Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 mna este vcela nepostipala 😀 😀
@azzura nek nebude, ale jemu pomohol, aj na sople čo mával aj okále mu tak nejako puchli aj na kašel, a aj na tu včelu.....ale že už ho nepije, ale aj to mlieko materské mu pomohlo, viem že Ti to je smiešne, ale pomohlo......kolkokrát ked so k nim prišla a on ležal s hrudou ostriekanou bielym.... 😀 , ja som sa neudržala 😀 , a ešte chupatou 😀 , ináč švagrová striekala na daleko aj mne raz striekla , som sa porezala a šupla mi tam mlieka..... 😀 , ale fakt to pomohlo......
@klaudia001 😀 😀 😀 ste srandovna familia, na vsetko pouzivate materske mlieko, ale ked pomahalo 🙂
@azzura u Janky to budeme vedet možno dneska 😉 , ja bych tak tuna chcela videt nejaký test s dvoma palicama, porádne hrubýma......v ostatných témach to je všade.....už nech to je aj tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, Jani ukáž nam to šeckým, jak to má byt !!!!!!!!!!!!!!! šupni sem potom tie palice porádnéééééé , hrubééééé, kurník šopa, antilopa.....už nech sa to tu rozbjehne porádneeee
no zas pri temto písaní padaju slzy, aj včera v aute jak sme išli pro tu myčku....neco mi moj povedal, a ja som sa rozplakala.....ja neviem, ale sem nejak na šecko citlivá
@klaudia001 fakt?? dnes si urobi test? Tak šup šup @janap76 🙂 nech mame krasny a motivačny vikend
@azzura noo hlavne ked má niekto narodky, tak grill párty, to je naše 😉
@klaudia001 cica, ty budes tehu, to ti robia hormoniky, vsak to neni normal aby si tak vyvadzala a este aj hnedo spiniš, za tym nieco musi byt, niečo velkééééééééééé 😕
@klaudia001 vsak tento mesiac par bab oslavuje na narodky, tak kde bude ta party...... 😀
@janap76 bola si si tam zarobit ? ja som tak bola v rajchu, robila som vo wiener neustadt na špedícii a potom v grazi , tam som si zarobila, ale to bolo v mladom veku ešte 😀
@azzura já nevím, neetestujem nic, no aj teraz plačem, nevím proč, šecko u nás v rodine v poriadku, šeci relatívne zdarví, ale to nemože byt takto skoro , určite neeeee, ale ja neviem prečo....možno nejaké inačí hormony to su....šak sem 26 DC....ešte je skoro 2-4 dni so menštruácie mám....tak je ešte skoro....na hormony a tak
@azzura a do oslavuje narodky ???? šak nevím kdo ja v jakém mesiaci narodený......ja som býk - májový, Janka je kozorožec........iné neviem...........
@azzura ....ale po čase začal mat brácho brušné problémy z toho čaju.....tak z mierou....šetko z mierou a to materské mlieko fakt nesrandujem !!!!!! fakt je na vela vecí..............
@klaudia001 moje plačko, vsak buduci tyzden rozluskneme tvoj oriesok...co to sposobuje 😉
@klaudia001 moja zlatá neplač 🙂 alebo vieš čo, keď ti to robí dobre tak púšťaj slzičky 😉 s tým mojím testom si myslím že je to dosť od veci, lebo ja cítim ako prichádzajú všetky ale všetky, moje predmenštruačne syndrómy 😖 ale aj tak ho po robote urobím ..... no v Írsku som bola s bývalým....zaujímavý život tam bol....nie vždy ľahký, ale zaujímavý 🙂
@klaudia001 mame tu 3 oktobrovky...17 gelinka, 23 ja, 28 lubanka 😀
@gelinka75 vidíš jak sme po ránu aktívne a he a že tridsatpätničky 😉
@azzura anoooo rozluskneme, lebo sem bud zlá alebo plačlivá.....sem sa kukla zas na tie testy a hormon štitnej žlazy mám v poriadku, lebo aj ten pri nedostatočnosti alebo opačne dokáže narobit šarapatu s náladami
@klaudia001 ale mohla by sis si v den ked by mala ne-dojst mrcha spravit test, hmmm
@janap76 robí mi to dobre, puštám si ich jaaa, PRAJEM TI //....a aj /// keby sa dalo, že na dvojičky 😉 , ináč keby boli také testy že ///......a že čakáte dvojičky......co vy na to ? a že //// trojičky.......to by bol jaký vynález.....
@azzura nek, nek nek, nek, nek......minule sem si testla tuším na 3 - 4 den po meškaní.....a jak to dopadlo....nek 10-14 dní po meškaní testujem......ked dostanem menštruáciu tak začnem pit alchemilku až do 11 DC, to už aj kebych bola že v TOM tak to už by bolo vidno aj na ultrazvuku.......v auguste som išla hned k lekárovi a nic nevidel a ja som z toho bola na nervyyyyyyy, nechcem to už zažit.....
@azzura ja som 11 deň od IUI, 24DC a na krv idem v utorok....a menštruačný cyklus mám od 25 - do 28 dní .... takže to bude blbý víkend. Mám už pripravený kopec knižiek aby som sa rozptýlila...pokombinujem to s telkou a jedením 😀 😀 😀 @klaudia001 a budem robiť tie masové gule v paradajkovej omááááčke 😉 pošlem ti ? 😉
@klaudia001 ok, tak to s tebou este nejaku dobu vydrzime 😀

@klaudia001 hahhhaaa 😀 😀 😀 ja som na to s telesnou bola rovnako 😀 😀 😀 😀 😀 ja som žila 1 a 1/2 roka v Írsku, takže som sa zlížila z angličtinou 🙂 ...ten môj malý pes spí ako dingo 🙂 🙂 🙂 je taká zlatá 🙂