Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 ja som chodila po doktoroch od 16 tich, lebo mam pco syndrom a tym nemam pravidelny cyklus a tym padom nie je ani ovulka, len raz za cas, predtym som bola 2 krat tehu , ale sa to skoncilo potratom v 4 tt a o rok nato v 19 tt, zistili mi pricinu posledneho potratu, hnisava chorioamnitida a trombofilny stva, takze potom my dal moj gyndos lieky na cyklus duphaston a clostil a na rpvu ovulku sa to podariló hned, a pocas tehu som bola hospitalizovana 5 tyzdnov a potom tyzden pred porodom, pocas celeho tehu ma sledovali, ci nahodou nemam nejaku infekciu a pichala som si denne 2 x fragmin na riedenie kirvi
@gelinka75 ahoooooj! ja tu momentálne som len tak akože 😝 resp. len tak jedným očkom, lebo stále teplotujem, kašlem až sa so mnou posteľ trasie, tak sa snažím odpočívať, spať, aby som sa dala do kopy čím skôr... a to mám byť budúcu sobotu na svadbe môjho švagra... keď nepôjdem manželova rodina ma ukameňuje... už aj tak ma "milujú", tak ma budú milovať ešte viac 😀 😝
všetkých vás zdravím, gratulujem dievčatám, ktoré napísali, že sa im po dlhom snažení narodili zdravučké detičky, sú pre nás obrovskou inšpiráciou 😉 pevne verím, že onedlho my budeme také frajerky a napíšeme iným dlhoročným snažilkám "ťažkú" správu v štýle: nevešajte hlavu, výsledok sa dostaví...my sme sa snažili dlhé roky, už sme to pomaly vzdávali a aha... ani nevieme pomaly ako a máme doma už 3ročného chlapčeka a ročnú princeznú 😉 určite sa to čoskoro podarí... takže už môžete začať vyberať mená... 😀 😝 😉 aj ja začnem, len čo mi bude lepšie 😝 😝
@gelinka75 nič si neuvedomuj 😀 tú správu napíšeme všetky... ty, ja, azzura, janap, klaudia, mates, lexus, sonka, custy (ospravedlňujem sa ak som niektorej doplietla link alebo na niektorú som zabudla, ale veľmi mi to pri tých teplotách nepáli 😝 ) všetky, ktoré sú v tejto téme... 😉
@gelinka75 na dobrú svadbu áno, ale stretnutia s manželovou rodinou sú pre mňa galeje, takže ani táto udalosť pre mňa nebude o nič lepšia 😝 všetci sa budú o dušu predvádzať, pôjdu sa potrhať, aby vyzerali čo najluxusnejšie, najmodernejšie, značkovo a čo ja viem čo ešte... toto veľmi mne nesedí, ja mám radšej pohodu, dobrú náladu a príjemných ľudí... teraz som chorá, takže si nemôžem ani nič nachystať, zašla som do prvej požičovne a zdrapla prvé šaty, ktoré mi prišli pod ruky... zasa ma budú mať v "hube", že som si podľa ich vzoru nenavešala na seba "rohy" 😝 🙄 ale za tie roky mi je to už pomaly aj jedno... mám ich totálne na háku... navždy pre nich budem tá, ktorá došla do manželstva so "4 igelitkami"... 🙄 😖
@mates777 ahoj...no nové nemám asi ani nič....čakám na mrchu a potom začínam stimulku clostíkom na 3 IUI....ak ovšem zasa nebudú dominantné foliky len v tom kde mam nepriechodný vajcovod....psychika zatial ok...uvidím,verím dúfam....🙂....ty sa ako cítiš?....zvládaš to?....vieš,že všetky tu na teba myslíme.... a sme v tom a spolu s tebou 🙂 čo bude u vas dalej?....budeš sa pripravovať na další vklad?....inak pekný víkend želám🙂
@lexus77 moja tak dufam, ze vajka budu dominantne tam, kde maju byt....drzim pasteeeee, nech to ide vsetko tak, ako ma...
ja sa drzim ako tak....chce to cas...no a pojdem skusit teda este ten KET kedze mam jedneho mrazacika....ak by to nevyslo...tak uz zatvaram knizku s nazvom honba za babatkom a koncim.... 😎 potom budem uz len ocakavat den D co sa tyka adopcie🙂
pekny vikend aj tebe lexus
6 den od IUI 🙂
a ja vcera vecer ovu
Inac dobre ranko baby
dobré ránko, vidím binanciu...ja som 22 DC
@janap76 po dvoch týždnoch ideš na krv ? ked hej tak ešte týžden...... 😉
@azzura
@klaudia001 áno žienky, ešte týždeň do odberu krvi 🙂 snažím sa vždy niečo robiť aby som na to nemyslela a keď sa mi to nedarí, tak si čítam všelijaké staré a nové príspevky snažiliek ktorým sa to nakoniec podarilo, a to ma vždy tak povzbudí a upokojí 🙂 klaudi teba ešte bolí podbruško ?
@janap76 áno ale tak ovela menej, mám brucho nafuknuté, že nedopnem rifle 😀 , nad zadkom ma bolí tak chrbát, baby si tu chcu robit bilanciu že ako su na tom ? áno správne nemysli na to, ale zasa moc tuna nečítaj......lebo čo som tuna aj ja skorej čítala, tak som mala zmiešané pocity.....nečítam to čo nemám....
@lexus77 dobré ránečko aj tebe, tak nech ani nechodí, žen ju palicou preč......... 😉
ja zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/gelinka75

@gelinka75 hmmm to ma nenapadlo teda, to je fakt...
ok tak teda do tabulky sa zapiseme az ked budeme tehule 😀