlavný vinník ja ,lebo sa vraj veľmi na to fixujem, hej je to pravda, aj keď o tom s ním už vôbec nehovorím, lebo viem, že i on je z toho už mimo, tak preto chodím sem na koníka sa vy ventilovať keďže sa nemám s kým o tom poriadne baviť a aj toto mi vytkol že sem chodím že mi to udiera na mozog ;(
ako to zvládate vy doma s mm???a s tým všetkým okolo toho?snaženia?

custy
27. apr 2012

@azzura nie my skúšame stále prirodzene, ale iui nás isto neminie tiež
a netestovala som, lebo neverím, že sa zadarilo, lebo nebadám absolútne žiadnu zmenu na sebe, takže tak...

azzura
27. apr 2012

@custy moja, serkaj na okolie, sami viete ako to je. Ja už na okolie kaslem a ignorujem, nech sa staraju o seba. A mysliet sa na to neda prestat, lebo cely mesiac furt musis nieco riesi. To chlapi nechapu, ale ked dojde mrcha tak su smutnejsi nez mi a musis ich ratovat 🙂

azzura
27. apr 2012

@custy my si mali teraz i IUI, tiez sme skusali 1,5 prirodzene a nakoniec sa doki rozhodol pre laparku a následne ist na IUI. Ja tiež viem že to nevyslo, lebo hodinu po pregnyle bola ovu, a vajko vydrzi max 12 hodin a ja som mala zakrok po 18hod. Takže nabuduce si picham sama pred IUI 😝

custy
27. apr 2012

@azzura hej je to tak! jeho viac zobralo to že su tehotní ako mňa samotnú, ja sa zatial vždy keď sa niekomu prišťastí teším, aj keď v kútiku duše mi je smutno že my nič, ale nieje to silnejšie ako radosť zo šťastia druhých

azzura
27. apr 2012

@custy ja mam kolegynu tehu, ked mi to oznamila tak som bola v soku, lebo ani dalsie nechcela a stalo sa, teraz mi furt otrca ultrazvuk a vysledky z testov, hruza. A furt ma riesim že nech ju nasledujem....ide mi total na nervy a hlavne ked riesi svoje brucho, je v 5 mesiaci a sadlo co nad bruchom je vacsie ako to brucho. Ja mam vacsie brucho od tych vsetkych hormonov ako ona 😠 . Ale musim to vzdy rozdychat

custy
27. apr 2012

@azzura veľmi veľmi Ti rozumiem, aj ja som brutalne pribrala, protivím sa sama sebe a dobre ma zdeptáva ako som vo všetkom vyplieskaná, len keby to aspoň priviedlo to po čom túžime

azzura
27. apr 2012

https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/za-jak-d... tu ukazuju ako ovu testy slabnu po pregnyle. O chvilu poslem moje, len odfotim 🙂

custy
27. apr 2012

@azzura meriaš si BT?

azzura
27. apr 2012

@custy hmm, napodobne, ja sa skor citim naliata ako pribrata. Ale tiez nohavice su mi bud male alebo som v nich natrieskana a o tom odstavajucom brusku ani nehovorim, lebo som ako tehu

azzura
27. apr 2012

@custy nie, prestala som si merat v decembri, potom som sla na laparku ale už opat zacnem v dalsom cykle