Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@euforia01 ahoj mojaaa...to co som sa tu docitala...☹ je to smutne, ze dr. pri operaciach nerozmyslaju bohes...
ale neboj, urcite to zvladnes a budes v pohode...Bud rada, ze ti na to prisli, aspon sa to vsetko vyriesi a budes coskoro tehulka...
Prajem vsetko naj a nech to mas cim skor za sebou, budeme na teba vsetky mysliet 🙂
@gelinka75 no zatial skusame bez lekara. ak do jesene nic - to by bol polrok snazenia - tak pojdem k dokimu, nech spravi nejake podrobnejsie vysetrenia. ja uz som na babo nastavena od januara, len kvoli zdravotnym problemom sme mohli zacat az od marca. takze ja uz to beriem akoby 4 mesiac a nic. a ty ako?
och,ja som si uz aj poplakala ked vidim tie mamky s malymi drobcatami...a ja stale nic.! aj ked sa snazime
Ahojte dievčatá..tak ja som dnes piatok 27.4 bola na sone a na odberoch 9DC,v sobotu picham pregnyl 2 h.pred polnocou a v pondelok 12DC nás čaka 1.IUI......tak zatial papa a dufam,teda budem veriť,že to vyjde🙂 😉
@zvolsiinylogin ja vidim vsade same tehule zas ☹
dnes sa mi snivalo, ze som mala pozitivny tehotensky test. kolajnice ako svet! 🙂 skoda, ze som sa zobudila.
@leonetka musime to vydrzat, hadam sa na nas este usmeje stastie..
@zvolsiinylogin urcite! musime zostat optimistky a verit si! 🙂
@leonetka zacala som sa pozorne sledovat, meriam si bazalku a pozorujem hlien....buduci tyzden bude asi tak akurat, ale to idem na odstranenie polypu a kyretaz, tak sa budeme snazit potom...mame vypocitane , ze by sme chceli take februarove alebo marcove...drzim ti palce, nech sa dari..
@lexus77 tak na zajtra drzim palce, vela stastia...daj vediet, ako to dopadlo
@zvolsiinylogin dakujem....nech sa zajtra stane čo sa ma stat🙂
@zvolsiinylogin tfuj, tfuj, tfuj, nech buduci tyzden dobre dopadne a budete moct snazilkovat naplno a uspesne - nech jeden z tych mesiacov vyjde 🙂 lebo inak take februarove, marcove, dokonca i aprilove by som brala aj ja 😀 ja som teraz 9 DPO, tak buduci tyzden snad uvidim ci sa zadarilo alebo nie. zatial nemam okrem citlivych prs nijaky priznak, ani tomu nejak moc neverim.
Ahojte zienky...tak ja cakam kazdu chvilku mrchu no zatial ziadne priznaky...a co je na tom najhorsie...dnes som bola na odbere krvi na boreliozu...☹ Mam z toho dost zly pocit, pretoze v minulosti som mala zly vysledok a nik so mnou nic nerobil...
Takze pri mojom stasti, neviem neviem...☹
ahoj dievcata 🙂
@azzura ani mi nevrav, ja som uplne ze na nervy...Mojej svokre teraz zistili dlhodobo neliecenu boreliozu a mna napadlo ze pred X rokmi som bola u obvodnej na nejakych odberoch a viem, ze vtedy mi povedala ze mam vysoke hodnoty na boreliozu a ze to bude treba niekedy zase odobrat krv. No samozrejme, ze na to sa zabudlo...
Mna to len teraz koli svokre napadlo...som uplne na prasky ☹
Neviem ci v CAR pri odberoch robia aj taketo vysetrenie, ale skor si myslim ze nie ako ano...
Takze mam pred sebou uzastny tyzden, mozno dva kym pridu vysledky...Ani neviem ci mam zacat brat ten clostil alebo ci mam pockat a zavolat do CAR...
@mates777 tak zbehni obvodnej a ona ti to spravi. Nestresuj dopredu. Tak skus zavolat do Caru aby si bola kludnejsia. Ono aj kebyže si tehu a vedia ze mas boleriozu, tak ta sleduju a vedia to drzat pod kontrolov. Moja kolegyna o nej nevedela, až ked jej potom robili vysetrenia že čo mohlo byt príčina umrtia

@azzura
@dorotka_ ďakujem kočky,budem potrebovať morálnu pomoc,ani vo sne ma nenapadlo,že mi tákéto dačo budú robiť-inak som dobre nasr.tá ,lebo v decembri som bola na laparke a mohli mi to urobiť na jeden šup-na jednu narkózu,ale čo chcem Bojnická nemocnica.Tak toto bude priamo v centre Martine a že vraj na ráno prídem a na obed idem domov .Skontaktovala som sa s jednou kočkou čo to podstúpila pýtala som sa jej či sa jej to nevrátilo späť teda nestiahlo a hovorila že už nie.A potom že otehotnela síce pri IVF ale to predošlé jej kvôli tomu že sa jej tam nedostali museli zrušiť.Viete si to predstaviť toľká stimulka ,nádej a nakoniec Vám povedia že sa to prekladá a že ešte jedna narkóza a ďalší pokus - na prachy som sa jej radšej nepýtala.