icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
27. sep 2012

@mates777 no, ved vcera sme aj chceli....ale ja som nejak nemohla, bolo by to utrpenie mladeho Vertera 😀 😀 , ale napravim to....mozno dnes skusim, resp. zatnem zuby 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
27. sep 2012

@gelinka75 hmm, to hej, ked mas len jeden vajcovod, ale my sme ok 😠 a prd z toho, cim na viac vysetreni idem, tym viac zistujem aka som zdrava

mates777
27. sep 2012

@azzura kludne si pri tom citaj aj nejaku knihu....ale skusat trebaaaaaaaaaa 😎

gelinka75
27. sep 2012

@azzura bud rada, ze si zdrava 😀 😀

azzura
27. sep 2012

@mates777 😀 😀 😀 tak to by mojho dorazilo, kebyze citam knihu, ale obcas ked sa mi nechce, ale proste musim, tak ockom kukam do telky 🙂 🙂 🙂

gelinka75
27. sep 2012

@azzura no to dufam, ze si tu neprecita

azzura
27. sep 2012

@gelinka75 vsak ja som rada.....ale zaroven to stve že preco to nejde

azzura
27. sep 2012

@gelinka75 nie, a keby aj hej...vie aka som, že obcas robim vylomeniny a ze sa mi nechce a robim to len pre neho 😝

klaudia001
27. sep 2012

pekné dobré ránko, juuuj jak to tu čítam.....tie centrá, držím všetkým palčeky / neviem či by som to zvládla /
azzura tebe gratulujem, že máš maternicu čistučku, ste obaja oukej, tak skušaj prirodzene, možno ešte pred umelým otehotnieš 😉

mates777 odpočívaj a chrán si svoju fazulku 😉

ja si idem lahnut, je mi na grc, podbruško mna bolí len trolinku, ale ja mám asi až teraz plodné dni, robila som si včera o 7 hod večer ovulačný test a vyšiel pozitívny, dve silné kolajnice, ale šak mne videl lekár folikul 21mm minulý štvrtok.....možno sa zmýlil, aj to sa stáva no nie, bola som z toho jelen 😕

azzura
27. sep 2012

@klaudia001 ahojko, tak sa pekne snazte......dufam že ste nemali pauzu, treba kazdy druhy den a ak mate dobre spermosky aj kazdy den 😀 😀 😀

gelinka75
27. sep 2012

@klaudia001 no moze byt, aj mne raz kukal, ze mam velky vajecnik, ze obrovsky ho mate a potom vysvitlo, ze tam nic neni 😀 ze asi tam videl len cystu

klaudia001
27. sep 2012

@azzura ale čoby mali sme pauzu, šak jak mi povedal, že tam je, tak sme si to užili ešte v ten den , a aj na druhý den, a potom .....ale potom som sa dozvedela, že idem na pohreb, tak nejako sa mi do toho nechcelo. som bola taká uplakaná....no ale dneska v podvečer to vypukne 😉

azzura
27. sep 2012

@klaudia001 supis 😉 a uprimnu sustrast

klaudia001
27. sep 2012

@azzura dakujem azzura, to preto som mala také jemné bolesti v podbrušku to bola ovulácia, jaaaa som sa zlakla že čot o zasa jeee, ale nikdy mi neukázalao, že takto také dve silné paličky....nerozmýšlam nad tým už

včera som si klupila užasný lak na nechty, fakt užasný, aj ten šteteček je taký fajn, stačí raz pretret a zasiahne celý necht, hlavne že do 34 som si nelakovala nechty vôbec, a teraz ked idem po meste, tak jak vleziem do dregérky, tak vždy kupim lak, som chorá na toto.....starecká demenciaaaa 😀

azzura
27. sep 2012

@klaudia001 ja si tiež citim ovu 😉 . Ja som si objednla z oriflamu taky lak, že sa potom popraska a vyzera to fakt super, ale je to uplne uzasne ked mas pod tym zlaty alebo nejaky iny podkladový lak

azzura
27. sep 2012

@klaudia001 hej, ale ja mam cierny

gelinka75
27. sep 2012

@mates777 no ako dopadla krv?

janap76
27. sep 2012

@klaudia001 a vidíš som ti vravela že máš asi ovulku 🙂 si neverila 🙂))) paráda tak šupky dupky 🙂

janap76
27. sep 2012

@gelinka75 ja už tiež čakám na mates777 s vybráciami v nohách...tak kde je tak dlho ???? 😉 🙂 😉 🙂

custy
27. sep 2012

@gelinka75 aj ja sa už neviem dočkať kedy nám už napíše @mates777 🙂

klaudia001
27. sep 2012

@janap76 hej vravela, ale kedlekár mi povedal, že už tam videl ten folikul.....šak som z toho bola jelen 😀

gelinka75
27. sep 2012

@custy aj ty si tu s nami? 😀

janap76
27. sep 2012

@klaudia001 a on ti hovoril kedy ? ktorý DC ? a ktorý si dnes ? 18 ?

custy
27. sep 2012

@gelinka75 neustále 🙂 len som tíško, nemám najlepšie obdobie

klaudia001
27. sep 2012

@janap76 bola som 11 DC ked mi to povedal.....a teraz som 18 DC
a je mi na grc bleeeeeee

gelinka75
27. sep 2012

@custy mam pocit, ze tu nikto nie je okrem nas co tu piseme a zrazu hops, to mi je luto, snad bude aj lepsie..sme na tom rovnako 😔

custy
27. sep 2012

@gelinka75 Tebe tiež veľmi držím palčeky a samozrejme i @azzura, a pravdaže i ostatným žienkám

klaudia001
27. sep 2012

@custy Ty si tu tak potichunko ? 😎

je tu vela báb, akurát nepíšu tu na nýástenku...dostala som vela IP

custy
27. sep 2012

@klaudia001 hej hej, mne zistili endometriózu IV.stupňa tak som v umelom prechode na pol roka teda cca do januára, teraz v októbri nastupujem do kúpeľov Lúčky na 5.týždňov , takže nič moc, a všade len čítam aké je endo svinstvo, tak som zvedavá či dačo zaberie a či motyka raz vystrelí, ale budem úprimne happy keď sa to tu konečne rozbehne a azda na jar sa ku vám pripojím 🙂