Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
zahajme embargo na mrchu, ci daco take.....alebo prohibiciu na mrchu 😀 😀 😀
zdravím všetky, mala som 35 rokov a začali sme sa snažit o bábatko, sme na začiatku 😉
@janap76 nie, som bez stimulky......ja si to obcas citim, ked som mavala stimulku tak to byvalo horsie. Ja mam taky posahany organizmus, v celom cykle je cca 5 dni ked ma nic neboli, nepicha a atd. Mna po ovu zacnu boliet priserne prsia a tyzden pred mrchou podbrusko, ked to zacne ustupovat a nakoniec prestane tak viem že dojde mrcha, ta sa ohlasi velkou bolestou brucha a boli dovtrdy dokym sa uplne nerozbehne 😒 a že nesleduj sa 😅
Uz by bolo načase aby uz nejaka bola tehu, ale aby to dokopala aj do porodu
@azzura ahoj, konečne som našla kam sa mám zaradit, trocha som si tu počítala, no niektoré fuuuuha, neviem či by som to takto zvládla......aaa že jedna kočka po 12 rokoch...no to ja bych bola v pezinku v ženskom oddelení a nezlahčujem 😀 , dávno bych mala adoptované.....netrápila bych sa tak dlho , určite nie !
@gelinka75 thanx, počítala som si tu, a teda ste tu baby sčítané a viete poradit, takže som týžden pred menzesom, a ovu test mi ukázal druhú čiarku , slabšiu ale viditelnu.....máte s tým niektorá skusenosti ? / nemala som tehu test, doteraz som netestovala / len ovu test.....a na nom som mala 2 silné čiarky na 14 DC
@janap76 tak nejako... teploty prešli, kašlem stále, beriem antibiotiká, už druhú dávku, ležím v posteli, pijem čaje... a práve si v TV idem pozrieť Angeliku 😉 niet ako mne 😝
.... a čakám kedy dorazí ovu, aby som mohla zahájiť útok na manžela, tento mesiac mu to tak ľahko (ako minulý mesiac) neprejde 😀 😀
@gelinka75 aj ty ju máš rada? ja som ju, keď som bola "dievča v rozkvete" zbožňovala... neskutočná romantika, kým som raz nebola u kámošky, pozerali sme to na kazete a jej otec zahlásil, dievčence, dievčence, hlavne si z tej "šľapky" neberte príklad 😕 😕 to bola urážka hrubého zrna, veď Angelika je predsa bohyňa a nie ..., ale teraz z odstupom času mu dávam za pravdu 😀 😝 skákala do postele kde-tu 😀 😀 😀, ale stále mám rada ten film, trocha ilúzie nezaškodí 😀 😀
dievčatá, pozriem si to aj za vás 😝 😝
už? nastal deň "D" ? tak držím palčiaky...🙂
@lubanka hej , hej, presne toto som si povedala včera ked som kukala len začiatkok angeliky.......noo z postele do postele....a prepla som to, ked kupala 2 deti ....ved ani neviem presne kolko detí mala ?? no a neboli s nou...vždy bola u niekoho v posteli 😀
@azzura si zdravá jak ryba..... 😎

@janap76 strasne ti to prajem aby to vyslo, bože nech to uz tu niekto odstartuje..............vsak dokedy budeme zaklate